Odbojkarska zveza Slovenije
 
Volleyball World

USPEŠEN ZAČETEK POTI PROTI PARIZU

Slovenski odbojkarji so z odliko začeli kvalifikacije za nastop na olimpijskih igrah prihodnje poletje v Parizu. V uvodnem krogu skupine B so v Tokiu s 3:0 (20, 18, 21) odpravili Tunizijo.

Preberi več
CEV

ZAČETEK LOVA OLIMPIJSKIH SANJ

V noči iz petka na soboto bo slovenska moška odbojkarska reprezentanca v Tokiu začela nastope na kvalifikacijskem turnirju za olimpijske igre. V uvodnem krogu se bo v dvorani Yoyogi ob 3.00 po slovenskem času srečala s Tunizijo.

Preberi več
OZS

SLOVENCI V TOKIU ŽE ZAVIHALI ROKAVE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v pričakovanju začetka kvalifikacij za nastop na olimpijskih igrah prihodnje leto v Parizu. Od začetka tedna se izbrana vrsta že mudi v japonski prestolnici, kjer jo preko vikenda čaka začetek lova na olimpijske sanje.

Preberi več
CEV

V TOKIO BREZ ROPRETA

V nedeljo se bo moška odbojkarska podala na pot proti Tokiu, kjer jo prihodnji vikend čaka začetek kvalifikacij za nastop na olimpijskih igrah Pariz 2024. V Azijo bo izbrana vrsta odpotovala brez Gregorja Ropreta.

Preberi več
OZS

ODBOJKARJI ZAKLJUČUJEJO PRIPRAVE V DOMOVINI

Moška reprezentanca je v soboto dopoldne v Ljubljani opravila še zadnji trening pred odhodom na Japonsko. Tam jo prihodnji vikend čaka začetek kvalifikacijskega turnirja za nastop na olimpijskih igrah leta 2024 v Parizu.

Preberi več
OZS

ODBOJKARJI ZAČENJAJO OLIMPIJSKO MISIJO

Po osvojenem bronu na evropskem prvenstvu se je v sredo popoldne v Ljubljani znova zbrala moška odbojkarska izbrana vrsta. Pred njo je še tretji, zadnji izziv letošnje reprezentančne akcije, boj za vozovnico v olimpijski Pariz 2024.

Preberi več
OZS/Kolektiff Images

ZNAN RAZPORED OLIMPIJSKIH KVALIFIKACIJ

Mednarodna odbojkarska zveza je objavila razpored kvalifikacij za nastop na olimpijskih igrah. Slovenke uvodoma proti gostiteljicam Poljakinjam, Slovencem bo pripadla otvoritvena tekma, na kateri se bodo v Tokiu srečali s Tunizijo.

Preberi več
CEV

DRUGA TEKMA, DRUGA ZMAGA MLADIH SLOVENK

Reprezentanca deklet do 17 let se te dni mudi v Rigi, kjer potekajo kvalifikacije za nastop na evropskem prvenstvu. Uvodni četrtkovi zmagi proti Finski so dan kasneje izbranke selektorja Dejana Pušnika s 3:1 (30, 17, -11, 23) dodale še uspeh proti grškim vrstnicam.

Preberi več
CEV

SLOVENSKE ODBOJKARICE ŠE DO TRETJE ZMAGE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je na tretji tekmi kvalifikacij za evropsko prvenstvo nanizala še tretjo zaporedno zmago. Potem, ko so naša dekleta dvakrat slavila nad Avstrijo, so tokrat v gosteh s 3:0 (17, 12, 23) premagala še Gruzijo.

Preberi več
CEV

SLOVENKE ŠE DO DRUGE ZMAGE NAD AVSTRIJO

Slovenska izbrana vrsta se je na drugi tekmi kvalifikacij za evropsko prvenstvo v Gradcu veselila izjemno pomembne zmage. Naša dekleta so bila po dveh urah in pol boja od Avstrijk boljša z 2:3 (-17, 14, -19, 27, -9). Naslednje srečanje jih čaka 27. avgusta v Tbilisiju.

Preberi več