Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

LE ŠE TEDEN DNI DO ODBOJKARSKEGA SPEKTAKLA

Med 6. in 8. septembrom bomo v Ljubljani lahko spremljali doslej najmočnejši odbojkarski turnir pri nas. Slovenski odbojkarji bodo v Areni Stožice gostili kar tri reprezentance z vrha svetovne lestvice, ZDA, Kanada in Iran.

Preberi več
Aleš Oblak

BELGIJKE TUDI TOKRAT PREMOČNE ZA SLOVENKE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je morala tudi na drugem medsebojnem obračunu kvalifikacij za evropsko prvenstvo priznati premoč Belgije. Tekmice, sicer sedma reprezentanca na evropski lestvici, so bile v 4. krogu tekmovanja boljše s 3:0 (-17, -16, -23).

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE PROTI BELGIJI PO PRESENEČENJE

Slovensko žensko odbojkarsko reprezentanco jutri v Mariboru čaka še zadnji krog prvega dela kvalifikacij za evropsko prvenstvo. Naša dekleta so doslej premagala Izrael in Islandijo ter izgubila z Belgijo, prav Belgijke pa bodo jutrišnji tekmec naše izbrane vrste.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED SLOVENSKIMI ODBOJKARJI PRVI TEST PRED SP

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v zgodnjih jutranjih urah odpotovala proti Kienbaumu pri Berlinu, kjer bo odigrala dve pripravljalni tekmi z evropskimi podprvaki, Nemci.

Preberi več
CEV

BELGIJKE STRLE ODPOR BORBENIH SLOVENK

Slovenska ženska reprezentanca je morala po zmagah nad Izraelom in Islandijo v prvih dveh krogih kvalifikacij za evropsko prvenstvo priznati premoč Belgiji. V 3. krogu obračunov za nastop na prvenstvu Stare celine so bile gostiteljice boljše s 3:0 (23, 16, 21).

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE JUTRI ŠE PROTI FAVORIZIRANI BELGIJI

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo jutri v Antwerpnu odigrala še tretjo tekmo kvalifikacij za evropsko prvenstvo. Po pomembnih zmagah nad Izraelom in Islandijo se bodo naša dekleta srečala z Belgijkami, sicer prvimi favoritinjami skupine.

Preberi več
CEV

SLOVENKE ŠE DO DRUGE ZMAGE V KVALIFIKACIJAH

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je v 2. krogu kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2019 dosegla novo zmago. Potem, ko so dekleta v Mariboru slavila nad Izraelkami, so bila na gostovanju v Kopavagurju, s 3:0 (18, 16, 13), uspešnejša še od izbrane vrste Islandije.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKE ODBOJKARICE JUTRI PO NOVO ZMAGO

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je pripotovala v Reykjavik, kjer jo jutri, ob 17. uri po slovenskem času, čaka srečanje 2. kroga kvalifikacij za evropsko prvenstvo proti Islandiji.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE DO UVODNE ZMAGE V KVALIFIKACIJAH

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je v 1. krogu kvalifikacij za evropsko prvenstvo, ki ga bodo prihodnje leto skupaj gostile Poljska, Turčija, Slovaška in Madžarska, dosegla pomembno zmago. Naša dekleta so v Mariboru, s 3:0 (19, 23, 22), premagale Izraelke.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKE ODBOJKARICE V SREDO PROTI IZRAELU

Slovenska ženska odbojkarska izbrana vrsta bo v sredo, v Mariboru, igrala prvo tekmo kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2019. Tekmice naših deklet bodo Izraelke, v našem taboru pa se na tej pomembni tekmi nadejajo zmage.

Preberi več