Odbojkarska zveza Slovenije
 
Peter Giodani

SENTA JELER: NIč MI NE MANJKA

Slovenska reprezentantka v odbojki sede, Senta Jeler, je nastopila v kampanji Zveze za šport invalidov – Slovenskega paralimpijskega komiteja in podjetja Lidl Slovenija. Kampanja je namenjena usmerjanju pozornosti na slovenske parašportnike in njihove velike uspehe.

Preberi več
Veterani

TUDI VETERANI ZAČELI S PRIPRAVAMI

Minuli teden se je skoraj po letu dni znova zbrala ekipa odbojkarskih veteranov nad 56 let. Prvi skupni trening pod vodstvom trenerja Adija Urnauta je opravila na Ravnah na Koroškem.

Preberi več
OD Vital Ljubljana, Salonit Anhovo

KONEC TEDNA MLADINCE čAKA ZAKLJUčNI TURNIR

V soboto in nedeljo, 22. in 23. maja, se bodo klubi na zaključnem turnirju najboljše osmerice potegovali za naslov državnih prvakov v konkurenci mladink in mladincev. Mladinke bodo igrale v Novi Gorici, mladinci pa v Ravnah na Koroškem.

Preberi več
SIP Šempeter

NAJUSPEšNEJšA KOROšKA S CELJSKO REGIJO

V Šempetru se je zaključil dvodnevni Turnir regij, na katerem so se med seboj pomerili najboljši mladi odbojkarji in odbojkarice iz šestih slovenskih regij. Danes so na parket stopile deklice letnika 2007 in mlajše, zmage se je veselila izbrana vrsta Koroške s Celjsko regijo.

Preberi več
CEV

SLOVENKE Z ZMAGO ZAKLJUčILE KVALIFIKACIJE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je z zmago s 3:1 (23, -22, -22, 22) nad Bosno in Hercegovino zaključila kvalifikacije za evropsko prvenstvo. Kljub temu se našim dekletom ni uspelo uvrstiti na avgustovski EuroVolley, kamor potujeta Češka ter Bosna in Hercegovina.

Preberi več
CEV

SLOVENKE šE DRUGIč IZGUBILE S ČEšKO

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je morala na drugi tekmi drugega kroga kvalifikacij za evropsko prvenstvo priznati premoč Češki, ki je slavila s 3:0 (18, 15, 22) in le še potrdila uvrstitev na EuroVolley, za katerega imajo naše odbojkarice le še malo možnosti.

Preberi več
CEV

BRAčKO IN BOšNJAK NA EP NA KONCU PETA

Slovenska odbojkarja na mivki Rok Bračko in Črtomir Bošnjak sta na EP do 22 let v Badnu osvojila odlično peto mesto. Naša predstavnika sta v boju za polfinale klonila proti Rusoma Alekseju Gusevu in Pavlu Šustrovu. Asja Šen in Lana Žužek sta prvenstvo končali na 25. mestu.

Preberi več
SIP Šempeter

LJUBLJANčANI PRVAKI TURNIRJA REGIJ

Reprezentanca Ljubljanske regije z okolico je zmagovalka letošnjega turnirja regij za dečke. Srebro so osvojili odbojkarji Koroške s Celjsko regijo, bron je pripadel izbrani vrsti Maribora z okolico in Pomursko regijo.

Preberi več
OZS

TURNIR REGIJ TA VIKEND V ŠEMPETRU

V Šempetru bo v organizaciji Odbojkarskega kluba SIP Šempeter potekal turnir regijskih reprezentanc za deklice letnika 2007 in mlajše ter dečke letnika 2006 in mlajše. Turnir bo potekal 15. in 16. maja v športni dvorani OŠ Šempeter.

Preberi več
CEV

BOšNJAK IN BRAčKO DO ZMAGE NA EP

Slovenska odbojkarja na mivki Črtomir Bošnjak in Rok Bračko sta evropsko prvenstvo do 22 let v avstrijskem Badnu začela z zmago proti švicarski navezi Broch/Dillier. Asja Šen in Lana Žužek sta morali na obeh tekmah priznati premoč tekmicam iz Norveške in Latvije.

Preberi več