Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

SLOVENKE PREK PORTUGALK DO ČETRTE ZMAGE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je na peti tekmi evropske lige vknjižila četrto zmago. Naša dekleta so pred domačimi navijači v Mislinji slavila nad Portugalsko in se z zmago s 3:0 (25, 15, -23, 15) tekmicam oddolžila za sobotni poraz v Pacos de Ferreiri.

Preberi več
Aleš Oblak

MOŠKA REPREZENTANCA V POLNI ZASEDBI

Slovenska moška odbojkarska izbrana vrsta v Kranjski Gori trenira v polni zasedbi. Reprezentančnim kolegom se je zadnji teden priprav pridružil še Mitja Gasparini. Selektor Alberto Giuliani tako lahko računa prav na vse odbojkarje s svojega seznama.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE SPET PRED DOMAČIMI NAVIJAČI

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo igrala že peto tekmo evropske lige. Slovenke so doslej iztržile tri zmage in poraz in ostajajo na vrhu lestvice skupine B. Po treh zaporednih gostovanjih se bodo znova predstavile domačim navijačem, najprej jutri, proti Portugalski.

Preberi več
Anja Mihorko

SLOVENCI V SARAJEVU DO 9. MESTA

Pretekli vikend, med 7. in 9. junijem, je moška reprezentanca barve Slovenije zastopala na zelo močnem turnirju Sarajevo open 2019, na katerem je nastopilo kar 10 klubov in reprezentanc iz cele Evrope. Slovenci so osvojili končno 9. mesto.

Preberi več

TROPHY TOUR V MURSKI SOBOTI IN LJUTOMERU

Odbojkarska karavana nadaljuje svojo pot po Sloveniji. Danes se je skupaj z reprezentančnim blokerjem Urošem Pavlovićem ustavila v Murski Soboti in Ljutomeru.

Preberi več
CEV

SLOVENKE KLONILE PRVIČ V EVROPSKI LIGI

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je v evropski ligi doživela prvi poraz. Na gostovanju v Pacos de Ferreiri so morala naša dekleta priznati premoč Portugalkam, ki so slavile s 3:2 (-25, 22, 23, -22, 9). Slovenke kljub porazu še naprej ostajajo na prvem mestu skupine B.

Preberi več
Aleš Oblak

DOGODEK 99 DNI DO EUROVOLLEY2019 V ŠTEVILKAH

Kar 660 se nas je v sredo zbralo v središču Ljubljane. 99 dni pred začetkom EuroVolley-ja je namreč zaživelo vseh 99 igrišč po Stari Ljubljani.

Preberi več

ODBOJKARSKA KARAVANA V ŽIROVNICI

Trophy Tour, s katerim Odbojkarska zveza Slovenije želi predstaviti prihajajoče evropsko prvenstvo za moške, se je danes ustavil na Gorenjskem.

Preberi več
Aleš Oblak

ZNANI TERMINI IN PRIZORIŠČA SP ZA MOŠKE

Svetovna odbojkarska zveza je predstavila osem mest, ki bodo gostila svetovno prvenstvo v odbojki za moške, ki bo med 26. avgustom in 11. septembrom 2022 potekalo v Rusiji. Prav tako so razkrili sistem kvalifikacij za nastop na prestižnem tekmovanju.

Preberi več

TROPHY TOUR OBISKAL BRASLOVČE IN ŠEMPETER

Po včerajšnji predstavitvi pokala za evropske prvake, se je naša vseslovenska odbojkarska karavana iz turneje EuroVolley preimenovala v Trophy Tour, saj so osnovnošolci dobili priložnost, da se slikajo s pokalom, ki ga bodo konec septembra dvignili novi prvaki stare celine.

Preberi več