Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

SLOVENCI BREZ OLIMPIJSKEGA NASTOPA

Slovenski odbojkarji na mivki Jan Pokeršnik in Nejc Zemljak ter Danijel Pokeršnik in Klemen Šen so v finalu kvalifikacij za olimpijske igre, ki jih je gostil Hamburg, izgubili z gostitelji Nemci in tako ostajajo brez olimpijskega nastopa.

Preberi več
CEV

FANTJE V FINALU, DEKLETA NA KONCU DRUGA

Slovenski odbojkarji na mivki so se v kvalifikacijah za olimpijske igre v Parizu, ki potekajo v okviru Pokala narodov v Hamburgu, po zmagi v zlatem nizu proti Estoniji uvrstili v finale. Naše odbojkarice, ki so se za olimpijsko vozovnico borile v Vilni, pa so morale v finalnem ob

Preberi več
CEV

SLOVENKE V FINALU, SLOVENCI V REPASAŽU

Slovenske odbojkarice na mivki so si v kvalifikacijah za olimpijske igre, ki v okviru Pokala narodov potekajo v Vilni, s polfinalno zmago proti Estoniji priigrale finale. Naši odbojkarji, ki nastopajo v Hamburgu, pa so morali za začetek priznati premoč Angležem.

Preberi več

SLOVENSKE ODBOJKARICE NA MIVKI V POLFINALU

Slovenske odbojkarice na mivki so se v kvalifikacijah za olimpijske igre, ki se odvijajo skozi Pokal narodov v Litvi, uvrstile v polfinale. Naša dekleta so najprej z 2:0 v zmagah odpravila Slovakinje, nato pa so bila po zlatem nizu uspešnejša še od favoriziranih Avstrijk.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI ODBOJKARJI NA MIVKI V BOJ ZA PARIZ

Slovenska reprezentanca v odbojki na mivki bo med 17. in 20. majem nastopila v Pokalu narodov oz. v kvalifikacijah za olimpijske igre v Parizu. Naše odbojkarice čakajo nastopi v Vilni, odbojkarji se bodo s tekmeci merili v Hamburgu.

Preberi več
OZS

KOLEDAR TEKMOVANJ V ODBOJKI NA MIVKI

Odbojkarska zveza Slovenije objavlja koledar turnirjev državnega prvenstva - mladi za kategorije do 16, do 18 in do 20 let v odbojki na mivki za leto 2024.

Preberi več
Dhavid Normando_FV Imagem_CBV

KOTNIKOVA IN LOVŠINOVA BREZ GLAVNEGA TURNIRJA

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin se na turnirju svetovne serije v Xiamenu na Kitajskem nista uspeli prebiti skozi kvalifikacije. Zanju sta bili v 2. krogu tekmovanja usodni Nemki Sude in Kunst.

Preberi več
VolleyballWorld

KOTNIKOVA IN LOVŠINOVA TOKRAT NA KITAJSKEM

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin v četrtek v Xiamenu na Kitajskem začenjata z nastopi na turnirju svetovne serije Beach Pro Tour. Slovenki, ki se bosta najprej borili za uvrstitev na glavni del turnirja, na svoji prvi nasprotnici še čakata.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENKI V MEHIKI DO 9. MESTA

Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta turnir svetovne serije Beach Pro Tour v Mehiki zaključili na 9. mestu. Po pomembni zmagi nad avstrijski navezo Klinger/Klinger sta morali Slovenki v boju za četrtfinale priznati premoč favorizitani nemški dvojici Ittlinger/Borger.

Preberi več
VolleyballWorld

KOTNIKOVA IN LOVŠINOVA TOKRAT V MEHIKI

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin v četrtek začenjata z nastopi na turnirju svetovne serije Beach Pro Tour v Mehiki. Naši predstavnici uvodna tekma kvalifikacij čaka ob 23. uri proti ameriški navezi Harward/DeBerg.

Preberi več