Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

ZA KONEC ŠE Z NIZOZEMCI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo jutri v Mariboru odigrala še zadnje srečanje evropske lige. Tekmeci v dvorani Tabor bodo Nizozemci, ki so bili v uvodnem obračunu v Doetinchemu uspešnejši s 3:1.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI ODBOJKARJI DO PRVE ZMAGE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v 5. krogu evropske lige premagala Ukrajino in se veselila prve zmage v letošnji sezoni. Naši fantje so bili po več kot dveh urah igre od tekmecev boljši s 3:2 (20, -20, -21, 23, 14).

Preberi več
CEV

PROTI UKRAJINCEM PO TAKO ŽELENO ZMAGO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo jutri odigrala še peto tekmo v letošnji evropski ligi. Tekmeci naše izbrane vrste bodo Ukrajinci, varovanci selektorja Sama Miklavca pa si bodo pred domačim občinstvom v Mariboru skušali zagotoviti prve točke.

Preberi več
OZS

CHIAPPINI ZADOVOLJEN S POTEKOM PRIPRAV

Slovenske odbojkarice v Mariboru nadaljujejo s pripravami na sredozemske igre v Tarragoni. Selektor Alessandro Chiappini je z delom deklet zadovoljen, žal pa je ekipa zaradi poškodb nekaterih nosilk igre še vedno okrnjena.

Preberi več
CEV

TURŠKI ODBOJKARJI ŠE DRUGIČ BOLJŠI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je morala tudi na drugi medsebojni tekmi evropske lige priznati premoč Turčiji. Gostitelji so bili v nabito polni dvorani v Samsunu boljši prepričljivo, s 3:0 (22, 15, 19).

Preberi več
Aleš Oblak

ŽE JUTRI ZNOVA S TURČIJO

Slovenska moška odbojkarska reprezentance je pripotovala v Samsun, kjer se bo jutri, v 4. krogu evropske lige, pomerila s Turčijo. Naša izbrana vrsta v letošnji sezoni na treh srečanjih še ni zmagala, zato si fantje še toliko bolj želijo prve zmage.

Preberi več
Aleš Oblak

TUDI TURKI USPEŠNEJŠI OD SLOVENSKE VRSTE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je izgubila tudi tretji obračun v evropski ligi. Na prvi domači tekmi so bili od naše vrste uspešnejši Turki, ki so slavili s 3:0 (-21, -20, 16).

Preberi več
CEV

SLOVENSKI ODBOJKARJI PRVIČ DOMA

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo jutri v mariborski dvorani Tabor odigrala prvo domačo tekmo v letošnji evropski ligi. Po porazih z Nizozemci in Ukrajinci v prvih dveh krogih tekmovanja, bodo naši fantje lovili zmago proti še neporaženi Turčiji.

Preberi več
CEV

UKRAJINCI V EVROPSKI LIGI BOLJŠI OD SLOVENCEV

Slovenski odbojkarji so v Ivano Frankivsku odigrali drugo srečanje evropske lige. V prvih dveh nizih izjemno izenačen obračun je pripadel Ukrajincem, ki so se nato s prepričljivo igro v 3. nizu veselili zmage s 3:0 (23, 23, 18).

Preberi več
OZS

SLOVENCI JUTRI V GOSTEH PROTI UKRAJINCEM

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se bo jutri, na drugi tekmi evropske lige, pomerila z Ukrajino. Naša izbrana vrsta, ki je zvečer preizkusila dvorano v Ivano-Frankivsku, si bo po uvodnem porazu proti Nizozemski skušala priigrati prvo zmago.

Preberi več