Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

TUDI TINA GRUDINA NA MADžARSKEM

Slovenska reprezentančna srednja blokerka Tina Grudina bo kariero na tujem nadaljevala na Madžarskem, kjer bo vsaj eno sezono igrala za prvoligaša Bekescsabai Röplabda. V lanski sezoni je 25-letna Primorka pustila dober pečat v romunskem prvenstvu, v vrstah Stiinte Bacau.

Preberi več
Aleš Oblak

NAJDIčEVA Z NYIREGYHAZO PO OBE LOVORIKI

Slovenska odbojkarska reprezentantka Sara Najdič bo kariero nadaljevala na Madžarskem. Potem, ko se je lani prvič podala na tuje in branila barve romunskega prvoligaša Medgidie, se bo v letošnji sezoni dokazovala v madžarski Fatum Nyiregyhazi, s katero ima visoke cilje.

Preberi več
OZS

SLOVENCI JUTRI ZAčENJAJO Z NASTOPI NA EP

Slovenska reprezentanca v odbojki na mivki bo jutri v Izmirju začela z nastopi na evropskem prvenstvu do 18 let. V Turčijo so odpotovali trije slovenski pari, Asja Šen in Ira Kadunc, Miha Okorn in Luka Marovt ter Žan Zajc in Rok Bračko.

Preberi več
Aleš Oblak

PO PREMORU VESELJE PRED ZAčETKOM SEZONE

Najboljši odbojkarski klubi v ženski konkurenci so pred začetkom nove Sportklub prve odbojkarske lige, ki že v uvodu prinaša derbi med branilkami naslova, odbojkaricami Calcit Volleyja in SIP Šempetrom, na virtualni novinarski konferenci predstavili svoja pričakovanja.

Preberi več
OZS

KLUBI PRIčAKUJEJO NAPETO IN IZENAčENO SEZONO

Odbojkarsko prvenstvo se bo začelo že to soboto, 19. septembra, ko se bo osem najboljših ekip podalo v boj za letošnji naslov slovenskih prvakov. Derbi uvodnega kroga bosta v ponedeljek igrala aktualni prvak, ACH Volley Ljubljana in Merkur Maribor.

Preberi več
ŠK Pomurje Deset

PANVITA POMGRAD PRIPRAVLJENA NA SEZONO

OK Panvita Pomgrad iz Murske Sobote se ponaša z več desetletno tradicijo ter aktivno deluje in utrjuje tradicijo odbojke v Pomurju. Članska ekipa Panvita Pomgrad nastopa v prvi državni odbojkarski ligi v kateri praviloma vedno zaseda mesta v zgornji polovici lestvice.

Preberi več
OK Merkur Maribor

SKERBINJEKOV MEMORIAL KRANJčANOM

Odbojkarski klub Merkur Maribor je organiziral že »32. Memorialni turnir Vlada Skerbinjeka«, tokrat z udeležbo štirih slovenskih moštev. Po dveh dneh obračunov so bili najuspešnejši odbojkarji kranjske ekipe Hiša na kolesih Triglav.

Preberi več
Alen Hadžić

CILJ JE DOSEčI VEč TUDI V LIGI PRVAKOV

Slovenski odbojkarski prvaki so na četrtkovi novinarski konferenci predstavili ekipo, načrte in cilje za prihajajočo sezono. Ta se bo pričela 21. septembra, ko bo v dvorani Tivoli v prvenstvu gostoval Merkur Maribor. Vsaj na začetku si bo tekme lahko ogledalo do 500 gledalcev.

Preberi več
OZS

MLADI SLOVENKI OBTIčALI V OSMINI FINALA

Mladi slovenski odbojkarici na mivki, Nina Zdešar in Katarina Bulc, sta v osmimi finala evropskega prvenstva do 20 let morali priznati premoč madžarski navezi Eszter in Zsofia Vasvari. V skupinskem delu sta Slovenki trikrat zmagali.

Preberi več
Anže Malovrh

ZDEšARJEVA IN BULčEVA MED NAJBOLJšIH 16

Slovenski odbojkarici na mivki, Nina Zdešar in Katarina Bulc, sta skupinski del evropskega prvenstva do 20 let končali neporaženi s tremi zmagami in imata še naprej možnost za visoko uvrstitev. Manj uspešna sta bila Žan Zajc in Rok Bračko, ki sta ostala brez zmage.

Preberi več