Odbojkarska zveza Slovenije
 
ParaVolley Europe

EVROPSKO PRVENSTVO PRESTAVLJENO NA AVGUST

Slovenska moška reprezentanca v odbojki sede bi morala junija nastopiti na evropskem prvenstvu B divizije v Šempetru v Savinjski dolini. Z evropske zveze ParaVolley Europe, ki jo vodi Slovenec Branko Mihorko, so sporočili, da bomo tekmovanje spremljali od 21. do 24. avgusta.

Preberi več
Matic Eržen

UNSCRIPTED Z JANOM KOZAMERNIKOM

Slovenski reprezentant Jan Kozamernik je bil v seriji Unscripted gost Evropske odbojkarske zveze. Med drugim je spregovoril o tem, kako preživlja dneve brez odbojke in se spomnil na septembrsko evropsko prvenstvo.

Preberi več
Matic Eržen

DEJAN VINčIć ODSLEJ ZA FRIEDRICHSHAFEN

Podajalec slovenske odbojkarske izbrane vrste Dejan Vinčić bo kariero nadaljeval v Nemčiji. Po treh letih v dresu poljskega Cerrad Czarni Radoma se seli v sloviti Friedrichshafen.

Preberi več
Aleš Oblak

IZA MLAKAR ZAKLJUčILA šPORTNO POT

Ena najboljših slovenskih odbojkaric in dolgoletna slovenska reprezentantka Iza Mlakar je zaključila svojo športno pot. Štiriindvajsetletna Korošica, ki se je dokazala tako v klubskem kot v reprezentančnem dresu, se bo v prihodnje posvetila študiju medicine.

Preberi več
Matic Eržen

ALEN PAJENK V ODDAJI LATE NIGHT SHOW

Slovenski reprezentančni srednji bloker Alen Pajenk je bil gost v pogovorni oddaji Late night show z Rokom. Alen in Rok sta spregovorila v 47. minuti oddaje.

Preberi več
Aleš Oblak/Matic Eržen

V STOžICAH PROTI RUSIJI, FRANCIJI IN KANADI

Mednarodna odbojkarska zveza (FIVB) je določila končne termine elitne Lige narodov, ki jo bo 16 najboljših svetovnih reprezentanc igralo med 14. majem in 27. junijem prihodnje leto. V Areni Stožice bomo od 28. do 30. maja spremljali obračune Slovenije, Rusije, Francije in Kanade.

Preberi več
CEV

LIGA NARODOV BO V SLOVENIJI GOSTOVALA MAJA

Svetovna odbojkarska zveza (FIVB) je sporočila, da se bo elitna Liga narodov, ki bi jo pri nas morali spremljati junija, a je bila zaradi pandemije koronavirusa odpovedana, začela v drugem tednu maja prihodnje leto. Slovenski odbojkarji se bodo domačim navijačem v Areni Stožice p

Preberi več
Aleš Oblak

FIVB PRIčAKOVANO ODPOVEDAL LIGO NARODOV

Z FIVB so pred nekaj minutami sporočili, da v letošnjem letu ne bomo spremljali elitne Lige narodov. Potem, ko je FIVB tekmovanje z maja sprva prestavil na september, so se odgovorni možje krovne odbojkarske organizacije zdaj pričakovano odločili, da VNL dokončno odpovedo.

Preberi več
Pixabay

PREDAVANJA ZA MLADE REPREZENTANTE

Odbojkarska zveza Slovenije za reprezentantke in reprezentante s širših spiskov mlajših selekcij organizira sklop petih spletnih predavanj, ki se bodo začela v sredo, 29. aprila, in potekala do torka, 12. maja.

Preberi več
Aleš Oblak

ČEBULJ NA POLJSKO, PAJENK IN VINčIć IZ RADOMA

Najboljši evropski odbojkarski klubi že pospešeno sestavljajo ekipe za prihodnjo sezono. Slovenski reprezentanti in reprezentantke bodo večinoma dobili nove delodajalce, tudi Klemen Čebulj, Alen Pajenk in Dejan Vinčić.

Preberi več