Odbojkarska zveza Slovenije
 
STO/Andrej Tarfila

SLOVENIJA: ZELENA DEŽELA S ŠPORTNIM SRCEM

Šport ima v Sloveniji posebno mesto. Raznolika pokrajina, ki jemlje dih na vsakem koraku, ponuja številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa 365 dni na leto, zato ni čudno, da smo Slovenci športni narod.

Preberi več
OK Triglav Kranj

SREDNJEEVROPSKO PRVENSTVO SE VRAČA V KRANJ

Kranj bo med 24. in 27. julijem ponovno gostil srednjeevropsko prvenstvo v odbojki na mivki. Po uspešni premierni ediciji leta 2023 je srednjeevropska zveza MEVZA z organizatorji OK Triglav Kranj sklenila dolgoročno sodelovanje.

Preberi več

MOBILNOST MED TURNIRJEM LIGE NARODOV

Od 18. do 23. junija bo Ljubljana v znamenju odbojke. Odbojkarski turnir bo potekal v Stožicah, zato bo na tem območju spremenjena prometna ureditev.

Preberi več
OZS

ODBOJKARJI NA DRUŽENJU Z NAVIJAČI

Slovenski odbojkarji so si pred začetkom turnirja Lige narodov v Stožicah vzeli tudi čas za navijače in se z njimi v prijetnem vzdušju družili na Trgu republike. Hvala vsem, ki ste prišli!

Preberi več
CEV

SLOVENKAM V LATVIJI NI USPEL VELIKI MET

Slovenske odbojkarice na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin ter Živa Javornik in Maja Marolt na finalu Pokala narodov v Latviji niso bile kos Avstrijkam in Italijankam. S tem so naša dekleta zaključila z nastopi in se, žal, niso uvrstila na olimpijske igre v Parizu.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI ODBOJKARJI ŽE PREIZKUSILI STOŽICE

Slovenski odbojkarji so v dvorani Stožice, ki bo med 18. in 23. junijem prizorišče tretjega turnirja elitne Lige narodov, opravili prvi trening. Slovenski selektor Gheorghe Cretu ima na voljo 16 reprezentantov, cilj naše izbrane vrste pa je na štirih tekmah nanizati štiri zmage.

Preberi več
OZS

PRESTAVITEV DOGODKA - NAVIJAČI, POZOR!

OZS navijačice in navijače vabi na srečanje s člani moške odbojkarske reprezentance, ki bo v četrtek, 13. junij, med 16.15 in 17.30 uro na Trgu republike v Ljubljani, na ploščadi pred stavbo Nove ljubljanske banke.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENSKI ODBOJKARJI SPET MED NAJBOLJŠIMI

Slovenski odbojkarji so zaključili z nastopi na drugem turnirju elitne Lige narodov v Fukuoki. Z Japonske se vračajo s tremi zmagami in porazom, vozovnico na zaključni turnir najboljše osmerice, na stežaj odprtimi vrati v Pariz in izjemno posamično statistiko.

Preberi več
Aleš Oblak

KOVAČIČ IN ŠKET OSTAJATA V ORANŽNEM GNEZDU

Iz tabora slovenskih državnih prvakov sporočajo, da v ekipi oranžnih zmajev ostajata slovenski reprezentant Jani Kovačič in najkoristnejši igralec finalne serije pretekle sezone, Alen Šket.

Preberi več
CEV

DP V ODBOJKI NA MIVKI DO 16 LET

V soboto, 15. junija, bo od 9. ure naprej na igriščih ŠD Loka Žužemberk potekal finalni turnir državnega prvenstva v odbojki na mivki v kategoriji do 16 let za dečke in deklice.

Preberi več