Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

SPET DOBER IZKUPIčEK REPREZENTANTOV

Slovenski odbojkarski reprezentanti in reprezentantke so minuli konec tedna spet igrali prvenstvene obračune v dresih svojih klubov po vsej Evropi in v Aziji ter zabeležili nekaj pomembnih zmag, spremljali pa smo tudi kar nekaj zelo dobrih individualnih predstav.

Preberi več
CEV

SLOVENCI IN SLOVENKE V BOJ ZA PARIZ 2024

CEV je v Luksemburgu izvedla žreb skupin za Pokal narodov v odbojki na mivki, v katerem bo nastopilo 35 reprezentanc iz vse Evrope. V boj za najvišja mesta in olimpijsko vozovnico, se bosta podali tudi slovenski reprezentanci v ženski in moški konkurenci.

Preberi več
Aleš Oblak

ŽENSKI REPREZENTANCI FINANčNA PODPORA FIVB

Odbojkarska zveza Slovenije (OZS) je z Mednarodno odbojkarsko zvezo (FIVB) podpisala petletno pogodbo o sodelovanju v programu Empowerment, s čimer je za razvoj slovenske ženske reprezentance uspela pridobiti milijon evrov.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI REPREZENTANTI SPET USPEšNI

Slovenski reprezentanti in reprezentantke v svojih klubih po Evropi in v Aziji še naprej igrajo na visoki ravni in so bili tudi minuli vikend zaslužni za zmage svojih ekip, ki se že borijo za čim boljša izhodišča v končnicah prvenstev.

Preberi več
OK Triglav Kranj

TURNIR REGIJSKIH REPREZENTANC V KRANJU

V ponedeljek in torek, 6. in 7. februarja, se bo v Kranju odvijal letošnji turnir regij, na katerem bodo nastopili najboljši mladi odbojkarji in odbojkarice letnika 2008 in mlajši iz šestih slovenskih regij ter se med seboj merili za prva reprezentančna odličja.

Preberi več
Aleš Oblak

ZA REPREZENTANTI šE EN PRVENSTVENI KROG

Slovenski reprezentanti in reprezentantke, ki si kruh služijo v tujini, imajo za seboj še en rezultatsko dokaj uspešen prvenstveni krog.

Preberi več
ZSIS

ODBOJKARICE IZBRANE ZA EKIPO LETA

Zveza za šport invalidov - Paralimpijski komite Slovenije je na prireditvi Parašportnik leta 2022 na Brdu pri Kranju podelila priznanja najboljšim športnikom leta 2022 med invalidi. Priznanje za žensko ekipo leta je prejela slovenska reprezentanca v odbojki sede.

Preberi več
Aleš Oblak/CEV

DEKLETA PROTI POLJSKI, FANTJE PROTI UKRAJINI

CEV je razkrila urnik tekem na evropskem prvenstvu za ženske, ki se bo začelo 15. avgusta in na katerem bo nastopila tudi naša izbrana vrsta. Prav tako je tudi že znan razpored obračunov za EuroVolley za moške, na katerem bo Slovenija prvo tekmo igrala 30. avgusta.

Preberi več
Aleš Oblak/CEV

NAšI REPREZENTANTI SPET NIZALI ZMAGE

Slovenski reprezentanti in reprezentantke imajo za seboj rezultatsko zelo uspešen konec tedna, saj so v svojih klubih nanizali lepo število zmag in z individualnimi predstavami svojim ekipam po Evropi in v Aziji pomagali do novih prvenstvenih točk.

Preberi več
Aleš Oblak

ZELO DOBER IZKUPIčEK NAšIH REPREZENTANTOV

Slovenski odbojkarski reprezentanti in reprezentantke so s svojimi klubi v Evropi in Aziji zelo dobro začeli drugi del sezone in se v veliki večini izkazali tako z rezultati kot z individualnimi predstavami.

Preberi več