Odbojkarska zveza Slovenije
 
klubi

STAREJŠI DEČKI KORVOLLEYJA MISLINJE NA VRHU

Mlade odbojkarice in odbojkarji Nove KBM Branik I in Korvolleyja Mislinje so na vrhu lestvice državnega prvenstva med starejšimi deklicami in dečki. Dečki so že zaključili s prvim delom prvenstva, deklice pa čaka še en krog.

Preberi več
OK Fužinar

ODBOJKARJI FUŽINARJA MLADINSKI DRŽAVNI PRVAKI

Finalni turnir mladincev je organiziral Odbojkarski klub Fužinar, turnir je bil odigran v dvorani OŠ Prežihovega Voranca. Vse tekme je spremljalo zelo veliko število odbojkarskih navdušencev, ki so skupaj z uradnim napovedovalcem ustvarili izjemno atmosfero in navijaško vzdušje.

Preberi več
OK Fužinar SIJ Metal Ravne

MLADINCI FUŽINARJA DRŽAVNI PRVAKI

Na Ravnah na Koroškem je potekal finalni turnir državnega prvenstva za mladince, kjer so se v domači dvorani naslova državnih prvakov veselili odbojkarji Fužinarja SIJ Metala Ravne. V finalu so premagali SIP Šempeter.

Preberi več
klubi

BRASLOVŠKE KADETINJE OSTAJAJO NEPORAŽENE

V nedeljo se je nadaljevalo državno prvenstvo v odbojki za kadetinje, in sicer s tekmami šestega kroga. V prvi ligi so po doslej odigranih krogih edine neporažene kadetinje ekipe Visit Braslovče I.

Preberi več
klubi

ZNANE SO TUDI FINALISTKE TURNIRJA MLADINK

Nedelja je prinesla polfinalna turnirja državnega prvenstva za mladinke, kjer smo dobili štiri ekipe, ki se bodo na finalnem turnirju pomerile za naslov državnih prvakinj.

Preberi več
klubi

V MALI ODBOJKI 4. KROG PRVENSTVA

Sobota je bila namenjena državnemu prvenstvu v mali odbojki za dečke in deklice. Na sporedu so bile tekme 4. kroga.

Preberi več
klubi

MED KADETI IN KADETINJAMI VEČ NEPORAŽENIH

Konec tedna se je nadaljevalo državno prvenstvo kadetinj in kadetov. Kar nekaj ekip je podaljšalo svoj niz neporaženosti.

Preberi več
klubi

MLADE MARIBORČANKE IN IZOLČANKE BREZ PORAZA

Pretekli konec tedna so nove tekme odigrali tudi mladi odbojkarji in odbojkarice v kategoriji starejših dečkov in deklic. Po petem krogu sta med deklicami še neporaženi ekipi Nova KBM Branik I in Izola.

Preberi več
klubi

ZNANI SO FINALISTI MLADINSKEGA TURNIRJA

V nedeljo smo spremljali polfinalna turnirja A in B državnega prvenstva za mladince, kjer smo dobili štiri udeležence finalnega turnirja. Mladinke so odigrale tekme 7. kroga prvenstva.

Preberi več
klubi

SOBOTA PRINESLA TEKME 3. KROGA V MALI ODBOJKI

V soboto so potekale tekme tretjega kroga v mali odbojki za deklice in dečke, tako v A kot v B ligi. V slednji je nekaj ekip igralo tekme drugega kroga.

Preberi več