Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

ACH LE šE ZMAGO ODDALJEN OD 18. NASLOVA

ACH Volley Ljubljana je še drugo srečanje velikega finala Sportklub prve odbojkarske lige proti Merkur Mariboru dobil s 3:1 v nizih in je le še zmago oddaljen od ubranitve naslove in skupno 18. lovorike državnih prvakov. Tretje mesto je osvojil Calcit Volley.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIčANKE UBRANILE NASLOV PRVAKINJ

Odbojkarice Calcit Volleyja so na tretji finalni tekmi Sportklub prve odbojkarske lige po preobratu še tretjič premagale Novo KBM Branik in se veselile ubranitve naslova državnih prvakinj, sicer pa skupno petega naslova najboljših v državi. Tretje mesto je osvojil SIP Šempeter.

Preberi več
Klemen Brumec

PO PREMORU SE NADALJUJE ZAKLJUčEK DP

Jutri, v četrtek, bosta drugi obračun za tretje mesto odigrala SIP Šempeter in Gen-I Volley, v soboto pa se bo po premoru nadaljeval tudi veliki finale tako v moški kot ženski konkurenci. V ženskem delu z 2:0 v zmagah vodi Calcit Volley, v moškem pa z 1:0 ACH Volley Ljubljana.

Preberi več
Aleš Oblak

FINALNI TEKMI DRžAVNEGA PRVENSTVA 17. APRILA

OZS je določila termine preostalih tekem finala državnega prvenstva za ženske in moške, prav tako pa tudi obračunov za bronasto odličje. Prvi srečanji bosta 17. aprila, pred tem mora OZS pridobiti le še soglasja nacionalnih zvez za podaljšanje mednarodnih certifikatov tujcem.

Preberi več
OZS

FINALE DRŽAVNEGA PRVENSTVA

Odbojkarice Calcit Volleyja so ubranile naslov slovenskih prvakinj. Tretje mesto je osvojil SIP Šempeter, pri moških je bron pripadel Calcit Volleyju. Pred nami so le še tekme finala državnega prvenstva za moške med ACH Volleyjem Ljubljana in Merkur Mariborom.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED PREKINITVIJO šE DRUGI TEKMI FINALA

Jutri, v ponedeljek, se bo nadaljeval finale Sportklub prve odbojkarske lige, in sicer se bosta na drugi tekmi pomerila Nova KBM Branik in Calcit Volley. V torek drugi finalni obračun čaka tudi ACH Volley Ljubljano in Merkur Maribor.

Preberi več
Aleš Oblak

CALCIT IN ACH DO PREDNOSTI V FINALU

Po prvih finalnih tekmah Sportklub prve odbojkarske lige sta v prednosti Calcit Volley in ACH Volley Ljubljana. Kamničanke so doma tesno premagale Novo KBM Branik, Ljubljančani pa so bili v gosteh boljši od Merkur Maribora. Nova obračuna sledita v ponedeljek oz. torek.

Preberi več
Allianz Milano

URNAUT IN KOZAMERNIK Z MILANOM DO ZLATA

Slovenska odbojkarska reprezentanta Tine Urnaut in Jan Kozamernik sta zmagovalca evropskega pokala CEV Challenge. Z italijanskim Allianz Milanom sta se v velikem finalu veselila zmage nad turškim moštvom Ziraat Bankasi SK Ankara in osvojila zlato odličje.

Preberi več
CEV

LANA ŠčUKA DO ZMAGE V POKALU CHALLENGE

Slovenska reprezentantka Lana Ščuka je s turško ekipo Sistem9 Yesilyurt osvojila evropski pokal Challenge! Naša sprejemalka, ki je v celoti odigrala obe srečanji proti romunski C.S.M. Volei Albi Blaj, se tako veseli svojega prvega zlatega odličja v evropskih klubskih tekmovanjih.

Preberi več
Aleš Oblak

ZAčENJA SE FINALE DRžAVNEGA PRVENSTVA

Jutri, v četrtek, ob 18. uri se bo s srečanjem med Calcit Volleyjem in Novo KBM Branik začel veliki finale Sportklub prve odbojkarske lige za sezono 2020/21. Prvi finalni dvoboj v moški konkurenci med Merkur Mariborom in ACH Volleyjem Ljubljano bo v petek.

Preberi več