Odbojkarska zveza Slovenije
 
klubi

V MLADINSKI KONKURENCI NEPORAžENI DVE EKIPI

Pretekli konec tedna so na igrišče v državnem prvenstvu stopile mladinke in mladinci. Po štirih krogih so neporažene odbojkarice Nove KBM Branik, pa tudi odbojkarji Fužinarja Sija Metala Ravne.

Preberi več
klubi

NA PARKETU TUDI DEčKI IN DEKLICE

Na parket so preteklo soboto stopile starejše deklice in dečki. V prvi ligi imajo popoln izkupiček odbojkarice Nove KBM Branik I, Izole in ATK-ja Grosuplje, pa tudi odbojkarji Fužinarja Sija Metala Ravne in Korvolleyja Mislinje.

Preberi več
klubi

ZAKLJUčENE KVALIFIKACIJE V MALI ODBOJKI

S 4. krogom so se zaključile kvalifikacije dečkov in deklic v mali odbojki. Luka Koper, Izola, Nova KBM Branik I, Formis I, ŽOK Ljutomer, Vital Ljubljana I, Brezovica, KEKO Oprema Žužemberk in Črnuče I so kvalifikacije prestali brez poraza.

Preberi več
klubi

KADETINJE IN KADETI ODIGRALI 2. KROG

Zadnji novembrski vikend je prinesel tekme državnega prvenstva za kadete in kadetinje. Odigrali so tekme drugega kroga.

Preberi več
klubi

MLADINCI IN MLADINKE ZAKLJUčILI S 3. KROGOM

Odbojkarice in odbojkarji v mladinski konkurenci so pretekli konec tedna odigrali srečanja 3. kroga državnega prvenstva. Na sporedu so bile tekme v 1. in 2. ligi.

Preberi več
Aleš Oblak/klubi

S 1. LIGO ZAčELI DEčKI IN DEKLICE

Po več krogih kvalifikacij za 1. in 2. ligo, ki so jih starejše deklice in dečki igrali septembra in oktobra, je bil ta vikend na sporedu prvi krog tekmovanj.

Preberi več
Klubi

KADETINJE IN KADETI ODIGRALI TEKME 1. KROGA

V nedeljo so kadetinje in kadeti igrali tekme 1. kroga prve in druge lige, medtem ko se bo tretja liga začela 26. novembra.

Preberi več
klubi

ODIGRAN 3. KROG KVALIFIKACIJ V MALI ODBOJKI

Deklice in dečki so pretekli konec tedna odigrali tekme tretjega kroga kvalifikacij za A ligo v mali odbojki. Zadnji, četrti krog kvalifikacij v mali odbojki sledi 25. novembra.

Preberi več
klubi

DEKLICE IN DEčKI ZAKLJUčILI S KVALIFIKACIJAMI

Pretekli vikend so starejše deklice in starejši dečki odigrali tekme zadnjega kroga kvalifikacij za razvrstitve v 1. in 2 ligi v sezoni 2023/24. V konkurenci deklic sodeluje 108 ekip, pri dečkih pa 32.

Preberi več
klubi

DEčKI IN DEKLICE V NOVEM KROGU KVALIFIKACIJ

Oktober je namenjen kvalifikacijam za uvrstitev v prvo ali drugo ligo državnega prvenstva za starejše deklice in dečke. Minuli konec tedna so bile na sporedu preizkušnje drugega kroga.

Preberi več