Odbojkarska zveza Slovenije
 
Volleyball World

SLOVENIJA ZAKLJUČILA NASTOPE V LIGI NARODOV

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca sezono lige narodov zaključuje v četrtfinalu. V Gdansku je bila s 3:0 boljša Japonska.

Preberi več
OZS

SLOVENSKI ODBOJKARJI ŽE TRENIRAJO V GDANSKU

Moška članska odbojkarska reprezentanca je v ponedeljek malo pred prvo uro ponoči srečno prispela v Gdansk na Poljskem, kjer jo v tem tednu čakajo nastopi v končnici lige narodov. V četrtek se bo v četrtfinalu ob 17. uri pomerila z Japonsko.

Preberi več
Volleyball World

V ČETRTFINALU LIGE NARODOV PROTI JAPONCEM

Slovenski odbojkarji so dobili tekmece v četrtfinalu lige narodov. Na prvi stopnici končnice tekmovanja, ki bo potekala v poljskem Gdansku, se bodo srečali z Japonsko.

Preberi več
OZS

NA FILIPINE PO VOZOVNICO V KONČNICO

Slovenska moška članska reprezentanca je odlično opravila delo v uvodnih dveh tretjinah prvega dela lige narodov. V prihodnjem tednu bo na Filipinih igrala za potrditev mesta v končnici.

Preberi več
OZS

PROTI ARGENTINI ZAČETEK DRUGEGA TURNIRJA

V torek se bo nadaljevalo tekmovanje v ligi narodov. Slovenske odbojkarje čaka nastop na turnirju v francoskem Orleansu, kjer si bodo uvodoma ob 16.30 stali nasproti z Argentinci.

Preberi več
Volleyball World

CRETU IZBRAL POTNIKE V FRANCIJO

V nedeljo bo moška članska odbojkarska reprezentanca odpotovala v Francijo, kjer jo v Orleansu v prihodnjem tednu čaka drugi turnir prvega dela lige narodov. Selektor Gheorghe Cretu je izbral 14 igralcev, ki jih bo popeljal na pot.

Preberi več
OZS

SLOVENCI V FRANCIJO PO NOVE TOČKE

Moška članska odbojkarska reprezentanca nadaljuje s pripravami na nastope v ligi narodov. Že v prihodnjem tednu jim turnir v francoskem Orleansu prinaša štiri nove preizkuse.

Preberi več
Volleyball World

SLOVENCI Z ODLIKO ZAKLJUČILI TURNIR V NAGOJI

Slovenski odbojkarji se s turnirja lige narodov v japonski Nagoji vračajo s tremi zmagami. Na zadnjem preizkusu so v nedeljo s 3:0 premagali Iran.

Preberi več
Volleyball World

EKSPRESNA VRNITEV NA ZMAGOVALNE TIRNICE

Na turnirju lige narodov v japonski Nagoji so se slovenski odbojkarji v soboto razveselili druge zmage. Na tretji tekmi so z odlično igro s 3:1 ugnali ekipo aktualne olimpijske prvakinje Francije.

Preberi več
Volleyball World

PO DVEH TEKMAH POLOVIČEN SLOVENSKI IZKUPIČEK

Slovenski odbojkarji se po uvodnih dveh tekmah lige narodov nahajajo pri polovičnem izkupičku. V japonski Nagoji so po sredini zmagi proti Srbiji manj kot 19 ur kasneje morali priznati premoč Bolgariji z 0:3.

Preberi več