Odbojkarska zveza Slovenije
 
World ParaVolley

IZJEMNE SLOVENKE POTUJEJO V PARIZ!

Slovenska paraodbojkarska reprezentanca se je z zmago nad Iranom v finalu kvalifikacij v Daliju uvrstila na paralimpijske igre v Parizu! Naša dekleta so bile od tekmic boljša s 3:2 (13, -11, 22, -23, 13) in si zagotovila še svoj četrti nastop na paralimpijskem turnirju.

Preberi več
ParaVolley Slovenia

SLOVENSKA VRSTA V FINALU PROTI IRANU

Slovenske paraodbojkarice so dobile nasprotnice v finalu kvalifikacij za paralimpijske igre v Parizu, ki jih gosti Dali. Naša dekleta se bodo v noči s torka na sredo (ob 3. uri) za zadnjo vozovnico za Pariz pomerila z izbrano vrsto Irana.

Preberi več
World ParaVolley

Z ZMAGO PROTI TAJSKI LE ŠE POTRDILE FINALE

Slovenske paraodbojkarice so v kvalifikacijah za paralimpijske igre, ki jih gosti kitajski Dali, zmagale še petič zapored. S 3:0 (12, 12, 9) so bile boljše od Tajk in s tem le še potrdile uvrstitev v finale.

Preberi več
World ParaVolley

PARAODBOJKARICE ZMAGALE ŠE TRETJIČ

Slovenske paraodbojkarice so v kvalifikacijah za paralimpijske igre, ki jih spremljamo na Kitajskem, nanizale še tretjo zmago. S 3:0 (18, 13, 19) so bile boljše od Japonk. V nedeljo naša dekleta čaka obračun z Irankami.

Preberi več
ParaVolley Europe

KVALIFIKACIJE ZA PARALIMPIJSKE IGRE

Slovenske paraodbojkarice bodo med 4. in 10. aprilom na Kitajskem nastopile v kvalifikacijah za paralimpijske igre v Parizu, kamor bo potovala le najuspešnejša reprezentanca. Naša dekleta v Daliju čakajo obračuni z Nemčijo, Ukrajino, Iranom, Japonsko in Tajsko.

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENKE PO VOZOVNICO ZA PARIZ

Slovenska ženska izbrana vrsta v odbojki sede se v soboto odpravlja na dolgo pot v kitajsko mesto Dali, kjer se bo udeležila kvalifikacijskega turnirja za paralimpijske igre v Parizu, kamor bo odpotovala le najuspešmnejša reprezentanca.

Preberi več
ParaVolley Europe

V ŠEMPETRU ZLATA IN SREBRNA LIGA NARODOV

Slovenski paraodbojkarski reprezentanci v letu 2024 čaka nastop v zlati in srebrni ligi narodov. Tako dekleta kot fante bomo spremljali v Šempetru v Savinjski dolini, kjer se bodo podali v boj za najvišja mesta.

Preberi več
ParaVolley Europe

NAŠE PARADOBOJKARICE PARAŠPORTNA EKIPA LETA!

Ženska reprezentanca v paraodbojki je bila razglašena za Parašportno ekipo leta 2023! Naše paraodbojkarice so se z evropskega prvenstva v Italiji namreč vrnile s srebrnim odličjem, v Zlati ligi narodov pa so osvojile bron. Čestitke!

Preberi več
ParaVolley Slovenia

ŠEMPETRANI ZNOVA DRŽAVNI PRVAKI

Na Ravnah na Koroškem se je odvijalo državno prvenstvo v odbojki sede, na katerem so se novega naslova slovenskih prvakov veselili odbojkarji in odbojkarice OK SIP Šempeter v Savinjski dolini.

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENKE NA VISOKEM DRUGEM MESTU

Evropska zveza za paraodbojko (PVE) je objavila najnovejše lestvice. Na njih je zelo visoko uvrščena naša ženska izbrana vrsta, ki zaseda drugo mesto, moška reprezentanca pa je na prav tako visokem desetem mestu.

Preberi več