Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

KAMNIčANI PRED NAJTEžJO PREIZKUšNJO

Odbojkarje Calcit Volleyja do konca rednega dela srednjeevropske lige čaka še pet tekem. Prva od njih bo že v soboto, ko se bodo ob 19. uri v Pliberku pomerili z domačo SK Zadrugo Aich/Dobom.

Preberi več
Aleš Oblak

Z DUNAJA S TEžKO PRIBORJENO ZMAGO

Odbojkarice Calcit Volleyja so v tekmi 9. krog srednjeevropske lige na Dunaju premagale Niederösterreich Sokol Post s 3:2 (19, 21, -18, -24, 14). V sredo, 12. januarja, bodo Kamničanke v srednjeevropski ligi ob 18.30 gostovale še v Kašteli pri Mladosti.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIčANI Z ZMAGO DO TRETJEGA MESTA V MEVZI

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi 13. kroga srednjeevropske lige doma premagali UVC Holding Graz s 3:0 (15, 12, 19). V sredo, 12. januarja, bodo Kamničani v 13. krogu Sportklub prve odbojkarske lige gostovali v Kranju.

Preberi več
Aleš Oblak

V LOVU ZA UVRSTITEV NA ZAKLJUčNI TURNIR MEVZE

Odbojkarji Calcit Volleyja bodo svoji prvi tekmi v letu 2022 igrali v petek in soboto, ko bodo v srednjeevropski ligi gostili VKB Bratislavo in UVC Holding Graz. Tekma s slovaško ekipo bo na sporedu v petek, ob 17.30, z avstrijsko pa bodo Kamničani igrali v soboto, ob 20. uri.

Preberi več
Aleš Oblak

NA DUNAJ PO PRVO MESTO

Odbojkarice Calcit Volleyja so v sredo, zaradi zdravstvenih težav Ankarančank, ostale brez svoje prve tekme v letu 2022, ki jo bodo tako namesto v Kamniku, v soboto, ob 16.30, odigrale na Dunaju.

Preberi več
Aleš Oblak

LJUBLJANčANI LETO 2022 ZAčELI Z ZMAGO

Na zaostali tekmi 4. kroga srednjeevropske lige MEVZA sta se v ljubljanski Hali Tivoli pomerila domači ACH Volley Ljubljana ter slovaški predstavnik VKP Bratislava. Ljubljančani so upravičili vlogo favorita in slavili z rezultatom 3:0.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY VNOVIč DO PREPRIčLJIVE ZMAGE

Na tekmi 12. kroga srednjeevropske lige so odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana vnovič slavili. Tokrat so s prepričljivih 3:0 ugnali slovaško ekipo TJ Spartak Myjava. Že 27. zaporedna zmaga oranžnih zmajev v letošnji sezoni je odličen obet pred naslednjo evropsko preizkušnjo.

Preberi več
Aleš Oblak

MERKUR MARIBOR DO PRVE ZMAGE V 2022

V 11. krogu srednjeevropske lige MEVZA sta se na prvi tekmi v letu 2022 srečali ekipi Merkur Maribor in Waldviertel. Zmago s 3:1 (21, -22, 26, 24) je predvsem na krilih izjemnega Ahmeda Ikhbayrija, ki je dosegel kar 35 točk, zabeležila mariborska vrsta.

Preberi več
Aleš Oblak

MERKUR MARIBOR V LIGI MEVZA GOSTI WALDVIERTEL

Odbojkarji Merkur Maribora bodo 3. januarja v 13. krogu srednjeevropske lige MEVZA gostili ekipo iz avstrijskega Zwettla – Union Raiffeisen Waldviertel. Moštvi sta se v 4. krogu že pomerili v Avstriji, Mariborčani so zmagali s 3:1. Merkurjevci zasedajo drugo mesto (2

Preberi več
Aleš Oblak

V MANJ KOT 24 URAH šE DO DRUGE ZMAGE

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi četrtega kroga srednjeevropske lige v gosteh premagali domači UVC Holding Graz s 3:0 (17, 15, 17). V sredo, 8. decembra, čaka kamniško ekipo povratna četrtfinalna tekma s Črnučami v kamniški športni dvorani.

Preberi več