Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak, MOK Krka

KRKA - PANVITA POMGRAD 3:1

V petem krogu 1. DOL za moške sta se v Novem mestu pomerila domača Krka in Panvita Pomgrad. Druge letošnje zmage so se razveselili Krkaši z rezultatom 3:1 (22, 16, -22, 21).

Preberi več
Matevž Ambrožič

HIŠA NA KOLESIH - KRKA  3:1

V 4. krogu 1. DOL za moške sta se srečali ekipi Hiša na kolesih Triglav in Krka. Zasluženo zmago so v vročem navijaškem vzdušju s 3:1(20, 22, -24, 20) slavili domači odbojkarji.

Preberi več
MOK KRKA

KRKA - MARIBOR 0-3

V Novem mestu sta se še drugič v štirih dneh srečali domača Krka in gosti iz Maribora. Štajerci so se v tretjem krogu 1. DOL veselili še zmage z rezultatom 0:3 (-13, -16, -21), Pri gostih je bil najbolj razpoložen Donik s 17 točkami, pri domačih pa je 8 točk dosegel Koncilja

Preberi več
MOK Krka

KRKA – MARIBOR 0:3

Odbojkarji Krke so v tekmi osmine finala pokalnega tekmovanja gostili OK Maribor. Zmage in s tem uvrstitve v četrtfinale so se po treh nizih razveselili Štajerci z rezultatom 0:3 (-21, -20, -22).

Preberi več
Aleš Oblak

CALCIT VOLLEY - KRKA  3:1

V 2. krogu 1. DOL za moške sta se pomerili ekipi Calcit Volley in Krka. S 3:1 (21, -23, 13, 15) so zmagali Kamničani.

Preberi več
OK Kamnik

OKREPLJENA KRKA V PETEK V KAMNIKU

Odbojkarji Calcit Volleyja so z zmago v lokalnem derbiju v Kranju uspešno začeli letošnjo sezono, v kateri se odkrito spogledujejo tudi z naslovom državnega prvaka. Svojim navijačem se bodo prvič predstavili v petek ob 19.30, na srečanju proti novomeški Krki.

Preberi več
MOK Krka

MOK KRKA - OK ČRNUČE 3:1

V novomeški športni dvorani Marof sta se v prvem krogu državnega prvenstva pomerila domača Krka in Črnuče, prve zmage v letošnji sezoni pa so se razveselili Krkaši z rezultatom 3:1 (14, 19, -21, 16). Pri domačih je bil najbolj razpoložen Kumer (16), pri gostih pa Čopi (14).

Preberi več
MOK Krka

KRKAŠI IZ FRANCIJE S ČETRTIM MESTOM

Novomeški odbojkarji so te dni gostovali v Franciji, natančneje v lepem mestu Avignon na jugu države, nastopili pa so na 14. mednarodnem turnirju za pokal Mistral 2018. Poleg gostiteljev, ekipe Avignon Volley Ball in Krke, sta na turnirju nastopili še ekipi iz Nice in Narbonna.

Preberi več
MOK Krka

KRKAŠI OSVOJILI TURNIR ZA POKAL NOVEGA MESTA

V športni dvorani Marof je minuli vikend, letos v okviru Štukljevega leta, potekal že drugi turnir za Pokal Novega mesta. Na turnirju so poleg domače Krke nastopili še MOK Rijeka iz Hrvaške, Fino Kaposvár iz Madžarske in OK Radnik iz Bosne in Hercegovine.

Preberi več
MOK Krka

NOV TRENER IN DVE OKREPITVI PRI KRKI

Tudi v Moškem odbojkarskem klubu Krka so letos zavihali rokave in nekoliko premešali kader za prihodnjo sezono, pri čemer so uspeli zadržati večino nosilcev igre.

Preberi več