Odbojkarska zveza Slovenije
 
VolleyballWorld

SLOVENKI V AVSTRALIJI NA KONCU PETI

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta na turnirju najvišje ravni svetovne serije Beach Pro Tour Elite, ki ga je gostil avstralski Torquay, osvojili visoko 5. mesto. V boju za polfinale sta naši dekleti klonili proti avstralski navezi Clancy in Mariafe.

Preberi več
BeachProTour

V AVSTRALIJI OSTALI PRED ČETRTFINALOM

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta, na turnirju serije challenge Beach Pro Tour v Torquayju v Avstraliji, ostali pred četrtino finala.

Preberi več
VolleyballWorld

KOTNIKOVA IN LOVšINOVA DO USPEHA KARIERE

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta na turnirju elitnega razreda svetovne serije v Cape Townu osvojili peto mesto. Naši predstavnici sta se prebili vse do četrtfinala, v katerem sta bili zanju usodni tretji igralki sveta, Brazilki Duda/Ana Patricia.

Preberi več
VolleyballWorld

KOTNIK IN LOVšIN NA MALDIVIH DO 17. MESTA

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta na turnirju svetovne serije Challenge na Maldivih osvojili 17. mesto. Slavili sta Finki Taru Lahti in Niina Ahtiainen, pri moških sta bila najboljša bronasta z olimpijskih iger v Tokiu, Katarca Ahmed Tijan in Cherif.

Preberi več
VolleyballWorld

KOTNIKOVA IN LOVšINOVA 13. V PARIZU

Odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta nastopili na turnirju svetovne serije Elite v Parizu in se prebili v glavni del turnirja, med najboljših 16 dvojic na svetu. V boju za najvišja mesta sta Slovenki v močni konkurenci osvojili 13. mesto.

Preberi več
FIVB

SLOVENKI NA SVETOVNEM PRVENSTVU 17.

Slovenski odbojkarici na mivki Živa Javornik in Anja Puckmeister sta nastopili na svetovnem prvenstvu do 19 let v Turčiji in po dobrih predstavah v skupinskem delu tekmovanja na koncu osvojili 17. mesto.

Preberi več
CEV

KOTNIKOVA IN LOVšINOVA Z NOVIM USPEHOM

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin se iz Utrechta, ki je gostil turnir prestižne serije Queen & King of the Court vračata z bronastim odličjem. Zmaga je šla v roke Nemkama Chantal Laboureur in Karli Borger ter Norvežanoma Andersu Molu in Christianu Sorumu

Preberi več
OZS

SLOVENSKI DVOJICI NA EP DO 17. MESTA

Slovenski odbojkarji na mivki Rima Posedel in Zoja Kalar ter Benjamin Mugerli in Bor Bratož so zaključili z nastopi na evropskem prvenstvu do 18 let v odbojki na mivki. Tako dekleti kot fanta se iz Grčije vračajo s 17. mestom.

Preberi več
CEV

KOTNIKOVA IN LOVšINOVA BREZ OSMINE FINALA

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta morali v boju za uvrstitev v osmino finala evropskega prvenstva v Nemčiji priznati premoč Irini in Inni Makhno. Urajinki sta bili uspešnejši z 21:12 in 21:17, naši predstavnici pa sta tako, žal, zaključili z nastopi.

Preberi več
CEV

SLOVENKI žE UVRščENI V IZLOčILNE BOJE

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta morali na drugi tekmi evropskega prvenstva v Nemčiji po hudem boju sta z 1:2 (-19, 21, 28) priznati premoč Nemkama Chantal Laboureur in Sarah Schulz. Naši dekleti sta se kljub porazu uvrstili v izločilne boje.

Preberi več