Odbojkarska zveza Slovenije
Untitled Document

© PRAVICE

V fotogaleriji OZS so na voljo fotografije in video posnetki odbojkarskega dogajanja v Sloveniji in fotografije slovenskih ekip in reprezentanc, ki nastopajo na tekmovanjih v tujini.

Fotografije lahko brezplačno uporabljate za vse objave, ki pomenijo promocijo reprezentanc, slovenskih klubov in odbojke, v tujini in doma, v skladu s spodnjimi pravili.

Fotografije in video posnetke je dovoljeno uporabljati le ob navedbi avtorja. Uporabniki fotogalerije na prenesenih fotografijah neizključno pridobijo pravico distribuiranja in pravico dajanja na voljo javnosti, v celotnem in najširšem možnem obsegu, kot ga predvideva in omogoča Zakon o avtorski in sorodnih pravicah (Uradni list RS, št. 16/07 – uradno prečiščeno besedilo, 68/08, 110/13, 56/15 in 63/16 – ZKUASP).

Uporaba video gradiva je dovoljena le v celoti, to je v montaži, ki je na voljo v fotogaleriji. Izrezi, vdelave in uporabe posameznih kadrov v lastnih, tudi promocijskih videih, niso dovoljene.

Uporaba materialov v komercialne namene, kot so npr. reprodukcija na majicah, knjigah, magnetih, vdelava video izsekov v lastne promocijske materiale ipd., ni zajeta v zgornjem odstavku in ni dovoljena. Vsaka uporaba fotografij in video posnetkov v komercialne namene, s strani katerekoli fizične ali pravne osebe, je dovoljena le s predhodnim soglasjem lastnika avtorskih pravic. Za več informacij smo vam na voljo na e-naslovu press@odbojka.si.

Kakršnakoli kršitev materialnih avtorskih pravic avtorja fotografije ali video posnetka je kazniva in ima lahko za posledico materialno odgovornost uporabnika. Odbojkarska zveza Slovenije ne odgovarja za uporabo fotografij in video posnetkov, ki je v nasprotju s temi pravili.

V fotogaleriji OZS je objavljen izbor fotografij s posameznih dogodkov. Če bi želeli dodatne fotografije, se na nas lahko obrnete na e-naslovu press@odbojka.si.