Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

PRED SLOVENCI SKLEPNI DEL PRIPRAV

Slovenska moška reprezentanca se je iz Kranjske Gore preselila v Ljubljano in začela s sklepnim delom priprav na prvo letošnje tekmovanje, kvalifikacije za Ligo narodov. Slednje bo naša izbrana vrsta igrala pred domačimi navijači, v Areni Stožice, začele pa se bodo 3. julija.

Preberi več
Osebni arhiv

TUDI SLOVENSKI VETERANI BODO TEKMOVALI

Ekipa slovenskih veteranov 60+ bo junija nastopila na močnem mednarodnem turnirju veteranov IVVA, International Veteran Volleyball Association. Za našim moštvom so trije meseci napornih priprav pod vodstvom trenerja Adija Urnauta.

Preberi več
Aleš Oblak

SIT2PLAY V POLNEM TEKU TUDI V SLOVENIJI

Odbojkarska zveza Slovenije se je v tesnem sodelovanju z reprezentancama v odbojki sede vključila v evropski Erasmus+ projekt Sit2play, katerega namen je inkluzija mladih na področju športa. Poleg Slovenije v projektu sodelujejo Italija, Finska, Estonija, Bolgarija in Turčija.

Preberi več

ODBOJKARSKA KARAVANA NA OBALI

Tokrat je promocijska turneja prihajajočega evropskega prvenstva Trophy Tour obiskala osnovnošolce v Izoli in Kopru.

Preberi več

V MISLINJI VSE V ZNAMENJU ODBOJKE

Včeraj je bil v Mislinji pravi odbojkarski praznik! Poleg zmage naših odbojkaric proti Grčiji, ki so se tako uvrstile v finale evropske lige, je na Koroško pripotoval tudi pokal za evropske prvake.

Preberi več
Sandi Labinjan

MLADE ZVEZDE PRIMORSKE ODBOJKE

Minulo soboto je v dvorani OŠ Koper potekala prireditev Mlade odbojkarske zvezde Primorske, ki so se je udeležile mlade odbojkarice primorskih klubov. V ospredju tokrat ni bil tekmovalni duh, ampak predvsem zabava in druženje.

Preberi več
ŠD Jama

KONčAN PRVI REGIJSKI TURNIR U16 - NOTRANJSKA

Športno društvo Jama je v soboto gostilo prvi regijski turnir za odbojkarje in odbojkarice na mivki do 16 let na Notranjskem.

Preberi več
CEV

MOžIč IN BRAčKO EVROPSKA PODPRVAKA DO 18 LET

Slovenska odbojkarja na mivki Rok Možič in Rok Bračko sta osvojila naslov evropskih podprvakov do 18 let. V velikem finalu prvenstva v avstrijskem Badnu sta z 1:2 (20, -19, -12) klonila proti Nemcema Leonu Meierju in Luiju Wüstu.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE PO IZJEMNI ZMAGI NAD GRčIJO V FINALE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je na zadnji tekmi skupinskega dela evropske lige prišla še do pete zmage. V obračunu, ki je odločal o prvem mestu v skupini B in tako tudi o finalistkah, so naša s 3:2 (21, 15, -20, -20, 6) dekleta premagala Grčijo.

Preberi več
Založba Nika

DANES PREMIERA URADNE HIMNE EUROVOLLEY 2019

V zadnjih letih je vse pogosteje, da velike športne dogodke pospremijo uradne pesmi oz. himne, ki so poleg športnih igrišč zajele tudi radijske valove in televizijske programe, kjer smo lahko občudovali z navijaškim duhom prežete videospote.

Preberi več