Odbojkarska zveza Slovenije
 
OKS-ZŠZ

NAšIM ODBOJKARICAM NA KRETI ZLATO

Grška Kreta je med 9. in 16. septembrom gostila tretjo različico sredozemskih iger na plaži, na katerih so si slovenske paraodbojkarice Tija Vrhovnik, Barbara Kocmur in Lena Gabršček priigrale zlato odličje. Matjaž Majdič, Jaša Bartelj in Jordan Jakin so bili peti.

Preberi več
OKS-ZŠZ

KOTNIKOVA IN LOVšINOVA NA KRETI DO 5. MESTA

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta sredozemske igre na plaži v Heraklionu na Kreti zaključili z zmago nad francoskima predstavnicama Descamps in Sobezalz in tekmovanje zaključili na petem mestu.

Preberi več
MBG.Heraklion2023

KOTNIKOVA IN LOVšINOVA V BOJ ZA 5. MESTO

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta na sredozemskih igrah na plaži na Kreti zelo dobro odigrali skupinski del tekmovanja in vknjižili dve zmagi in en poraz. Naši dekleti se po porazu v četrtfinalu zdaj podajata v boj za končno 5. mesto.

Preberi več
VolleyballWorld

KOTNIKOVA IN LOVšINOVA ZAčENJATA Z NASTOPI

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin začenjata z nastopi na sredozemskih igrah na plaži, ki jih gosti Heraklion na Kreti. Naši predstavnici bosta uvodni obračun odigrali proti Grkinjama Paschalaki in Alexoglou.

Preberi več
Pim Waslander

ZEMLJAK V ROTTERDAMU DO POLFINALA

V Rotterdamu se je zaključil turnir prestižne serije Queen & King of the Court v odbojki na mivki, na katerem sta Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin tekmovanje zaključili v četrtfinalu, Nejc Zemljak, ki je nastopil z Matyasom Džavoronokom, pa se je prebil do polfinala.

Preberi več
Klub moderne odbojke

ŠD LUDUS SLOVENSKI KLUBSKI PRVAK

V nedeljo je v Športnem parku Ludus v Ljubljani v močno okrnjeni konkurenci potekalo državno klubsko prvenstvo 2023 v odbojki na mivki v članski kategoriji. Zmage so se veselili predstavniki Športnega društva Ludus.

Preberi več
OZS/Moderna Odbojka, Šentvid

V ŠENTVIDU IN VIšNJI GORI ZNANI PRVAKI U20

Minuli vikend sta v Šentvidu v Ljubljani in v Višnji Gori potekala turnirja državnega prvenstva v odbojki na mivki do 20 let. V prestolnici sta do naslova med dekleti Zoja Kalar in Tija Šketa Rozman, med fanti Grega Okroglič in Vid Ranc.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENKI ZAKLJUčILI Z NASTOPI NA EP

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta zaključili z nastopi na evropskem prvenstvu na Dunaju. V boju za uvrstitev v osmino finala sta morali naši predstavnici priznati premoč švicarski dvojici Anouk Verge-Depre in Joana Mäder.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENKI BOSTA IGRALI V IZLOčILNIH BOJIH

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin bosta na evropskem prvenstvu na Dunaju igrali v izločilnih bojih. Naši predstavnici sta skupinski del tekmovanja zaključili z zmago in porazom in se tako podajata v drugi del tekmovanja.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKI NA DUNAJU KOT šESTI NOSILKI

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin bosta med 2. in 6. avgustom igrali na evropskem prvenstvu na Dunaju, kjer bosta nastopali kot šesti nosilki. Uvodoma se bosta pomerili s finsko navezo Sara Sinisalo in Anniina Parkkinen.

Preberi več