Odbojkarska zveza Slovenije
Untitled Document

FAN SHOP OZS


Odbojkarska zveza Slovenije je leta 2017 prenovila svojo uradno navijaško trgovino. Prodaja poteka preko spletne trgovine StadionShop, v kateri so vsi izdelki licenčni originalni izdelki. V ponudbi so na voljo navijaške majice za odrasle in otroke, navijaški šal, dresi in topi za odbojko na mivki, tattoo in žogici Mikasa. Kupiti je moč tudi brisačo, bidon, kapo in silikonsko zapestnico, v spletni trgovini vas čaka blazina Ozi, kmalu bo v ponudbi tudi uradni dres.

Vsi izdelki so na zalogi, vsa naročila, oddana do 13. ure na delovni dan, so takoj odpremljena. Načina dostave sta dva, preko podjetja Pošta Slovenija d.o.o., pri čemer je strošek dostave 3,20 EUR z DDV in preko podjetja GLS d.o.o., pri čemer strošek dostave znaša 3,70 EUR z DDV. Strošek je enoten za celotno Slovenijo. Kupec ima možnost prevzema pošiljke tudi na sedežu podjetja v Celju. 

Za dostavo izven Slovenije se je potrebno dogovoriti preko e-naslova info@stadionshop.com.

Možnosti plačila je več, preko spletnega servisa PayPal, s kreditnimi karticami Visa, Eurocard ali Mastercard. Naročene artikle je moč plačati tudi preko TRR ali po povzetju. 

Vstopi v trgovino OZS