Odbojkarska zveza Slovenije
 

RAZPIS ZA SELEKTORJA REPREZENTANC U17 IN U16

Odbojkarska zveza Slovenije išče kvalificirani in visoko motivirani osebi, ki bi v vlogi selektorjev ženske in moške reprezentance Slovenije U16 oz. U17 delovala v okviru dveletnega reprezentančnega programa 2018-2019.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE DO UVODNE ZMAGE V KVALIFIKACIJAH

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je v 1. krogu kvalifikacij za evropsko prvenstvo, ki ga bodo prihodnje leto skupaj gostile Poljska, Turčija, Slovaška in Madžarska, dosegla pomembno zmago. Naša dekleta so v Mariboru, s 3:0 (19, 23, 22), premagale Izraelke.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA ZAČEL S PRIPRAVAMI

Za aktualne državne in pokalne prvake je konec počitka. Že prejšnji ponedeljek so pričeli z intenzivnimi pripravami na novo sezono, v kateri se bodo pod taktirko novopečenega trenerja Andreja Urnauta dokazovali tudi v elitni evropski Ligi prvakov.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKE ODBOJKARICE V SREDO PROTI IZRAELU

Slovenska ženska odbojkarska izbrana vrsta bo v sredo, v Mariboru, igrala prvo tekmo kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2019. Tekmice naših deklet bodo Izraelke, v našem taboru pa se na tej pomembni tekmi nadejajo zmage.

Preberi več
Klemen Brumec

CALCIT VOLLEY MISLI RESNO

Kamniške odbojkarske ekipe so dokaj hitro zaključile s poletnim odmorom in začele s pripravami na prihajajočo sezono 2018/19. Že deset dni se skupaj potijo člani prve moške ekipe, v tem tednu pa so z delom pričele še preostale tri članske ekipe.

Preberi več
VC Portorož

VZAJEMNA OPEN 2018

Karavana odbojke na mivki, se bo med 16.8.2018 in 18.8.2018 ponovno ustavila v Portorožu. Mednarodni turnir Vzajemna Open 2018, pod okriljem MEVZE in OZS bo potekal na igriščih Centralne plaže Portorož in na igriščih Marine Portorož.

Preberi več
OK Triglav Kranj

KRANJČANI ZAČELI S PRIPRAVAMI

Poletni odmor od dvoranske odbojke je minil in odbojkarji Triglava sopričeli s pripravami na novo sezono v 1. DOL. Klub je za prihajajočo sezono sklenil sodelovanje z blagovno znamko Hiša na kolesih. Kranjska ekipa se bo tako v sezoni 2018/19 imenovala "Hiša na kolesih Triglav".

Preberi več
Aleš Oblak

V NAŠEM TABORU ZADOVOLJNI S POTEKOM PRIPRAV

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca zaključuje s prvim delom priprav. Po približno polovici opravljenih treningov v Kranjski Gori in Mariboru se v našem taboru počasi že pripravljajo na prvi pripravljalni tekmi z evropskimi podprvaki, Nemci.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE ŽE V SREDO PROTI IZRAELU

Pred slovenskimi odbojkaricami je le še pet dni priprav, v sredo, 15. avgusta, pa dekleta čaka že prvo srečanje kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2019. V Mariboru se bodo Slovenke v pomembnem obračunu srečale z Izraelkami.

Preberi več
OK Kamnik

ZAČENJAJO TUDI ROZMANOVE VAROVANKE

Prvi moški ekipi Calcit Volleyja, ki je s pripravami na novo sezono začela pred tednom dni, in drugi ženski ekipi, ki je v polnem pogonu od ponedeljka, se bo v četrtek pridružila še prva ženska kamniška ekipa.

Preberi več