Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

NADALJUJE SE DRžAVNO PRVENSTVO

S tekmami 13. kroga za moške se nadaljuje Sportklub prva odbojkarska liga. Moške ekipe se morajo za popolnitev drugega dela prvenstva med seboj srečati še dvakrat, ženske pa že začenjajo z zadnjo tretjino rednega dela prvenstva.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIčANI PRED NAJTEžJO PREIZKUšNJO

Odbojkarje Calcit Volleyja do konca rednega dela srednjeevropske lige čaka še pet tekem. Prva od njih bo že v soboto, ko se bodo ob 19. uri v Pliberku pomerili z domačo SK Zadrugo Aich/Dobom.

Preberi več
Alen Hadžić

ACH VOLLEY LJUBLJANA DO POMEMBNE ZMAGE

Na prvi tekmi osmine finala evropskega tekmovanja CEV Challenge Cup smo spremljali obračun domačega ACH Volleyja Ljubljana in C.S.A. Steaue iz Bukarešte. V zanimivi odbojkarski predstavi so pred 600 glavo množico slavili odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana z rezultatom 3:1.

Preberi več
Aleš Oblak

V KAšTELAH BO šE TEžJE KOT NA DUNAJU

Tudi svojo drugo tekmo v letu 2022 bodo odbojkarice Calcit Volleyja igrale v srednjeevropski ligi in to spet v gosteh. Tokrat bo njihov nasprotnik Marina iz Kaštel, ki je minulo soboto doma premagala Novo KBM Branik, tekma pa bo na sporedu v sredo, ob 18.30, v Kaštelah.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY PRED PRVO TEKMO OPTIMISTIčEN

V sredo, 12. januarja, ob 18. uri, bodo odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana igrali prvo izmed dveh tekem osmine finala v evropskem tekmovanju CEV Challenge Cup. Njihov tekmec bo romunski predstavnik C.S.A. Steaua iz Bukarešte.

Preberi več
HOS

MLADE SLOVENKE POTUJEJO NA EUROVOLLEY

Slovenska ženska izbrana vrsta do 17 let si je v Zadru, kjer je potekal 1. krog kvalifikacij, priigrala uvrstitev na julijsko evropsko prvenstvo na Češkem in naslov srednjeevropskih prvakinj. Naša dekleta so bila v velikem finalu z 2:3 boljša od Hrvatic.

Preberi več
Aleš Oblak

Z DUNAJA S TEžKO PRIBORJENO ZMAGO

Odbojkarice Calcit Volleyja so v tekmi 9. krog srednjeevropske lige na Dunaju premagale Niederösterreich Sokol Post s 3:2 (19, 21, -18, -24, 14). V sredo, 12. januarja, bodo Kamničanke v srednjeevropski ligi ob 18.30 gostovale še v Kašteli pri Mladosti.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIčANI Z ZMAGO DO TRETJEGA MESTA V MEVZI

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi 13. kroga srednjeevropske lige doma premagali UVC Holding Graz s 3:0 (15, 12, 19). V sredo, 12. januarja, bodo Kamničani v 13. krogu Sportklub prve odbojkarske lige gostovali v Kranju.

Preberi več
Draš Sport

SLOVENCI BODO IGRALI NA EUROVOLLEYJU

Slovenska moška reprezentanca do 18 let se je uvrstila na evropsko prvenstvo, ki ga bo julija gostila Gruzija. Varovanci Iztoka Kšele so v velikem finalu prvega kroga kvalifikacij s 3:1 premagali Avstrijo in bodo v Tbilisiju branili zlato odličje.

Preberi več
Aleš Oblak

V LOVU ZA UVRSTITEV NA ZAKLJUčNI TURNIR MEVZE

Odbojkarji Calcit Volleyja bodo svoji prvi tekmi v letu 2022 igrali v petek in soboto, ko bodo v srednjeevropski ligi gostili VKB Bratislavo in UVC Holding Graz. Tekma s slovaško ekipo bo na sporedu v petek, ob 17.30, z avstrijsko pa bodo Kamničani igrali v soboto, ob 20. uri.

Preberi več