Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

OREFICE: IZJEMNO SEM PONOSEN NA TA DEKLETA

Selektor ženske reprezentance Alessandro Orefice je po uvodnem turnirju Zlate evropske lige v Rakvereju poudaril, da je izjemno ponosen na svoje igralke. Veseli ga, da tudi druge odbojkarice začenjajo spoznavati vrednost te reprezentance, katere vrata so za zdaj še odprta.

Preberi več
ŠIM

NASLOVA PRVAKOV V PREVALJE IN MISLINJO

V Ljubljani se je v dvorani Vižmarje-Brod odvijal finale državnega prvenstva za starejše deklice in dečke, prvič v okviru Plazma Športnih iger mladih. V izjemnem vzdušju so si naslov prvakinj priigrale Prevalje, zlato odličje pri starejših dečkih je osvojila Korvolley Mislinja.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI V TURČIJI ŽE PRVIČ TRENIRALI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v nedeljo odpotovala v Antalyjo, kjer bo nastopila na uvodnem turnirju elitne Lige narodov. Naše fante, ki si bodo skozi VNL skušali priigrati nastop na olimpijskih igrah, v Turčiji čakajo pomembni obračuni z Nizozemsko, Francijo, Kana

Preberi več
CEV

FANTJE V FINALU, DEKLETA NA KONCU DRUGA

Slovenski odbojkarji na mivki so se v kvalifikacijah za olimpijske igre v Parizu, ki potekajo v okviru Pokala narodov v Hamburgu, po zmagi v zlatem nizu proti Estoniji uvrstili v finale. Naše odbojkarice, ki so se za olimpijsko vozovnico borile v Vilni, pa so morale v finalnem ob

Preberi več
CEV

BORBENE SLOVENKE UKRAJINKAM ODŠČIPNILE TOČKO

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je na drugi tekmi Zlate evropske lige v Rakvereju po hudem boju z 2:3 (-23, 15, -20, 17, 11) izgubila s favorizirano Ukrajino. Naša dekleta so pred tem odpravila Estonijo, naslednji turnir pa jih čaka med 24. in 26. majem v Mariboru.

Preberi več
CEV

SLOVENKE V FINALU, SLOVENCI V REPASAŽU

Slovenske odbojkarice na mivki so si v kvalifikacijah za olimpijske igre, ki v okviru Pokala narodov potekajo v Vilni, s polfinalno zmago proti Estoniji priigrale finale. Naši odbojkarji, ki nastopajo v Hamburgu, pa so morali za začetek priznati premoč Angležem.

Preberi več
CEV

SLOVENKE ZLATO EVROPSKO LIGO ZAČELE Z ZMAGO

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je Zlato evropsko ligo v Rakvereju začela z zmago. Naša dekleta so bila z 0:3 (-23, -18, -18) boljša od gostiteljic Estonk. V soboto se bodo naše odbojkarice pomerile še z Ukrajinkami.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE ZA UVOD PROTI ESTONKAM

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je prispela v Rakvere, kjer bo v petek in soboto igrala uvodni tekmi Zlate evropske lige. Prve tekmice Slovenk bodo gostiteljice Estonke, dan zatem pa se bodo naša dekleta pomerila še z Ukrajinkami.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI ODBOJKARJI NA MIVKI V BOJ ZA PARIZ

Slovenska reprezentanca v odbojki na mivki bo med 17. in 20. majem nastopila v Pokalu narodov oz. v kvalifikacijah za olimpijske igre v Parizu. Naše odbojkarice čakajo nastopi v Vilni, odbojkarji se bodo s tekmeci merili v Hamburgu.

Preberi več
OK i-Vent Maribor

MIHA CAFUTA SE VRAČA V MARIBORA

OK i-Vent Maribor je pred novo sezono predstavil prvo okrepitev, Miho Cafuta, ki je v sezonah 2020/21 in 2021/22 že nosil dres mariborskega kluba in z njim tudi osvojil naslov državnega prvaka ter igral v ligi prvakov. Zadnjo sezono je bil član Alpacem Kanala.

Preberi več