Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

PRVI KROG NAPOVEDAL IZENAčENO PRVENSTVO

V petek se je s tekmama med odbojkaricami SIP Šempetra in Calcit Volleya ter Gen-i Volleya in ATK Grosuplja začela Sportklub prva odbojkarska liga za sezono 2020/21. Že prve tekme v ženski in moški konkurenci napovedujejo izenačeno prvenstvo in napet boj za državna naslova.

Preberi več
Aleš Oblak

PO PREMORU VESELJE PRED ZAčETKOM SEZONE

Najboljši odbojkarski klubi v ženski konkurenci so pred začetkom nove Sportklub prve odbojkarske lige, ki že v uvodu prinaša derbi med branilkami naslova, odbojkaricami Calcit Volleyja in SIP Šempetrom, na virtualni novinarski konferenci predstavili svoja pričakovanja.

Preberi več
OZS

KLUBI PRIčAKUJEJO NAPETO IN IZENAčENO SEZONO

Odbojkarsko prvenstvo se bo začelo že to soboto, 19. septembra, ko se bo osem najboljših ekip podalo v boj za letošnji naslov slovenskih prvakov. Derbi uvodnega kroga bosta v ponedeljek igrala aktualni prvak, ACH Volley Ljubljana in Merkur Maribor.

Preberi več
Aleš Oblak

POKAL SLOVENIJE - PRIJAVE

Odbojkarska zveza Slovenije obvešča, da se je preko platforme moja.odbojka.si možno prijaviti za tekmovanje v Pokalu Slovenije za sezono 2020/21. OPOZORILO: Nobena od ekip ni avtomatsko prijavljena na tekmovanje.

Preberi več
Matevž Ambrožič

CALCIT VOLLEY V KRANJU NAJPREPRIčLJIVEJšI

Pokal Kranja 2020 je bil v svoji 16. izvedbi na sporedu nekoliko prej kot običajno, saj se bo tudi uradna sezona s tekmami Sportklub prve odbojkarske lige začela že 19. septembra.

Preberi več
Aleš Oblak

ZNANI TEKMECI SLOVENSKIH KLUBOV

Na sedežu Evropske odbojkarske konfederacije (CEV) je potekal žreb evropskih odbojkarskih pokalov, v katerih bo v letošnji sezoni nastopilo pet slovenskih klubov.

Preberi več
Klemen Brumec

ZA UVOD V PRVENSTVO žE PRVA DERBIJA

Slovensko odbojkarsko prvenstvo se bo s tekmami 1.kroga Sportklub prve odbojkarske lige v moški in ženski konkurenci začelo v soboto, 19. septembra, ko se bodo najboljša slovenska moštva podala v boj za lovoriko. Naslov prvakov bosta branila ACH Volley Ljubljana in Calcit Volley.

Preberi več
ACH Volley Ljubljana

ZA UVOD V PRVENSTVO SLOVENSKI DERBI

Iz srednjeevropskega združenja MEVZA so sporočili, da bomo v srednjeevropski ligi (MEL) za moške v prihajajoči sezoni spremljali obračune osmih ekip iz Avstrije, Slovenije in Hrvaške. Slovenske barve bodo zastopali ACH Volley Ljubljana, Calcit Volley in OK Merkur Maribor.

Preberi več
Aleš Oblak

PREDSTAVITVE EKIP 1A. DOL

V letošnjem odbojkarskem prvenstvu bomo najboljše slovenske ekipe spremljali v Sportklub prvi odbojkarski ligi. Naslov državnih prvakov bodo branili odbojkarji ACH Volley Ljubljana, pri ženskah bodo lovoriko skušale ubraniti odbojkarice Calcit Volleyja.

Preberi več
OZS

ROPRET PODELIL POKALE IN MEDALJE

Predsednik Odbojkarske zveze Slovenije, Metod Ropret, je v prostorih OZS podelil pokale in medalje predstavnikom najboljših ekip v letošnjem prvenstvu, v 1. Sportklub odbojkarski ligi.

Preberi več