Odbojkarska zveza Slovenije
 
osebni arhiv

MLADIM ODBOJKARJEM NA MIVKI DVE ODLIčJI

V avstrijskem Hartbergu se je zaključilo srednjeevropsko prvenstvo v odbojki na mivki v kategorijah do 16 in do 18 let. Naši mladi odbojkarji se domov vračajo z dvema odličjema, Predan in Godec sta osvojila srebro, Donkova in Ferleževa pa bron.

Preberi več
OZS

TRI SLOVENSKE EKIPE PO ODLIčJA

Na srednjeevropskem prvenstvu v avstrijskem Hartbergu se v boj za odličja podajajo kar tri slovenske ekipe. V polfinalu bomo spremljali Tima Matka in Ožbeja Plaskana ter Valentina Predana in Tina Godca, pri dekletih pa Živo Donko in Tajo Ferlež.

Preberi več
VolleyballWorld

DOBER ZAčETEK SLOVENCEV V HARTBERGU

Mladi slovenski odbojkarji na mivki so zelo dobro začeli srednjeevropsko prvenstvo v Avstriji, na katerem so zabeležili kar šest zmag in si pred izločilnimi boji pripravili dobro izhodišče.

Preberi več
OZS

POLN IZKUPIčEK MLADIH ODBOJKARJEV

Mladi slovenski odbojkarji so si na srednjeevropskem prvenstvu MEVZA priigrali že tretjo zmago. S 3:0 (21, 15, 12) so bili boljši od Avstrijcev. Do prve zmage so prišle tudi naše odbojkarice, ki so bile v Mariboru prav tako uspešnejše od Avstrijk, premagale so jih s 3:0 (22, 19,

Preberi več
Leon Žibret

V BOJ ZA ODLIčJA KAR TRI SLOVENSKE DVOJICE

Mladi slovenski odbojkarji na mivki še naprej uspešno nastopajo na srednjeevropskem prvenstvu MEVZA. V kategoriji do 18 let so si naše dvojice priigrale kar tri uvrstitve v polfinale, še trije naši pari pa se borijo za uvrstitve med najboljših osem.

Preberi več
MEVZA

SLOVENCI DO DVEH ZMAG, DEKLETA PORAžENA

Slovenski reprezentanci deklet in fantov do 19 let v Maribora nastopata na srednjeevropskem prvenstvu MEVZA. Naši odbojkarji so prvi dan vknjižili zmagi nad Hrvaško in Madžarsko, dekleta, sicer v oslabljeni zasedbi, pa so morala premoč priznati tako Hrvaticam kot Madžarkam.

Preberi več
Leon Žibret

SLOVENKE NA PRVENSTVU MEVZA ZLATE IN SREBRNE

V Kopru in Portorožu se je zaključilo srednjeevropsko prvenstvo do 18 in do 20 let, na katerem so slovenske odbojkarice na mivki osvojile dve odličji. Živa Donko in Taja Ferlež sta se veselili zlata, Žana Blatnik in Neža Kodrun pa sta osvojili srebro.

Preberi več
OZS

SLOVENSKI REPREZENTANCI V BOJ ZA ODLIčJA

Slovenski reprezentanci deklet in fantov do 19 let bosta od petka do nedelje nastopali na srednjeevropskem prvenstvu MEVZA v Mariboru. Tekmovanje bo selektorjema Borisu Klokočovniku in Iztoku Kšeli služilo tudi kot zelo dobra priprava na julijski EYOF.

Preberi več
BVK Koper/VC Portorož

V BOJ ZA ODLIčJA 10 SLOVENSKIH DVOJIC

Koper in Portorož bosta od srede do petka prizorišči srednjeevropskega prvenstva v odbojki na mivki v kategorijah do 18 in do 20 let. V boj za najvišja mesta se bo v konkurenci osmih držav podalo tudi 10 slovenskih dvojic.

Preberi več
OK Triglav Kranj

V KRANJU NAJMOčNEJšI TURNIR V LETOšNJEM LETU

Kranj bo med 26. in 29. julijem prizorišče mednarodnega turnirja serije MEVZA Championship Tour, ki bo hkrati najmočnejše tekmovanje v odbojki na mivki na naših tleh v letošnjem letu. V gorenjsko prestolnico prihajajo dvojice iz vsaj devetih držav.

Preberi več