Odbojkarska zveza Slovenije
 
Klemen Brumec

PETA TEKMA IN PETA ZMAGA V OSMIH DNEH

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi šestega kroga srednjeevropske lige v svoji dvorani premagali SK Zadrugo Aich/Dob s 3:1 (23, 20, -23, 22).

Preberi več
Klemen Brumec

KAMNIčANI V OSMINI FINALA POKALA CHALLENGE

Odbojkarji Calcit Volleyja so tudi na povratni tekmi prvega kroga pokala Challenge v svoji dvorani premagali skopski Vardar s 3:0 (16, 17, 17). Ker so tudi na torkovi tekmi slavili brez izgubljenega niza, so se zanesljivo uvrstili v osmino finala.

Preberi več
Klemen Brumec

LE šE ZMAGO ZA OSMINO FINALA CALCITA

Odbojkarji Calcit Volleyja so v svoji prvi tekmi prvega kroga pokala Challenge gostili ekipo Vardar iz Skopja. S 3:0 (12, 15, 17) so zmagali Kamničani. Povratna tekma bo na sporedu že v sredo, 18. novembra, prav tako ob 20. uri v športni dvorani Kamnik.

Preberi več
Aleš Oblak

BOJ ZA VRH ZELO IZENAčEN

Konec tedna se je po nekajtedenskem premoru z 10. krogom nadaljevala Sportklub prva odbojkarska liga. Boj za vrh v moškem delu prvenstva je zelo izenačen, saj prve tri ekipe – Merkur Maribor, Calcit Volley in ACH Volley Ljubljana – loči zgolj nekaj točk.

Preberi več
Aleš Oblak

MAKEDONSKA ODBOJKA VSELEJ NEUGODNA

Odbojkarji Calcit Volleyja se v miru pripravljajo na tekmi prvega kroga evropskega pokala Challenge. V torek in sredo bodo v svoji športni dvorani, seveda brez prisotnosti gledalcev, gostili lani najboljšo makedonsko ekipo, Vardar iz Skopja.

Preberi več
Aleš Oblak

CALCIT VOLLEY BO IGRAL V ELITNI LIGI PRVAKINJ

Odbojkarice Calcit Volleyja bodo nastopile v Ligi prvakinj! Ruska Uralocka NTMK Ekaterinburg je zaradi svetovne zdravstvene krize odpovedala svoj nastop. Slovenske prvakinje bodo nastopile v zahtevni skupini B, kjer so tudi Conegliano, Fenerbahce in Nantes.

Preberi več
CEV

CALCIT VOLLEY NE BO IGRAL V LIGI PRVAKINJ

Odbojkarice Calcit Volleyja so v povratni tekmi drugega kroga kvalifikacij lige prvakinj v domači dvorani izgubile z 1:3 (-22, -22, 17, -17). Tudi na prvi tekmi so s 3:0 (18, 11, 17) slavile Poljakinje, ki so se uvrstile v ligo prvakinj.

Preberi več
Aleš Oblak

PRVI CILJ JE PRIKAZATI DOBRO IGRO, NATO PA …

Ali bodo odbojkarice Calcit Volleyja še tretjič v svoji zgodovini zaigrale v ligi prvakinj, bo znano po koncu povratne tekme kvalifikacij, ko bodo ob 20. uri v športni dvorani Kamnik gostile poljsko ekipo LKS Commercecon Lodž.

Preberi več
Aleš Oblak

PETI KROG ODPIRATA MERKUR MARIBOR IN SALONIT

Danes ob 20. uri bosta Merkur Maribor in Salonit Anhovo odigrala uvodno tekmo petega kroga Sportklub prve odbojkarske lige. Večina preostalih tekem bo v soboto, 10. oktobra, ko bomo spremljali tudi dva obračuna deklet v ženskem delu prvenstva.

Preberi več
CEV

POLJAKINJE SO BILE V LODžU PREMOčNE

Odbojkarice Calcit Volleyja so v prvi tekmi drugega kroga kvalifikacij lige prvakinj v gosteh izgubile proti ekipi LKS Commercecon Lodž z 0:3 (-18, -11, -17). Povratna tekma bo na sporedu v sredo, 14. oktobra, ob 20. uri, v športni dvorani Kamnik.

Preberi več