Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

ZAČENJA SE BOJ ZA DRŽAVNI NASLOV

V Sportklub prvi odbojkarski ligi se v sredo in četrtek začenja boj za naslova državnih prvakov in prvakinj. Pri ženskah si bodo nasproti stale odbojkarice Calcit Volleyja in Nove KBM Branik, v moškem finalu bomo spet spremljali obračune ACH Volleyja Ljubljana in Calcit Volleyja.

Preberi več
klubi

ZA DRŽAVNI NASLOV KAMNIČANI IN LJUBLJANČANI

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana in Calcit Volleyja so se z zmagama na drugi tekmi polfinala Sportklub prve odbojkarske lige za moške uvrstili v finale državnega prvenstva. Ljubljančani so izločili Sobočane, Kamničani pa Mariborčane.

Preberi več

V PETEK IN SOBOTO DRUGI POLFINALE DOL

Petek in sobota prinašata drugi polfinalni tekmi Sportklub prve odbojkarske lige za moške. V primeru zmag bi si gostujoči ekipi tega konca tedna že lahko zagotovili finalni vstopnici. ACH Volley Ljubljana bo igral pri Panviti Pomgrad, Calcit Volley pa pri OK i-Vent Mariboru.

Preberi več
klubi

KAMNIČANI IN LJUBLJANČANI KORAK OD FINALA

Sredina tedna je prinesla prvi polfinalni srečanji Sportklub prve odbojkarske lige za moške. Prvi korak k uvrstitvi v finale sta z zmagama storila gostitelja sredinih tekem, ljubljanski ACH Volley in kamniški Calcit Volley.

Preberi več

ODBOJKARJI ZAČENJAJO S POLFINALOM DOL

Medtem ko odbojkarice v Sportklub prvi odbojkarski ligi v letošnji sezoni čaka le še zadnja faza prvenstva, se v zaključni del počasi preveša tudi Sportklub prva liga za moške. V tem tednu bomo morda že dobili finalista tudi pri moških.

Preberi več
Aleš Oblak

MARIBORČANKE DO 20. POKALNE LOVORIKE

Odbojkarice Nove KBM Branik so v velikem finalu Pokala Slovenije v Kopru s 3:2 (-25, -13, 21, 26, 7) odpravile Calcit Volley, ubranile naslov pokalnih prvakinj in v svoje vitrine pospravile že jubilejno 20. pokalno lovoriko.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIČANI DO SVOJE PETE POKALNE LOVORIKE

Odbojkarji Calcit Volleyja so v finalu Pokala Slovenije v koprski Areni Bonifika s 3:0 (25, 26, 21) premagali OK i-Vent Maribor in se veselili svoje pete pokalne lovorike.

Preberi več
klubi

MARIBOR IN KAMNIK V FINALU SPORTKLUB LIGE

Odbojkarice Nove KBM Branika in Calcit Volleyja konec tedna čaka boj za pokalno lovoriko, ekipi pa sta se sruvrstili še v finale Sportklub prve odbojkarske lige. V moški polfinale so napredovali Calcit Volley, OK i-Vent Maribor in Panvita Pomgrad.

Preberi več
OZS

V NEDELJO V KOPRU BOJ ZA POKALNO LOVORIKO

V Areni Bonifika bomo v nedeljo, 24. marca, spremljali veliki finale Pokala Slovenije za sezono 2023/24. Ob 17. uri bo na sporedu obračun odbojkaric Calcit Volleyja in Nove KBM Branik, ob 20. uri pa se bo začelo srečanje med OK i-Vent Mariborom in Calcit Volleyjem.

Preberi več

V SREDO BO SPET ŽIVAHNO V SPORTKLUB LIGI

V sredo se nadaljuje končnica Sportklub prve odbojkarske lige. Odbojkarice bodo igrale drugo polfinalno tekmo in morda bomo že dobili finalni par, moške pa čaka druga tekma četrtfinala, ki bo prav tako že lahko dala odgovor o letošnjih polfinalistih.

Preberi več