Odbojkarska zveza Slovenije
 
OK Triglav Kranj

NAŠI NAJBOLJŠI ODBOJKARJI NA MIVKI PO ODLIČJA

Med 24. in 27. julijem bo središče Kranja zopet prizorišče srednjeevropskega prvenstva v odbojki na mivki. Med močno konkurenco ekip iz 7 držav so tudi vse najboljše domače dvojice.

Preberi več
CEV

NIKA MARKOVIČ NA JAPONSKO

Slovenska odbojkarska reprezentantka Nika Markovič bo kariero nadaljevala na Japonskem in se prvič preizkusila v katerem od azijskih prvenstev. Naša 27-letna korektorica bo nosila dres prvoligaša Saitama Ageo Medics.

Preberi več
CEV

MLADI SLOVENCI ZA KONEC DO ZMAGE NAD ROMUNI

Slovenska reprezentanca fantov do 18 let je evropsko prvenstvo v Bolgariji zaključila z zmago. Naši odbojkarji so bili prepričljivo, s 3:0 (15, 21, 19) boljši od Romunov. Izkupiček štirih zmag in treh porazov ni zadostoval za uvrstitev v polfinale.

Preberi več
Aleš Oblak

ZDOVC SPORERJEVA V FRANCIJO

Slovenska reprezentantka Žana Zdovc Sporer bo kariero nadaljevala v Franciji. 22-letna sprejemalka se je dogovorila za sodelovanje s tamkajšnjim prvoligašem VC Valenciennes.

Preberi več
Aleš Oblak

ODBOJKARJI NA ZADNJIH PRIPRAVAH ZA PARIZ

Za slovenskimi odbojkarji je prvi trening v sklopu zadnjega dela priprav na olimpijske igre v Parizu. Selektor Gheorghe Cretu je svoje varovance zbral v Ljubljani, kjer se bodo pripravljali vse do odhoda v Francijo.

Preberi več
CEV

SLOVENCI PO HUDEM BOJU IZGUBILI S ŠPANCI

Slovenska reprezentanca do 18 let se je v 6. krogu skupinskega dela evropskega prvenstva v Bolgariji pomerila s Španijo in po hudem boju izgubila z 1:3 (-31, 26, 15, 31). Zadnjo tekmo bodo naši fantje odigrali v četrtek proti Romunom.

Preberi več
OK Triglav Kranj

SREDNJEEVROPSKO PRVENSTVO SPET V KRANJU

Kranj bo med 24. in 27. julijem ponovno gostil srednje-evropsko prvenstvo v odbojki na mivki. Srednje-evropska zveza MEVZA je po uspešni premierni ediciji v letu 2023 z organizatorji OK Triglav Kranj sklenila dolgoročno sodelovanje.

Preberi več
CEV

ACH VOLLEY DOBIL NASPROTNIKE V LIGI PRVAKOV

Danes je na sedežu Evropske odbojkarske zveze (CEV) potekal žreb elitne Lige prvakov za sezono 2024 / 25. Slovenijo bo v moški različici elitnega klubskega tekmovanja zastopal večkratni državni prvak ACH Volley Ljubljana, kateremu je žreb namenil skupino A.

Preberi več
OZS

RAZPIS ZA DELOVNO MESTO

Odbojkarska zveza Slovenije objavlja razpis za prosto delovno mesto, in sicer za naziv delovnega mesta SEKRETAR LIG. Rok za prijavo: 18. 7. 2024.

Preberi več
OK Triglav Kranj

NEJC ZEMLJAK BO V KRANJU BRANIL SREBRO

Kranj bo med 24. in 27. julijem ponovno gostil srednje- evropsko prvenstvo v odbojki na mivki pod okriljem zveze MEVZA. Konkurenca prijavljenih ekip je zopet izredno močna, videli pa bomo tudi vse najboljše slovenske igralke in igralce.

Preberi več