Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

ZNANI TEKMECI SLOVENCEV V POKALU NARODOV

Pokal narodov v odbojki na mivki, v okviru katerega se bodo odvijale kvalifikacije za olimpijske igre, bomo med 13. in 20. majem spremljali na osmih lokacijah. Žreb v Luksemburgu je Slovenkam namenil nastope v Vilni, Slovenci pa se bodo za preboj v finale borili v Hamburgu.

Preberi več
CEV

TUDI ODBOJKARJI NA MIVKI V BOJ ZA PARIZ

Slovenski odbojkarji in odbojkarice na mivki bodo tudi v letu 2024 igrali v Pokalu narodov, skozi katerega si bodo skušali zagotoviti uvrstitev na olimpijske igre v Parizu. Z nastopi bodo začeli v prvem krogu tekmovanja.

Preberi več
Pim Waslander

KOTNIKOVA V DOHI DO BRONASTEGA ODLIČJA

Slovenska odbojkarica na mivki Tjaša Kotnik je v paru z Norvežanko Sunnivo Helland Hansen osvojila bronasto odličje na finalu prestižne serije Queen and King of the Court v Dohi. Nejc Zemljak si je z Američanom Troyjem Fieldom priigral šesto mesto.

Preberi več
VolleyballWorld

KOTNIKOVA IN LOVŠINOVA ZAKLJUČILI SEZONO

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta zaključili z nastopi v letošnji sezoni. Naši predstavnici se na turnirju svetovne serije Beach Pro Tour na Filipinih po porazu z Američankama Van Gunst in Hildreth nista prebili skozi kvalifikacije.

Preberi več
VolleyballWorld

KOTNIKOVA IN LOVŠINOVA ZADNJIČ V TEJ SEZONI

Slovenski odbojkarici na mivki Tjašo Kotnik in Tajdo Lovšin na Filipinih čaka še zadnji nastop v letošnji sezoni svetovne serije Beach Pro Tour. Naši predstavnici bosta tekmovanje začeli v kvalifikacijah, njuni prvi tekmici bosta Japonki Jurika Sakaguči in Sakura Ito.

Preberi več
CEV

SLOVENKE EVROPSKE KLUBSKE PRVAKINJE

Odbojkarice Ludusa Ljubljana so evropske klubske prvakinje v odbojki na mivki! Tjaša Kotnik, Tajda Lovšin, Živa Javornik in Maja Marolt so v finalu tekmovanja v turškem Balikersiru z 2:0 v zmagah odpravile španski VC Majahonda Madrid.

Preberi več
OZS

SLOVENKE V TURČIJO PO VISOKO UVRSTITEV

V turškem Balikesirju se bo od 5. do 8. oktobra odvijalo prvo evropsko klubsko prvenstvo v odbojki na mivki. Na njem bomo spremljali tudi slovenske odbojkarje in odbojkarice, ki bodo zastopali zmagovalca slovenskega prvenstva ŠD Ludus.

Preberi več
OKS-ZŠZ

NAŠIM ODBOJKARICAM NA KRETI ZLATO

Grška Kreta je med 9. in 16. septembrom gostila tretjo različico sredozemskih iger na plaži, na katerih so si slovenske paraodbojkarice Tija Vrhovnik, Barbara Kocmur in Lena Gabršček priigrale zlato odličje. Matjaž Majdič, Jaša Bartelj in Jordan Jakin so bili peti.

Preberi več
OKS-ZŠZ

KOTNIKOVA IN LOVŠINOVA NA KRETI DO 5. MESTA

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta sredozemske igre na plaži v Heraklionu na Kreti zaključili z zmago nad francoskima predstavnicama Descamps in Sobezalz in tekmovanje zaključili na petem mestu.

Preberi več
MBG.Heraklion2023

KOTNIKOVA IN LOVŠINOVA V BOJ ZA 5. MESTO

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta na sredozemskih igrah na plaži na Kreti zelo dobro odigrali skupinski del tekmovanja in vknjižili dve zmagi in en poraz. Naši dekleti se po porazu v četrtfinalu zdaj podajata v boj za končno 5. mesto.

Preberi več