Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

ROPRET PODELIL POKALE IN MEDALJE

Predsednik Odbojkarske zveze Slovenije, Metod Ropret, je v prostorih OZS podelil pokale in medalje predstavnikom najboljših ekip v letošnjem prvenstvu, v 1. Sportklub odbojkarski ligi.

Preberi več
Aleš Oblak

RAZPIS TEKMOVANJA ZA NASTOPANJE V 3. DOL

Tekmovanje članov in članic v 3. Državni odbojkarski ligi (tekmovalna sezona 2020/2021) bo v moški in v ženski konkurenci potekalo v obliki enotne lige ali v dveh ligah (vzhod in zahod) s po največ 12 člani. OZS zbira prijave v tekmovanje.

Preberi več
Nino Verdnik

SPREMEMBE V ODBOJKARSKEM PRVENSTVU

Odbojkarska zveza Slovenije je klubom predstavila nov sistem tekmovanja v okviru državnega prvenstva. Slednje se bo v prvoligaški konkurenci po novem odvijalo po trikrožnem sistemu in z dvema prvima ligama, v prvenstvu pa bodo že od samega začetka nastopale vse ekipe.

Preberi več
Aleš Oblak

BENO BOžIč OSTAJA TRENER VSAJ šE ENO LETO

V odbojkarskem klubu SIP Šempeter so aktivnosti na novo sezono 2020/21 v polnem teku, iz kluba pa so tudi sporočili, da bo žensko ekipo, ki je letošnje prvenstvo zaključila na tretjem mestu, še vsaj eno leto vodil Beno Božič.

Preberi več
CEV

V ELITNI LIGI PRVAKOV SLOVENIJI LE ENO MESTO

Evropska odbojkarska konfederacija (CEV) je glede na število točk, ki so jih klubi iz posameznih držav v evropskih tekmovanjih zbrali v letih 2017-2019, določila kvote za nastop v evropskih tekmovanjih v sezoni 2020/21. Sloveniji je mesto v elitni Ligi prvakov pripadlo le pri moš

Preberi več
Jurij Kodrun

ZAščITA IGRALCEV NA PRVEM MESTU

Generalni sekretar OZS Gregor Humerca je za Sportal podrobneje pojasnil, zakaj se je Odbojkarska zveza Slovenije v torek odločila zaključiti državno prvenstvo v 1. Sportklub odbojkarski ligi in razglasiti državna prvaka.

Preberi več
Aleš Oblak/Klemen Brumec

ODBOJKARSKO PRVENSTVO ZAKLJUčENO

OZS je odločila, da je letošnje državno prvenstvo v 1. Sportklub odbojkarski ligi zaključeno. Naslov slovenskih prvakov so osvojili odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana, ki so prvaki postali že sedemnajstič in odbojkarice Calcit Volleyja, za katere je to četrta lovorika.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA - KRKA 3:0

Oranžni zmaji so v Stožicah, ki so bile zaprte za javnost, v 9. krogu modre skupine 1. DOL za moške gostili novomeško Krko. Domačini so zmagali s 3:0 (19, 16, 21).

Preberi več
Martina Povšič

SALONIT ANHOVO - MERKUR MARIBOR 3:2

V 9. krogu 1. DOL za moške v modri skupini sta se srečali ekipi Salonit Anhovo in Merkur Maribor. Z rezultatom 3:2 (14, -27, 19, -20, 12) so bili boljši odbojkarji ekipe Salonit Anhovo.

Preberi več
Klemen Brumec

CALCIT VOLLEY – PANVITA POMGRAD 3:0

Odbojkarji Calcit Volleyja so v 9. krogu modre skupine 1. DOL za moške v dvorani OŠ Stranje premagali Panvito Pomgrad s 3:0 (26, 23, 19) in si v njej že zagotovili drugo mesto, saj so Mariborčani v Kanalu izgubili z 2:3.

Preberi več