Odbojkarska zveza Slovenije
 
Matic Eržen

URNAUT OKREPIL ITALIJANSKI ALLIANZ MILANO

Kapetan slovenske reprezentance Tine Urnaut kariere vendarle ne bo nadaljeval pri kitajskem prvaku Shanghai Golden Age, ampak bo vsaj do konca letošnje sezone nosil dres italijanskega prvoligaša Allianz Milana, pri katerem bo združil moči s še enim članom izbrane vrste, Janom Koz

Preberi več
OZS

V KOMISIJAH TRIJE SLOVENCI, GALA V LJUBLJANI

Predsedstvo Evropske odbojkarske konfederacije je izvolilo člane komisij, v katerih bodo prihodnja štiri leta delovali trije Slovenci, Tomislav Šmuc celo kot predsednik komisije za odbojko na mivki. Slovenijo pa je CEV potrdil kot gostiteljico gala prireditve evropske odbojke.

Preberi več
Aleš Oblak

PANVITA POMGRAD žE DANES GOSTI CALCIT VOLLEY

Panvita Pomgrad bo že danes v okviru 12. kroga Sportklub prve odbojkarske lige gostila Calcit Volley. Srečanje petega in tretjega moštva prvenstva bo prenašal Sportklub 1, s pričetkom ob 18.30 uri. Prvi letošnji medsebojni obračun so dobili Kamničani.

Preberi več
Aleš Oblak/Matic Eržen

TUJINA ALI DOMOVINA, 2. DEL – ALEN PAJENK

Danes v rubriki Tujina ali domovina predstavljamo Alena Pajenka, ki se je pred letošnjo sezono s Poljske preselil v Franciji. Srednji bloker pravi, da so ga s svojo vzgojenostjo pozitivno presenetili predvsem navijači na Poljskem.

Preberi več
OK Nova KBM Branik

ZVEčER PRVI DERBI NAJBOLJšIH žENSKIH EKIP

Danes zvečer ob 18. uri se bosta v okviru zaostalega 7. kroga Sportklub prve odbojkarske lige prvič letos pomerili najboljši ženski ekipi zadnjih let – gostiteljica Nova KBM Branik in Calcit Volley. Gre tudi za derbi trenutno vodilnih klubov letošnjega prvenstva.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI KLUBI NA VRHU V SREDNJEEVROPSKI LIG

Najboljši slovenski klubi se že vneto pripravljajo na »teden evropskih pokalov«, ki se bo v okviru elitne lige prvakov ter pokalov CEV in Challenge začel v torek, 8. decembra. Ob tekmah Sportklub prve odbojkarske lige lahko tri naše prvoligaše spremljamo tudi v sredn

Preberi več
OK Triglav Kranj

LEPA GESTA ODBOJKARJEV HIšE NA KOLESIH

Triglavani so sicer na ponedeljkovi tekmi proti OK Salonit Anhovo izgubili z 1:3 (22, -23, -14, -23), vendar bo navzočim bolj kot rezultat verjetno ostala v spominu zahvalna gesta domačega kluba za junake gorenjske zdravstvene ustanove Klinika Golnik.

Preberi več
OKS

VIRTUALNI NACIONALNI FORUM šPORTNIKOV

V organizaciji Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenja športnih zvez (OKS-ZŠZ) in Komisije športnikov OKS bo potekal virtualni nacionalni forum športnikov, ki se bo odvijal v četrtek, 26. novembra 2020, ob 12. uri, v on-line obliki.

Preberi več
Klemen Brumec

PETA TEKMA IN PETA ZMAGA V OSMIH DNEH

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi šestega kroga srednjeevropske lige v svoji dvorani premagali SK Zadrugo Aich/Dob s 3:1 (23, 20, -23, 22).

Preberi več
Aleš Oblak

TOKRAT NASLOV MVP V ROKE TONčKU ŠTERNU

Slovenski odbojkarji so po Evropi pretekli konec tedna znova pokazali nekaj odličnih predstav. Med njimi izstopa nedeljska tekma Tončka Šterna v italijanskem prvenstvu. Naš korektor se je namreč zaustavil pri 31 točkah in si znova prislužil naziv najkoristnejšega igralca tekma.

Preberi več