Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

V TIE-BREAKU TOKRAT BOLJšI MARIBORčANI

Odbojkarji Calcit Volleyja so v polfinalni tekmi zaključnega turnirja srednjeevropske lige v Zwettlu izgubili proti Merkur Mariboru z 2:3 (-22, -26, 15, 22, -13). V nedeljo se bodo ob 17. uri pomerili s poraženo ekipo drugega polfinalnega obračuna.

Preberi več
Aleš Oblak

V SOBOTO SE Z OSMINO FINALA ZAčENJA KONčNICA

V soboto se začenja osmina finala državnega prvenstva za sezono 2020/21. Ekipe igrajo na dve zmagi, zmagovalci pa si bodo poleg uvrstitve v četrtfinale zagotovili tudi nastop v Sportklub prvi odbojkarski ligi za prihodnjo sezono.

Preberi več
CEV

V WAGRAINU TOKRAT TUDI SLOVENSKA DEKLETA

Wagrain ta vikend gosti še drugi letošnji turnir evropske serije v odbojki na snegu, na katerem bo nastopilo 39 ekip iz 14 držav, tudi dve slovenski. V Avstriji bomo tokrat spremljali tudi Katarino Fabjan, Niko Horvat in Niko Benedik Bevc, cilj moške ekipe ostaja vsaj polfinale.

Preberi več
Aleš Oblak

TRIJE SLOVENSKI KLUBI V BOJU ZA NASLOV MEVZA

Ta vikend bo Zwettel gostil F4 lige MEVZA, na katerem se bodo za naslov srednjeevropskih prvakov pomerila štiri moštva, kar tri slovenska. Ob Union Raiffeisen Waldviertlu se v boj za prvo letošnjo lovoriko podajajo ACH Volley Ljubljana, Calcit Volley in Merkur Maribor.

Preberi več
Aleš Oblak

TUJINA ALI DOMOVINA – ŽANA ZDOVC SPORER

Nova gostja rubrike Tujina ali domovina je Žana Zdovc Sporer, ki ima pri 18. letih pred seboj še dolgo kariero. Kljub mladosti pa odbojkarica, ki že drugo leto igra na Poljskem, dobro ve, kaj si želi v življenju. Poleg tega je Žana tudi uspešna dijakinja.

Preberi več
Aleš Oblak

CALCIT ZANESLJIVO V čETRTFINALE

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi osmine finala pokala Slovenije v gosteh premagali domači Šoštanj Topolšico s 3:0 (19, 19, 21). Konec tedna, 27. in 28. februarja, kamniško ekipo čaka zaključni turnir srednjeevropske lige.

Preberi več
Aleš Oblak

INTERVJU PRED KONčNICO: SAšO ROP

Redni del Sportklub 1.A državne odbojkarske lige je Hiša na kolesih Triglav zaključila na zelo solidnem 5. mestu. S tem so se Kranjčani izognili dodatnim tekmam z najvišje uvrščenimi ekipami iz 1.B lige in si zagotovili nastop v najvišji jakostni skupini tudi v naslednji sezoni.

Preberi več
OZS

5. POLETNI ODBOJKARSKI KAMP V ČATEžU

Odbojkarska zveza Slovenije bo v Termah Čatež izpeljala že 5. Poletni odbojkarski kamp na mivki, ki bo potekal od petka, 25. junija, do torka, 29. junija.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI ODBOJKARJI V OKRNJENI ZASEDBI

Redni del odbojkarskih prvenstev po Evropi se počasi zaključuje, v italijanskem prvenstvu pa se je že začela končnica, ki je zadovoljstvo prinesla le Tinetu Urnautu in Janu Kozamerniku. Pri dekletih sta se novih zmag veselili Lana Ščuka v Turčiji in Monika Potokar v Grčiji.

Preberi več
OK Šoštanj Topolšica

NA DERBIJU S ČRNUčAMI POTRDILI PRVO MESTO

Zadnji krog 1. B lige je prinesel zanimiv in razburljiv derbi letos dveh najboljših ekip Šoštanja Topolšice in Črnuč. Ekipi je pred medsebojno tekmo na lestvici ločevala le točka v korist Šoštanjčanov, ti so nato z novo zmago potrdili prvo mesto.

Preberi več