Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

MLADE SLOVENKE RAZVESELILE GOSTITELJICE

Slovenska kadetska reprezentanca je včeraj pripotovala v italijanski Oristano, kjer bo v okviru priprav na julijsko evropsko prvenstvo odigrala močan mednarodni turnir. Naša dekleta so se že prvi dan izkazala z lepim dejanjem, ko so se vključila v projekt Fly beyond the limits.

Preberi več
ŽOK Braslovče

ODBOJKARICE NOVE KBM BRANIK PRVAKINJE

V nedeljo, 19. maja 2019, se je v Braslovčah odvijal finalni turnir za kadetinje v sezoni 2018/2019, na katerega sta se, kot prvouvrščeni s polfinalnih turnirjev, uvrstili ekipi Swatycomet Zreče in SIP Šempeter, kot drugouvrščeni pa še ekipi Braslovče I in Nova KBM Branik I.

Preberi več
OK Maribor

PR'KOPAč BREZOVICA DRžAVNI PRVAKI MED KADETI

V mariborski Dvorani Tabor je pretekli konec tedna potekal finalni turnir za kadete. Naslova državnih prvakov se je veselila ekipa Pr'Kopač Brezovica, drugo mesto je osvojila ekipa Maribor SGD Strdin, tretje ekipa Braslovč, na četrtem mestu pa je končala ekipa Panvite Pomgrad.

Preberi več
OK Kamnik

PETO MESTO SO OSVOJILE KAMNIšKE KADETINJE

V dvorani OŠ Stranje in OŠ Toma Brejca sta v nedeljo potekala turnirja za končna mesta v državnem kadetskem prvenstvu. Kamniške kadetinje so z dvema zmagama tekmovanje končale na končnem petem mestu, šesti je bil Olimp Ljubljana, sedmi Triglav Kranj in osmi ŽOK Triglav Kranj.

Preberi več

KADETINJE DOBILE NASPROTNICE ZA EP

Žreb skupin za evropsko prvenstvo do 16 let je Slovenkam namenil skupino I, ki bo svoje tekme igrala v bližnjem Zagrebu. Naša mlada dekleta pod vodstvom Žive Cof se bodo med 13. in 21. julijem merila s Hrvaško, Rusijo, Finsko, Francijo in Nemčijo.

Preberi več
ŽOK Triglav Kranj

ZREčANKE IN BRASLOVčANKE V FINALU

Tudi v letošnji sezoni smo polfinale kadetskega prvenstva spremljali v Kranju, v organizaciji turnirja s strani Ženskega odbojkarskega kluba Triglav Kranj. Uvrstitev v veliki finale so si zagotovile odbojkarice ekip Swatycomet Zreče in Braslovče.

Preberi več
ŠK Pomurje Deset

MARIBORU SGD STRDIN IN PANVITI POMGRAD FINALE

Na nedeljskem polfinalnem turnirju kadetov, ki je potekal v Murski Soboti, so si domači odbojkarji Panvite Pomgrada z 2. mesto zagotovili nastop na finalnem turnirju najboljše četverice ekip. Prvo mesto je osvojila ekipa Maribor SGD Strdin.

Preberi več
OK SIP Šempeter

V FINALE ŠEMPETRANKE IN MARIBORčANKE

Odbojkarice SIP Šempetra in Nove KBM Branik so finalistke letošnjega državnega prvenstva za kadetinje. Savinjčanke in Mariborčanke so si uvrstitev med najboljšo četverico ekip priigrale s prvim oz. drugim mestom na polfinalnem turnirju, ki smo ga danes spremljali v Šempetru.

Preberi več
CEV

MLADI SLOVENCI žAL NE BODO IGRALI NA EP

Slovenska moška kadetska reprezentanca je žal izgubila tretjo tekmo 2. kroga kvalifikacij za evropsko prvenstvo. Naši fantje so morali z 2:3 (-21, 23, -21, 13, 10) priznati premoč gostiteljem, Romunom ter se tako niso uspeli uvrstiti na prvenstvo stare celine.

Preberi več
CEV

SLOVENSKI KADETI šE DRUGIč ZMAGALI

Slovenski odbojkarji so na drugi tekmi 2. kroga kvalifikacij za evropsko prvenstvo do 17 let še drugič zmagali. Potem, ko so včeraj slavili nad Dansko, so bili danes, s 3:1 (18, 28, -23, 16), uspešnejši še od Estonije!

Preberi več