Odbojkarska zveza Slovenije
Untitled Document

DO NASTOPA V POLFINALU ŠE 8 EKIP

 
15. 04. 2018

DO NASTOPA V POLFINALU ŠE 8 EKIP

Po nastopih v repasažih v državnem prvenstvu v mali odbojki smo dobili še preostalih osem ekip, ki se bodo v konkurenci mlajših dečkov in deklic podali v boj za veliki finale. Polfinalni turnirji se bodo odvijali 12. maja.

Dečki so minulo soboto odigrali tekme za mesta in tudi četrti krog repasaža, v katerem smo dobili še preostale polfinaliste letošnjega prvenstva. Napredovanja med najboljših osem ekip v Sloveniji so se veselili odbojkarji Ljubljana Volleyja in Brezovice I, ki so na dveh turnirjih repasaža po dvakrat zmagali. Drugi mesti sta pripadli ekipama SIP Šempeter in Salonit Anhovo, ki sta si uvrstitev v polfinale zagotovili po napetih obračunih s KekoOpremo Žužemberk oz. Hočami. V polfinalu bodo nastopile še ekipe Calcit Volley I, ACH Zmajčki I, ŠD Braslovče in Maribor.

Pri deklicah sta bila prav tako odigrana turnirja 2. kroga repasaža, na katerih so nastopile po štiri ekipe. V Slovenj Gradcu so bile najuspešnejše odbojkarice ŽOK Kema Puconci, drugo mesto pa je, po zmagi nad ekipo Kor_volley_SG, osvojil Olimp Ljubljana. Na turnirju v Kranju so prepričljivo slavile domače odbojkarice, ekipa ŽOK Triglav Kranj I, v boj za najvišja mesta v prvenstvu se podaja še ekipa Formula Formis I. V polfinale so se že skozi turnirja 2. kroga finalnega dela uvrstile ekipe Vital Ljubljana I, Doors Bled, Braslovče I in Nova KBM Branik I.

Polfinalni turnirji bodo 12. maja, veliki finale pa 26. maja.