Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

KAMNIčANI PRED NAJTEžJO PREIZKUšNJO

Odbojkarje Calcit Volleyja do konca rednega dela srednjeevropske lige čaka še pet tekem. Prva od njih bo že v soboto, ko se bodo ob 19. uri v Pliberku pomerili z domačo SK Zadrugo Aich/Dobom.

Preberi več
Aleš Oblak

Z DUNAJA S TEžKO PRIBORJENO ZMAGO

Odbojkarice Calcit Volleyja so v tekmi 9. krog srednjeevropske lige na Dunaju premagale Niederösterreich Sokol Post s 3:2 (19, 21, -18, -24, 14). V sredo, 12. januarja, bodo Kamničanke v srednjeevropski ligi ob 18.30 gostovale še v Kašteli pri Mladosti.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIčANI Z ZMAGO DO TRETJEGA MESTA V MEVZI

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi 13. kroga srednjeevropske lige doma premagali UVC Holding Graz s 3:0 (15, 12, 19). V sredo, 12. januarja, bodo Kamničani v 13. krogu Sportklub prve odbojkarske lige gostovali v Kranju.

Preberi več
Aleš Oblak

V LOVU ZA UVRSTITEV NA ZAKLJUčNI TURNIR MEVZE

Odbojkarji Calcit Volleyja bodo svoji prvi tekmi v letu 2022 igrali v petek in soboto, ko bodo v srednjeevropski ligi gostili VKB Bratislavo in UVC Holding Graz. Tekma s slovaško ekipo bo na sporedu v petek, ob 17.30, z avstrijsko pa bodo Kamničani igrali v soboto, ob 20. uri.

Preberi več
Aleš Oblak

NA DUNAJ PO PRVO MESTO

Odbojkarice Calcit Volleyja so v sredo, zaradi zdravstvenih težav Ankarančank, ostale brez svoje prve tekme v letu 2022, ki jo bodo tako namesto v Kamniku, v soboto, ob 16.30, odigrale na Dunaju.

Preberi več
CEV

ECZACIBASI TUDI DRUGIč PREMOčAN

Odbojkarice Calcit Volleyja so na povratni tekmi osmine finala evropskega pokala CEV v gosteh izgubile proti ekipi Eczacibasi Dynavit Istanbul z 0:3 (19, 17, 23). Tudi na prvi tekmi so bile s 3:0 boljše turške odbojkarice, ki so se tako uvrstile v četrtfinale.

Preberi več
Aleš Oblak

V DOMAčEM TABORU SI žELIJO VSAJ NIZ

Odbojkarice Calcit Volleyja trenutno razmišljajo le o sredini prvi tekmi drugega kroga pokala CEV, ko bodo gostile slovito turško ekipo, Eczacibasi Dynamit Istanbul. Tekma se bo začela ob 20. uri, povratna pa na sporedu v četrtek, 16. decembra, v Carigradu.

Preberi več
CEV

DOBRA IGRA NI BILA NAGRAJENA VSAJ Z NIZOM

Odbojkarice Calcit Volleyja so na prvi tekmi drugega kroga pokala CEV doma izgubile proti sloviti turški ekipi, Eczacibasi Dynavit z 0:3 (-23, -17, -15). Povratna tekma bo na sporedu v četrtek, 16. decembra, ob 16. uri v Carigradu.

Preberi več
Aleš Oblak

V MANJ KOT 24 URAH šE DO DRUGE ZMAGE

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi četrtega kroga srednjeevropske lige v gosteh premagali domači UVC Holding Graz s 3:0 (17, 15, 17). V sredo, 8. decembra, čaka kamniško ekipo povratna četrtfinalna tekma s Črnučami v kamniški športni dvorani.

Preberi več
CEV

KAMNIčANKE PREK ŠVICARK V OSMINO FINALA

Odbojkarice Calcit Volleyja so na povratni tekmi prvega kroga pokala CEV v gosteh premagale Viteos Neuchatel s 3:1 (17, -21, 21, 21) in se tako uvrstile v osmino finala.

Preberi več