Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

NA EP SLOVENIJO TOKRAT ZASTOPAL ANTON PEVC

Na plaži Majori v Jurmali se je včeraj zaključilo evropsko prvenstvo v odbojki na mivki. Še tretji zaporedni naslov prvakov Stare celine sta si priigrala Norvežana Anders Mol in Chrisitan Sorum, pri dekletih sta zlato osvojili Švicarki Anouk Vergé-Dépré in Joana Heidrich.

Preberi več
CEV

MLADI SLOVENCI V IZMIRJU DO VISOKEGA 5. MESTA

Slovenski odbojkarji na mivki Asja Šen in Ira Kadunc, Žan Zajc in Rok Bračko ter Miha Okorn in Luka Marovt so zelo dobro nastopili na evropskem prvenstvu do 18 let v Izmirju. Vse tri dvojice so v konkurenci 64 ekip iz 27 držav tekmovanje zaključile v četrtfinalu, na 5. mestu.

Preberi več
OZS

SLOVENCI JUTRI ZAčENJAJO Z NASTOPI NA EP

Slovenska reprezentanca v odbojki na mivki bo jutri v Izmirju začela z nastopi na evropskem prvenstvu do 18 let. V Turčijo so odpotovali trije slovenski pari, Asja Šen in Ira Kadunc, Miha Okorn in Luka Marovt ter Žan Zajc in Rok Bračko.

Preberi več
OZS

MLADI SLOVENKI OBTIčALI V OSMINI FINALA

Mladi slovenski odbojkarici na mivki, Nina Zdešar in Katarina Bulc, sta v osmimi finala evropskega prvenstva do 20 let morali priznati premoč madžarski navezi Eszter in Zsofia Vasvari. V skupinskem delu sta Slovenki trikrat zmagali.

Preberi več
Anže Malovrh

ZDEšARJEVA IN BULčEVA MED NAJBOLJšIH 16

Slovenski odbojkarici na mivki, Nina Zdešar in Katarina Bulc, sta skupinski del evropskega prvenstva do 20 let končali neporaženi s tremi zmagami in imata še naprej možnost za visoko uvrstitev. Manj uspešna sta bila Žan Zajc in Rok Bračko, ki sta ostala brez zmage.

Preberi več
Anže Malovrh

ZDEšARJEVA IN BULčEVA ZAčELI Z ZMAGO

Slovenski odbojkarici na mivki Nina Zdešar in Katarina Bulc sta z zmago začeli evropsko prvenstvo do 20 let, ki ga gosti Brno. Žan Zajc in Rok Bračko v prvem krogu tekmovanja nista bila uspešna. Novo priložnost za zmago bosta imela jutri, ko bosta znova na mivko stopili tudi dekl

Preberi več
Anže Malovrh

EVROPSKA PRVENSTVA MLADIH SE ZAčENJAJO V BRNU

Češka bo gostiteljica prvega letošnjega evropskega prvenstva v odbojki na mivki za mlajše kategorije. V Brnu se bo namreč v četrtek začel boj za naslov evropskih prvakov do 20 let, med najboljšimi dvojicami iz 33 držav pa bomo svoje predstavnike imeli tudi Slovenci.

Preberi več
FIVB

ZEMLJAK IN POKERšNIK V BADNU NA KONCU čETRTA

Odbojkarja na mivki Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik sta nastopila na turnirju svetovne serije v Badnu, drugem tekmovanju pod okriljem FIVB po pandemiji Covid-19. Naša predstavnika sta se brez poraza prebila v polfinale, na koncu pa po dveh nesrečnih porazih osvojila 4. mesto.

Preberi več
FIVB

EP V LATVIJI ZA ZDAJ BREZ SLOVENCEV

Latvijska Jurmala bo od 16. do 20. septembra gostila evropsko prvenstvo v odbojki na mivki, na katerem bo nastopilo 32 moških in 32 ženskih dvojic, med njimi, žal, ne bo slovenskih. Odbojkarska zveza Slovenije je evropski zvezi sicer posredovala prijave šestih parov, a so ti za z

Preberi več
Roni Brmalj/osebni arhiv

SLOVENCI IZ IčIćEV S TREMI ODLIčJI

Slovenski odbojkarji na mivki so na mednarodnem turnirju v Ičićih osvojili tri odličja. Tadej Boženk in Vid Jakopin sta se veselila zlata, Danijel Pokeršnik in Črtomir Bošnjak ter Tjaša Kotnik in Katarina Fabjan pa so domov prinesli bron.

Preberi več