Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

V LJUBLJANI SPET REKORDNO šTEVILO PRIJAV

Od 28. do 31. julija bo Ljubljana prizorišče turnirja svetovne serije v odbojki na mivki, 2022 Volleyball World Beach Pro Tour Futures. Zanimanje za športni spektakel je izjemno, organizatorji so prejeli rekordnih 160 prijav iz 38 držav.

Preberi več
OK Kamnik

NAJBOLJšA CESTNIK IN KLINGER

Na Odbojkarskih igriščih Pod skalco v Kamniku je v soboto, 18. in v nedeljo, 19. junija, potekalo državno prvenstvo v odbojki na mivki do 16 let za fante. Nastopilo je 22 dvojic, slavila sta Jaka Cestnik in Liam Klinger, ki sta do zmage prišla brez izgubljenega niza.

Preberi več
OK Prebold

NAJBOLJšI DO 16 LET EMI JURIč IN EMA PANGERC

Minuli vikend smo v Preboldu spremljali drugi turnir državnega prvenstva za dekleta. V boj za najvišja mesta se je podalo kar 44 dvojic iz vse Slovenije, po 110 odigranih tekmah sta slavili Emi Jurič in Ema Pangerc.

Preberi več
ŠD Jama

ODIGRAN PRVI TURNIR DP DO 18 LET NA MIVKI

Minuli vikend smo na igriščih športnega para Jama spremljali prvi turnir za državno prvenstvo v odbojki na mivki do 18 let, na katerem je nastopilo 19 ženskih in 12 moških dvojic. Zmage so se veselili Klemen Gnamuš in Jan Popovič ter Živa Donko in Taja Ferlež.

Preberi več
CEV

MAROLTOVA IN JAVORNIKOVA NA EP DEVETI

Slovenska reprezentanca do 22 let je nastopila na evropskem prvenstvu v odbojki na mivki na Nizozemskem. Maja Marolt in Živa Javornik sta osvojili 9. mesto, Dino Vinkovič in Rok Bračko pa sta tekmovanje zaključila kot 25.

Preberi več
arhiv

NA NIZOZEMSKEM SE ZAčENJA EVROPSKO PRVENSTVO

Slovenski odbojkarji na mivki na Nizozemskem začenjajo z nastopi na evropskem prvenstvu do 22 let. V moški konkurenci bosta nastopila Dino Vinkovič in Rok Bračko, pri ženskah bomo spremljali Majo Marolt in Živo Javornik.

Preberi več
Cona.Center Murska Sobota

V MURSKI SOBOTI REKORDNO

Na državnem prvenstvu v odbojki na mivki za mlade do šestnajst let, v Murski Soboti, med 3. in 5. junijem je nastopilo rekordnih 46 mladih ekip v odbojki na mivki.

Preberi več
CEV

SREBRO ZA TJAšO KOTNIK IN TAJDO LOVšIN

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta na turnirju svetovne serije v Klaipedi osvojili srebrno odličje. Naši predstavnici sta se z dobro igro prebili vse do velikega finala, nato pa klonili proti domačinkama Moniki Povilaityte in Eriki Kliokmanaite.

Preberi več
FIVB

ZEMLJAK IN POKERšNIK BREZ IZLOčILNIH BOJEV

Slovenska odbojkarja na mivki Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik sta nastopila na turnirju svetovne serije Beach Pro Tour Futures na grškem Rodosu. V glavnem delu tekmovanja sta izgubila oba obračuna in se tako nista uvrstila v izločilne boje.

Preberi več
Aleš Oblak

KOTNIKOVA IN LOVšINOVA V DOHI DO 19. MESTA

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta zaključili z nastopi na turnirju svetovne serije Beach Pro Tour Challenge v Dohi, na katerem sta si zagotovili prvo uvrstitev med najboljše ekipe v letošnji sezoni in osvojili 19. mesto.

Preberi več