Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

SLOVENKE PO IZJEMNI ZMAGI NAD GRčIJO V FINALE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je na zadnji tekmi skupinskega dela evropske lige prišla še do pete zmage. V obračunu, ki je odločal o prvem mestu v skupini B in tako tudi o finalistkah, so naša s 3:2 (21, 15, -20, -20, 6) dekleta premagala Grčijo.

Preberi več
Založba Nika

DANES PREMIERA URADNE HIMNE EUROVOLLEY 2019

V zadnjih letih je vse pogosteje, da velike športne dogodke pospremijo uradne pesmi oz. himne, ki so poleg športnih igrišč zajele tudi radijske valove in televizijske programe, kjer smo lahko občudovali z navijaškim duhom prežete videospote.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED SLOVENKAMI ODLOčILNA TEKMA Z GRčIJO

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo jutri v Mislinji igrala odločilno tekmo skupinskega dela evropske lige. Pred domačimi navijači se bodo naša dekleta pomerila z Grkinjami, zmagovalke pa se bodo uvrstile v veliki finale.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE PREK PORTUGALK DO čETRTE ZMAGE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je na peti tekmi evropske lige vknjižila četrto zmago. Naša dekleta so pred domačimi navijači v Mislinji slavila nad Portugalsko in se z zmago s 3:0 (25, 15, -23, 15) tekmicam oddolžila za sobotni poraz v Pacos de Ferreiri.

Preberi več
Aleš Oblak

MOšKA REPREZENTANCA V POLNI ZASEDBI

Slovenska moška odbojkarska izbrana vrsta v Kranjski Gori trenira v polni zasedbi. Reprezentančnim kolegom se je zadnji teden priprav pridružil še Mitja Gasparini. Selektor Alberto Giuliani tako lahko računa prav na vse odbojkarje s svojega seznama.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE SPET PRED DOMAčIMI NAVIJAčI

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo igrala že peto tekmo evropske lige. Slovenke so doslej iztržile tri zmage in poraz in ostajajo na vrhu lestvice skupine B. Po treh zaporednih gostovanjih se bodo znova predstavile domačim navijačem, najprej jutri, proti Portugalski.

Preberi več

TROPHY TOUR V MURSKI SOBOTI IN LJUTOMERU

Odbojkarska karavana nadaljuje svojo pot po Sloveniji. Danes se je skupaj z reprezentančnim blokerjem Urošem Pavlovićem ustavila v Murski Soboti in Ljutomeru.

Preberi več
CEV

SLOVENKE KLONILE PRVIč V EVROPSKI LIGI

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je v evropski ligi doživela prvi poraz. Na gostovanju v Pacos de Ferreiri so morala naša dekleta priznati premoč Portugalkam, ki so slavile s 3:2 (-25, 22, 23, -22, 9). Slovenke kljub porazu še naprej ostajajo na prvem mestu skupine B.

Preberi več
Aleš Oblak

DOGODEK 99 DNI DO EUROVOLLEY2019 V šTEVILKAH

Kar 660 se nas je v sredo zbralo v središču Ljubljane. 99 dni pred začetkom EuroVolley-ja je namreč zaživelo vseh 99 igrišč po Stari Ljubljani.

Preberi več

ODBOJKARSKA KARAVANA V ŽIROVNICI

Trophy Tour, s katerim Odbojkarska zveza Slovenije želi predstaviti prihajajoče evropsko prvenstvo za moške, se je danes ustavil na Gorenjskem.

Preberi več