Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS/dm

GLASUJTE ZA ODBOJKARSKE KLUBE

V kampanjo Rastemo s športom, ki jo je podjetje dm zasnovalo ob svoji 25-letnici in katere namen je otroke spodbuditi h gibanju, športnemu udejstvovanju in medsebojnemu druženju, se je vključilo pet odbojkarskih klubov. Glasujte zanje!

Preberi več
Aleš Oblak

CHIAPPINI BO ODBOJKARICE ZBRAL V ZAČETKU MAJA

Selektor slovenske ženske reprezentance Alessandro Chiappini je objavil spisek 19 igralk, ki se bodo udeležile uvodnih priprav na letošnjo sezono. Izbrana vrsta bo junija nastopila na sredozemskih igrah, dekleta pa nato čakajo tudi pomembne kvalifikacije za evropsko prvenstvo.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA ŠE PETNAJSTIČ PRVAK

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so dobili še tretjo tekmo finalne serije državnega prvenstva proti Calcit Volleyju in se veselili še petnajstega naslova slovenskih prvakov.

Preberi več
CEV

OB KONCU PORAZ Z NEMČIJO IN KONČNO OSMO MESTO

Slovenska ženska kadetska reprezentanca je na zadnji tekmi letošnjega evropskega prvenstva po maratonskem boju doživela poraz proti Nemčiji. Nemke so tako osvojile končno sedmo mesto, Slovenke pa odlično osmo in se danes že vračajo v domovino.

Preberi več
Matic Klanšek Velej

KAMNIČANI ZDAJ ZAOSTAJAJO ZA DVE ZMAGI

Odbojkarji Calcit Volleyja so v drugi finalni tekmi končnice pred svojimi navijači morali priznati premoč ACH Volleyja, ki je zmagal s 3:0 (20, 22, 18). Ljubljančani zdaj vodijo z 2:0 v zmagah, tretja finalna tekma pa bo na sporedu v torek.

Preberi več
Blaž Weindorfer

ODBOJKARJI SALONITA DO BRONA

V Murski Soboti po izenačenju v nizih na 2:2 srečnejši Salonit, ki se tako tudi po drugi zmagi v malem finalu proti Panviti Pomgrad veseli tretjega mesta v aktualni sezoni, na svoj račun pa so tokrat prišli predvsem gledalci. Panvita Pomgrad : Salonit Anhovo 2:3 (15, -19, -24, 2

Preberi več
CEV

TESEN PORAZ SLOVENK PROTI ROMUNKAM

Varovanke selektorja Borisa Klokočovnika so po dolgotrajnem boju morale priznati premoč sovrstnic iz Romunije, ki so bile boljše s 3:2 v nizih. Jutri Slovenke čaka srečanje z Nemčijo, ki bo odločalo o končnem sedmem mestu.

Preberi več
CEV

SLOVENKE PREMAGALE BELORUSINJE

Slovenska ženska kadetska reprezentanca je na zadnji tekmi skupinskega dela letošnjega evropskega prvenstva zabeležila še tretjo zmago. Tokrat so bile Slovenke boljše od sovrstnic iz Belorusije s 3:1.

Preberi več
OK Salonit Anhovo

SALONITU PRVA TEKMA ZA 3. MESTO

Kanal, 18. aprila - Odbojkarji Salonita Anhovo so na prvi tekmi za 3. mesto v 1. DOL za moške v Kanalu premagali ekipo Panvita Pomgrad z rezultatom 3:0 (24, 19, 13). Druga tekma v boju za bron bo na sporedu v soboto 21.04. v Murski Soboti.

Preberi več
CEV/Aleš Oblak

KOVAČ OBJAVIL SPISEK REPREZENTANTOV

Selektor slovenske moške odbojkarske reprezentance Slobodan Kovač je objavil spisek 18 odbojkarjev, na katere bo računal v letošnji evropski ligi. V pomlajeni izbrani vrsti, ki bo z nastopi začela 20. maja, so štirje novinci.

Preberi več