Odbojkarska zveza Slovenije
 
FIVB

EP V ODBOJKI NA MIVKI 2022 V MUENCHNU

Olimpijski park v Muenchnu je od leta 1972, ko so tam potekale poletne olimpijske igre, gostil že skoraj 15.000 dogodkov, med 11. in 21. avgustom prihodnje leto pa bo tretje največje nemško mesto tudi prizorišče evropskega prvenstva v odbojki na mivki.

Preberi več
Aleš Oblak

V LJUBLJANI TUDI LETOS SPEKTAKEL NA MIVKI

V Sloveniji bomo tudi letos spremljali turnir svetovne serije v odbojki na mivki, FIVB World Tour 1 Star Ljubljana, ki se bo na Kongresnem trgu odvijal med 27. julijem in 1. avgustom. V okviru dogodka bomo prvič gostili še Slovenian Open v odbojki na mivki sede za invalide.

Preberi več
CEV

BREZPLAČNI WEBINAR - KARE MOL

V nedeljo, 7. marca, ob 16. uri, bo potekalo spletno predavanje z naslovom »Involve and Evolve«, ki ga bo vodil Kare Mol, trener trenutno najboljših odbojkarjev na mivki na svetu, Norvežanov Andersa Mola in Christiana Søruma.

Preberi več
OZS

5. POLETNI ODBOJKARSKI KAMP V ČATEžU

Odbojkarska zveza Slovenije bo v Termah Čatež izpeljala že 5. Poletni odbojkarski kamp na mivki, ki bo potekal od petka, 25. junija, do torka, 29. junija.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI BODO KVALIFIKACIJE IGRALI V IZMIRJU

S sedeža CEV so sporočili, da bodo kvalifikacije za olimpijske igre v odbojki na mivki, ki bodo potekale od 6. do 9. maja, gostili Izmir, Baden in Madrid. Slovenski odbojkarji in odbojkarice si bodo uvrstitev v finale evropskih kvalifikacij skušali priigrati v Turčiji.

Preberi več
CEV

EVROPSKO PRVENSTVO NA MIVKI 2021 V KOPRU

Evropska odbojkarska konfederacija (CEV) je razkrila organizatorje evropskih prvenstev v odbojki na mivki 2021 za mlajše kategorije. Najboljše odbojkarje in odbojkarice do 18 let bomo od 2. do 5. septembra spremljali v Kopru.

Preberi več
MEVZA

SLOVENCI IZ IZRAELA S šTIRIMI ODLIčJI

Slovenski odbojkarji na mivki Špela Morgan in Katarina Fabjan ter Danijel Pokeršnik in Tadej Boženk so zmagovalci srednjeevropskega prvenstva Mevza v Ramat Ganu. S srebrnima odličjema so uspeh dopolnili Nejc Zemljak in Jernej Potočnik ter Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin.

Preberi več
Aleš Oblak

ZA SLOVENCI USPEšEN PRVI DAN V IZRAELU

Za slovenskimi odbojkarji na mivki je uspešen prvi dan srednjeevropskega prvenstva Mevza v Izraelu. V ženski konkurenci sta si uvrstitev v polfinale zagotovili dve naši dvojici, pri moških bomo v jutrišnjem četrtfinalu prav tako lahko spremljali dva slovenska para.

Preberi več
Aleš Oblak

ODBOJKARJI NA MIVKI V IZRAEL PO ODLIčJA

V Ramat Ganu se bo jutri začelo srednjeevropsko prvenstvo MEVZA v odbojki na mivki, na katerem bodo nastopili tudi najboljši slovenski odbojkarji in odbojkarice na mivki. V našem taboru so si kot osnovni cilj zastavili vsaj dve odličji.

Preberi več
CEV

EVROPSKO PRVENSTVO NA MIVKI BO GOSTIL DUNAJ

Z Evropske odbojkarske konfederacije (CEV) so sporočili, da bo evropsko prvenstvo v odbojki na mivki prihodnje leto gostil Dunaj. Najboljše odbojkarje in odbojkarice na mivki bomo v avstrijski prestolnici lahko spremljali med 11. in 14. avgustom.

Preberi več