Odbojkarska zveza Slovenije
 
OK Triglav Kranj

SREDNJEEVROPSKO PRVENSTVO SE VRAČA V KRANJ

Kranj bo med 24. in 27. julijem ponovno gostil srednjeevropsko prvenstvo v odbojki na mivki. Po uspešni premierni ediciji leta 2023 je srednjeevropska zveza MEVZA z organizatorji OK Triglav Kranj sklenila dolgoročno sodelovanje.

Preberi več
CEV

SLOVENKAM V LATVIJI NI USPEL VELIKI MET

Slovenske odbojkarice na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin ter Živa Javornik in Maja Marolt na finalu Pokala narodov v Latviji niso bile kos Avstrijkam in Italijankam. S tem so naša dekleta zaključila z nastopi in se, žal, niso uvrstila na olimpijske igre v Parizu.

Preberi več
CEV

DP V ODBOJKI NA MIVKI DO 16 LET

V soboto, 15. junija, bo od 9. ure naprej na igriščih ŠD Loka Žužemberk potekal finalni turnir državnega prvenstva v odbojki na mivki v kategoriji do 16 let za dečke in deklice.

Preberi več
CEV

NOVA PRILOŽNOST ZA SLOVENSKE ODBOJKARICE

Slovenska ženska izbrana vrsta v odbojki na mivki ostaja v boju za nastop na olimpijskih igrah v Parizu. Naša dekleta so dobila priložnost, da kot ena od najbolje uvrščenih reprezentanc v 2. krogu kvalifikacij nastopijo tudi v velikem finalu Pokala narodov v Latviji.

Preberi več
OZS

JAVORNIKOVA IN MAROLTOVA Z DVEMA ZMAGAMA

Slovenski odbojkarici na mivki Maja Marolt in Živa Javornik sta evropsko prvenstvo do 22 let v turškem Termalu začeli z dvema zmagama in si že zagotovili uvrstitev v izločilne boje. Jaka Prevorčnik in Grega Okroglič na uvodni tekmi nista bila kos Slovakoma Petrufu in Jancoku.

Preberi več
OZS

MLADI SLOVENCI ZAČENJAJO Z NASTOPI NA EP

Mladi slovenski odbojkarji na mivki Jaka Prevorčnik in Grega Okroglič ter Živa Javornik in Maja Marolt začenjajo z nastopi na evropskem prvenstvu do 22 let, ki ga gosti turški Termal. Naši predstavniki se bodo najprej predstavili v skupinskem delu tekmovanja.

Preberi več
ŠD Fitko

BREGAR IN PREDAN PREPRIČLJIVA ZMAGOVALCA

Kvalifikacijski turnir v Preddvoru za kadete do šestnajstega leta starosti, je potekal v idealnih vremenskih pogojih na štirih vzorno pripravljenih igriščih Športnega centra Fitko.

Preberi več
VC Portorož

MLADE ODBOJKARICE NA MIVKI PRVIČ V PORTOROŽU

Igrišča Volley kluba Portorož, na centralni plaži v Portorožu, so gostila kvalifikacijski turnir državnega prvenstva v odbojki na mivki, kategorije U16 dekleta. Turnirja se je udeležilo 40 ekip, najboljših 8 pa je napredovalo na finalni turnir v Žužemberk.

Preberi več
CEV

FANTJE V FINALU, DEKLETA NA KONCU DRUGA

Slovenski odbojkarji na mivki so se v kvalifikacijah za olimpijske igre v Parizu, ki potekajo v okviru Pokala narodov v Hamburgu, po zmagi v zlatem nizu proti Estoniji uvrstili v finale. Naše odbojkarice, ki so se za olimpijsko vozovnico borile v Vilni, pa so morale v finalnem ob

Preberi več
CEV

SLOVENKE V FINALU, SLOVENCI V REPASAŽU

Slovenske odbojkarice na mivki so si v kvalifikacijah za olimpijske igre, ki v okviru Pokala narodov potekajo v Vilni, s polfinalno zmago proti Estoniji priigrale finale. Naši odbojkarji, ki nastopajo v Hamburgu, pa so morali za začetek priznati premoč Angležem.

Preberi več