Odbojkarska zveza Slovenije
 
VolleyballWorld

ROPRET S PERUGIO PO NASLOV SVETOVNEGA PRVAKA

V Bengaluruju v Indiji se bo med 6. in 10. decembrom odvijalo klubsko svetovno odbojkarsko prvenstvo, na katerem bomo imeli svojega predstavnika tudi Slovenci. V dresu italijanske Sir Sicome iz Perugie bo namreč igral naš reprezentant Gregor Ropret.

Preberi več
Volleyball World

SLOVENSKI MLADINCI 10. NA SVETU

V argentinskem San Juanu je slovenska moška reprezentanca do 19 let zaključila nastope na svetovnem prvenstvo. Na zadnji tekmi je po hudem boju z 2:3 morala priznati premoč Braziliji in tako zasedla deseto mesto.

Preberi več
Volleyball World

V ARGENTINI ZA KONČNO 9. MESTO

Mladi slovenski odbojkarji do 19 let so v bojih za razvrstitev zmagali tudi na drugi tekmi. S 3:1 so bili znova boljši od Japonske in se bodo ta petek ob 23. uri z Brazilijo merili za končno deveto mesto.

Preberi več
Volleyball World

MLADINCI OSTAJAJO V IGRI ZA 9. MESTO

Po porazu v osmini finala svetovnega prvenstva do 19 let v Argentini so slovenski reprezentanci preostali boji za razvrstitev od 9. do 16. mesta. Na prvem izmed treh preostalih preizkusov je bila Slovenija s 3:0 boljša od Srbije.

Preberi več
Volleyball World

MLADI SLOVENCI BREZ ČETRTFINALA

Slovenska moška reprezentanca je na svetovnem prvenstvu v Argentini v osmini finala po hudem boju s 3:1 morala priznati premoč Belgiji. V nadaljevanju tekmovanja jo čakajo tekme za razvrstitev od 9. do 16. mesta.

Preberi več
Volleyball World

MLADINCI V KONČNICI SVETOVNEGA PRVENSTVA

Mladi slovenski odbojkarji so na svetovnem prvenstvu v argentinskem San Juanu potrdili napredovanje v osmino finala. Na zadnji tekmi skupinskega dela so suvereno, s 3:0 v nizih, odpravili Indijce.

Preberi več
Volleyball World

MLADI SLOVENCI KLONILI PROTI FRANCOZOM

Na svetovnem prvenstvu do 19 let v Argentini slovenska reprezentanca ostaja pri eni zmagi. Na tretji tekmi je morala po treh nizih priznati premoč Franciji.

Preberi več
CEV

REPREZENTANCI U19 LET NA SP ZAHTEVNA SKUPINA

Moško odbojkarsko reprezentanco do 19 let v prvi polovici avgusta čaka nastop na svetovnem prvenstvu v Argentini. Uvodoma slovenske fante čakajo dvoboji z Bolgarijo, Indijo, Japonsko in Francijo.

Preberi več
Volleyball World

CRETU NE BO VEČ VODIL SLOVENSKE VRSTE

Romunski strateg Gheorghe Cretu ne bo več vodil slovenske moške izbrane vrste, ki jo je na lanskem svetovnem prvenstvu v Sloveniji in na Poljskem popeljal do četrtega mesta. Odbojkarska zveza Slovenije se s priznanim strokovnjakom ni uspela dogovoriti za podaljšanje sodelovanja.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENSKI ODBOJKARJI BREZ ODLIČJA NA SP

Slovenska vrsta je svetovno prvenstvo zaključila na četrtem mestu. Naši odbojkarji v boju za bronasto odličje niso bili kos Brazilcem, ki so v Areni Spodek v Katovicah slavili s 3:1 (18, 18, -22, 18). Naši fantje so kljub temu poskrbeli za največji uspeh slovenske odbojke.

Preberi več