Odbojkarska zveza Slovenije
 
OKS

23. SEPTEMBER - DAN SLOVENSKEGA šPORTA

Dan slovenskega športa bomo v Sloveniji kot praznik prvič obeleževali 23. septembra, naša država pa se bo s tem pridružila sedmim državam, ki imajo praznik športa. To so še Indija, Iran, Malezija, Katar, Turčija, Tajska in Japonska.

Preberi več
CEV

ZA PROGRAM CEV VELIKO ZANIMANJE

Evropska odbojkarska konfederacija CEV je v sodelovanju z azijsko konfederacijo ter Odbojkarsko zvezo Slovenije in Madžarsko odbojkarsko zvezo pripravila projekt z nazivom EuroAsia Coaches Cooperation, za katerega vlada veliko zanimanje.

Preberi več
SportForum

GASPARINIJEV DRES ZA ZMAGUJMO Z žOGO

V Kopru je včeraj potekal dogodek Zmagujmo z žogo v organizaciji SportForum Slovenija - Društva za promocijo športa Slovenije. Seveda tega lepega dogodka nismo izpustili niti odbojkarji, otrokom je bil na ogled reprezentančni dres Mitje Gasparinija.

Preberi več
CEV

USPEšNO ZAKLJUčEN DRUGI NIZ PREDAVANJ CEV

Evropska odbojkarska konfederacija (CEV) je uspešno izpeljala še drugi niz predavanj, namenjen trenerjem mladih odbojkaric in odbojkarjev. Predavanja je poslušalo 476 udeležencev iz 60 držav, med njimi tudi 25 iz Slovenije.

Preberi več
OZS

DANES VOLILNA SKUPščINA OZS

Ob 17. uri se bo v prostorih M hotela v Ljubljani začela volilna skupščina Odbojkarske zveze Slovenije, v okviru katere bodo potekale volitve predsednika in članov organov OZS v skladu s Statutom OZS. Dosedanji predsednik zveze, Metod Ropret, protikandidata nima.

Preberi več
Jurij Kodrun

ROPRETU NOV šTIRILETNI MANDAT NA čELU OZS

V Ljubljani je danes potekala volilna skupščina Odbojkarske zveze Slovenije, na čelu katere bo še nadaljnja štiri leta ostal Metod Ropret. Ropret, ki se je potegoval za tretji zaporedni mandat, je prejel 31 glasov prisotnih delegatov, dve glasovnici sta bili neveljavni.

Preberi več
Aleš Oblak

ZMAGUJMO Z žOGO 2020

OZS je priskočila na pomoč Društvu za promocijo športa Slovenije in MO Koper, ki bosta predvidoma 400 otrok iz socialno ranljivih skupin z območja Mestne občine Koper osrečila z novo športno žogo (tudi z odbojkarsko) in darilci.

Preberi več
Aleš Oblak

FIVB OBJAVIL SMERNICE ZA PREVENTIVO COVID-19

Mednarodna odbojkarska zveza (FIVB) je objavila smernice, s katerimi želi celinskim združenjem, nacionalnim zvezam in združenjem lig po vsem svetu pomagati, da bodo lahko ustvarili varno okolje za ponovni zagon tekmovanj v odbojki in odbojki na mivki.

Preberi več
CEV

DRUGI NIZ ON-LINE PREDAVANJ EVROPSKE ZVEZE

Evropska odbojkarska konfederacija v sklopu projekta School Volleyball, v katerega je vključena tudi Odbojkarska zveza Slovenija, pripravlja drugo serijo predavanj za trenerje mladih in učitelje v osnovnih šolah. Na CEV so se odločili, da bodo predavanja tokrat dostopna vsem zain

Preberi več
CEV

NA VOLJO IZOBRAžEVANJE CEV ZA TRENERJE MLADIH

Odbojkarska zveza Slovenije je od leta 2018 vključena v evropski projekt Evropske odbojkarski konfederacije (CEV), CEV School Project, v okviru katerega je odslej trenerjem na voljo tudi dostop do spletnih predavanj.

Preberi več