Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

MLADI SLOVENCI ZA KONEC DO ZMAGE NAD ROMUNI

Slovenska reprezentanca fantov do 18 let je evropsko prvenstvo v Bolgariji zaključila z zmago. Naši odbojkarji so bili prepričljivo, s 3:0 (15, 21, 19) boljši od Romunov. Izkupiček štirih zmag in treh porazov ni zadostoval za uvrstitev v polfinale.

Preberi več
Aleš Oblak

ODBOJKARJI NA ZADNJIH PRIPRAVAH ZA PARIZ

Za slovenskimi odbojkarji je prvi trening v sklopu zadnjega dela priprav na olimpijske igre v Parizu. Selektor Gheorghe Cretu je svoje varovance zbral v Ljubljani, kjer se bodo pripravljali vse do odhoda v Francijo.

Preberi več
CEV

SLOVENCI PO HUDEM BOJU IZGUBILI S ŠPANCI

Slovenska reprezentanca do 18 let se je v 6. krogu skupinskega dela evropskega prvenstva v Bolgariji pomerila s Španijo in po hudem boju izgubila z 1:3 (-31, 26, 15, 31). Zadnjo tekmo bodo naši fantje odigrali v četrtek proti Romunom.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE V KRANJSKI GORI PRVIČ TRENIRALE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca se je zbrala v Kranjski Gori in začela s pripravami na kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2026, ki naša dekleta čakajo 27. in 29. avgusta v Ljubljani, kjer se bodo srečala z Izraelkami in Estonkami.

Preberi več
CEV

ITALIJANI PREMOČNI ZA SLOVENSKE ODBOJKARJE

Mladi slovenski odbojkarji so morali po treh zaporednih zmagah na evropskem prvenstvu v Plovdivu priznati premoč Italijanom, ki so bili boljši s 3:0 (21, 10, 15).

Preberi več
CEV

SLOVENCI V PLOVDIVU DO TRETJE ZAPOREDNE ZMAGE

Slovenska reprezentanca do 18 let si je na evropskem prvenstvu v Bolgariji priigrala že tretjo zaporedno zmago. Naši fantje so bili s 3:2 (-23, 21, -21, 23, 9) boljši od Čehov, že jutri, ob 16.30, pa jih čaka obračun z Italijani.

Preberi več
Fundacja Wagnera

SLOVENCI PO PORAZU S POLJAKI DRUGI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je Wagnerjev memorial v Krakovu zaključila na drugem mestu. Naši fantje so morali po zmagah nad Nemci in Egipčani priznati premoč gostiteljem Poljakom, ki so slavili s 3:1 (20, -26, 14, 24) in se veselili turnirske zmage.

Preberi več
osebni arhiv

MLADI SLOVENCI ZAKLJUČILI NASTOPE NA EP

Slovenski odbojkarji na mivki Neža Kodrun in Žana Blatnik ter Valentin Predan in Peter Bregar so zaključili z nastopi na evropskem prvenstvu do 18 let v Gruziji. Naši predstavniki se niso uspeli uvrstiti med 16 najboljših dvojic.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI NA POLJSKEM DO ZMAGE NAD EGIPČANI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na drugi tekmi Wagnerjevega memoriala s 3:1 (21, 19, -17, 16) premagala najboljšo afriško reprezentanco Egipt. Jutri naše fante čaka še obračun s Poljaki, ki so bili s 3:2 boljši od Nemcev.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE V PONEDELJEK ZAČENJAJO S PRIPRAVAMI

Slovenska ženska reprezentanca bo 15. julija začela s pripravami na kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2026. Naša dekleta v prvem delu tekmovanja v Ljubljani čakata dva obračuna, 27. avgusta proti Izraelkam, dva dni kasneje pa še proti Estonkam.

Preberi več