Odbojkarska zveza Slovenije
Untitled Document

PROSTOVOLJSTVO

 

PROSTOVOLJSTVO - SVETOVNO PRVENSTVO 2022

Razpis, rok 1. avgust 2022

 

 

 

Odbojkarska tekmovanja in dogodki prinašajo vrhunske odbojkarske predstave, polne tribune navijačev ter zabavo in sprostitev. Izkoristi priložnost in skupaj z nami spiši uspešne športne zgodbe, hkrati pa koristno preživi svoj prosti čas, razširi krog poznanstev ali morebitnih prijateljstev in pridobi dragocene izkušnje. Postani del nepogrešljive ekipe prostovoljcev, ki bo v zakulisju poskrbela, da bodo odbojkarska tekmovanja potekala brezhibno. Gre za odgovorno delo, prostovoljci pa lahko pomagajo na različnih področjih.

Leto 2019 bodo zaznamovala številna tekmovanja, ki jih bo organizirala Odbojkarska zveza Slovenije, vrhunec leta pa bo evropsko prvenstvo v odbojki za moške, EuroVolley 2019, ki ga bomo v Areni Stožice v Ljubljani lahko spremljali med 12. in 26. septembrom 2019. Pred tem bo, prav tako v Ljubljani, potekal še FIVB Volleyball Challenger Cup, kvalifikacijski turnir za FIVB Volleyball Nations League v odbojki za moške.

Odziv je bil izjemen, zato se vsem, ki ste se odločili, da boste skupaj z nami izpeljali športni spektakel in vsem prostovoljcem, ki z OZS redno sodelujete, iskreno zahvaljujemo. 

Področja, na katerih Odbojkarska zveza Slovenije pri organizaciji prireditev potrebuje pomoč prostovoljcev:

- skrb za prizorišče tekmovanja
- vodenje ekip
- skrb za ekipe
- pobiranje žog in urejanje igralne podlage
- protokol (otvoritvena slovesnost, protokol pred posameznimi tekmami, podelitev)
- pomoč pri delu v medijih in v press centru
- pomoč v akreditacijskem centru