Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

EUROVOLLEY 2019 DOGODEK LETA PO IZBORU CEV

Evropska odbojkarska konfederacija je na gala dogodku, ki je tokrat potekal v bolgarski prestolnici Sofiji, letošnje prvenstvo stare celine razglasila za CEV-ov dogodek leta 2019.

Preberi več
Aleš Oblak/Matic Eržen

V IDEALNI POSTAVI EP DVA SLOVENSKA ODBOJKARJA

Evropska odbojkarska konfederacija je objavila idealno postavo minulega evropskega prvenstva, na katerem so naši odbojkarji osvojili srebrno odličje. Med elitno sedmerico igralcev najboljše zasedbe sta dva Slovenca, Jan Kozamernik in Jani Kovačič.

Preberi več
Aleš Oblak

JAN PLESTENJAK OZS POSVETIL PESEM

Znani slovenski pevec Jan Plestenjak je skupaj z vokalno skupino Kvatropirci in prijateljem Cotom posnel pesem z naslovom Res je dober dan, ki je postala tudi uradna pesem Odbojkarske zveze Slovenija. Glasbeniki so jo prvič zapeli na ponedeljkovem sprejemu srebrnih fantov.

Preberi več
Aleš Oblak/Matic Eržen

SLOVENCI POTRDILI NASTOP V OI KVALIFIKACIJAH

CEV je potrdila, da bo Slovenija ena od osmih reprezentanc, ki se bodo januarja med seboj pomerile za zadnjo olimpijsko vozovnico za Tokio 2020. Ob naših odbojkarjih in gostiteljih Nemcih bomo v Berlinu spremljali še Srbe, Francoze, Belgijce, Bolgare, Nizozemce in Čehe.

Preberi več
Matic Eržen

SRBIJA PREVISOKA OVIRA, SLOVENCEM 2. MESTO

Slovenski odbojkarji so v velikem finalu evropskega prvenstva morali priznati premoč Srbiji, ki je slavila s 3:1 (-19, 16, 18, 20). Naši fantje so tako že drugič osvojili srebro, kar je ponovno izjemen rezultat za slovensko odbojko.

Preberi več
Matic Eržen

PRED SLOVENIJO ZADNJE DEJANJE EUROVOLLEY-JA

Slovensko odbojkarsko reprezentanco jutri pozno popoldne, v Parizu, čaka še zadnje srečanje letošnjega evropskega prvenstva. V velikem finalu se bodo ob 17.30 uri pomerili s Srbi, ki jih vodi bivši slovenski strateg, Slobodan Kovač.

Preberi več
Aleš Oblak/Matic Eržen

PADLI šE SVETOVNI PRVAKI, SLOVENIJA PO ZLATO

Slovenski odbojkarji so na prvi polfinalni tekmi EuroVolley-ja s 3:1 (23, -24, 22, 23) na kolena spravili še Poljsko in si tako priborili nastop v velikem finalu evropskega prvenstva, kjer se bodo pomerili s Francozi ali Srbi.

Preberi več
Aleš Oblak, Matic Eržen

SLOVENCI PROTI POLJAKOM PO VELIKI FINALE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se bo jutri zvečer s Poljsko pomerila za veliki finale evropskega prvenstva. V razprodani Areni Stožice bodo naši odbojkarji skušali zmagati še tretjič, po favoriziranih Bolgariji in Rusiji so zdaj na vrsti še aktualni svetovni prvaki.

Preberi več
OZS

ARANžMA V PARIZ ZA NAVIJAčE

Palma, uradna turistična agencija EuroVolleyja 2019, bo za ogled tekme velikega finala evropskega prvenstva v pariški dvorani AccorHotels Bercy organizirala aranžma tako z letalskim kot avtobusnim prevozom.

Preberi več
Aleš Oblak, Matic Eržen

IZJEMNO SLAVJE SLOVENIJE, RUSIJA NA KOLENIH

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se je v četrtfinalu EP ponovno srečala s favorizirano Rusijo. Naši odbojkarji so pred razprodanimi Stožicami s 3:1 (25:23, 25:22, 21:25, 25:21) porazili Ruse in si tako priborili polfinale EuroVolley-ja proti Poljski.

Preberi več