Odbojkarska zveza Slovenije
 
VC Portorož, Ankaran Hrvatini

KVALIFIKACIJE KADETOV IN KADETINJ ZAKLJUČENE

Zadnji turnirji kvalifikacij za A ligo v okviru državnega prvenstva za kadete in kadetinje so nam prinesli ekipe, ki se bodo v letošnji sezoni borile za državna naslova.

Preberi več
FIVB

MORIJEVA Z VOLEROM 6. NA KLUBSKEM SP

Na Kitajskem se je včeraj zaključilo klubsko svetovno prvenstvo, ki so ga osvojile odbojkarice VakifBanka iz Carigrada. V Shaoxingu smo imeli svojo predstavnico tudi Slovenci, saj je vrste francoskega Volera le Canneta branila Eva Mori.

Preberi več
Alen Tači

ZUPANČIČ IN JUVANČIČ ŠE NAPREJ PREPRIČLJIVA

V 2. krogu zimske lige Ludus v odbojki na mivki za moške sta v 1. ligi znova prepričljivo slavila Davor Zupančič in Aljaž Juvančič, pri dekletih sta bili tokrat najuspešnejši Urša Kne in Špela Chvatal. V drugi ligi sta si zmago zagotovila Uroš Erpič in Matevž Berk.

Preberi več
OK Gorica/OK Salonit Anhovo-Kanal

FINALNA POKALNA OBRAČUNA V NEDELJO

Med 21. in 23. decembrom bo Kanal gostil zaključni turnir Pokala Slovenije, na katerem se bodo za pokalni naslov pomerile po štiri najboljše ekipe v ženski in moški konkurenci. Oba finalna obračuna bosta na sporedu na isti dan, v nedeljo, 23. decembra.

Preberi več
Klemen Brumec

CALCIT VOLLEY - GEN-I VOLLEY 0:3

Odbojkarice Calcit Volleyja so v tekmi devetega kroga 1A. DOL za ženske gostile vodilno ekipo državnega prvenstva GEN-I Volley. S 3:0 (21, 18, 22) so zmagale Novogoričanke.

Preberi več
Aleš Novak

ROTO-KEMA PUCONCI : CALCIT VOLLEY II 0:3

V devetem krogu 1A. DOL sta se v soboto 08.12.2018 ob 18. uri v Zeleni dvorani v Puconcih srečali domača ekipa Roto-Kema Puconci in Calcit Volley II. Treh točk so se na koncu veselile gostje iz ekipe Calcit Volley II. Tekma se je končala z rezultatom 0:3 (-21, -13, -19).

Preberi več
Klemen Brumec

CALCIT VOLLEY - MARIBOR 3:0

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi devetega kroga 1. DOL za moške premagali Maribor s 3:0 (20, 23, 25).

Preberi več
OK Črnuče

ČRNUČE – HIŠA NA KOLESIH 2:3

V 9. krogu 1. DOL za moške so na gostovanje k Črnučanom prišli Kranjčani. Po vodstvu gostov z 0:2 je domačim uspelo izenačiti, po odločilnem nizu pa so se ponovno veselili gostje. Črnuče : Hiša na kolesih Triglav 2:3 (-19,-16, 23, 21, -15).

Preberi več
Martina Pavšič, OK Salonit Anhovo - Kanal

SALONIT ANHOVO - KRKA 3:0

V 9. krogu 1. DOL za moške sta se srečali ekipi Salonit Anhovo in Krka. Z rezultatom 3:0 (12, 20, 13) so bili uspešnejši domači odbojkarji, ki so s tem vknjižili pomembno zmago in ostali v vrhu prvoligaške lestvice.

Preberi več
Aleš Oblak

HOČE - PANVITA POMGRAD 1:3

Odbojkarji Hoč so morali v 9. krogu 1. DOL za moške priznati premoč Panviti Pomgrad. Pomurci so bili boljši s 3:1 (21, 19, -22, 22) v nizih.

Preberi več