Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak/klubi

KAMNIČANKE IN LJUBLJANČANI DO PRVIH ZMAG

Sportklub prva odbojkarska liga je v finalni fazi. Odbojkarice Calcit Volleyja in Nove KBM Branik so se v Kamniku pomerile na prvi tekmi finala in se na koncu veselile zmage s 3:2. Moški finale med ACH Volleyjem Ljubljana in Calcit Volleyjem je s 3:1 pripadel Ljubljančanom.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED FINALOM IZ TABORA CALCIT VOLLEYJA

Odbojkarice Calcit Volleyja bodo v sredo, ob 19. uri, v športni dvorani Kamnik, proti Novi KBM Braniku igrale prvo finalno tekmo končnice Sportklub prve odbojkarske lige za ženske. To bo v zadnjih šestnajstih letih že njihov štirinajsti medsebojni obračun v finalni seriji.

Preberi več
Aleš Oblak

ZAČENJA SE BOJ ZA DRŽAVNI NASLOV

V Sportklub prvi odbojkarski ligi se v sredo in četrtek začenja boj za naslova državnih prvakov in prvakinj. Pri ženskah si bodo nasproti stale odbojkarice Calcit Volleyja in Nove KBM Branik, v moškem finalu bomo spet spremljali obračune ACH Volleyja Ljubljana in Calcit Volleyja.

Preberi več
klubi

ZA DRŽAVNI NASLOV KAMNIČANI IN LJUBLJANČANI

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana in Calcit Volleyja so se z zmagama na drugi tekmi polfinala Sportklub prve odbojkarske lige za moške uvrstili v finale državnega prvenstva. Ljubljančani so izločili Sobočane, Kamničani pa Mariborčane.

Preberi več

V PETEK IN SOBOTO DRUGI POLFINALE DOL

Petek in sobota prinašata drugi polfinalni tekmi Sportklub prve odbojkarske lige za moške. V primeru zmag bi si gostujoči ekipi tega konca tedna že lahko zagotovili finalni vstopnici. ACH Volley Ljubljana bo igral pri Panviti Pomgrad, Calcit Volley pa pri OK i-Vent Mariboru.

Preberi več
klubi

KAMNIČANI IN LJUBLJANČANI KORAK OD FINALA

Sredina tedna je prinesla prvi polfinalni srečanji Sportklub prve odbojkarske lige za moške. Prvi korak k uvrstitvi v finale sta z zmagama storila gostitelja sredinih tekem, ljubljanski ACH Volley in kamniški Calcit Volley.

Preberi več

ODBOJKARJI ZAČENJAJO S POLFINALOM DOL

Medtem ko odbojkarice v Sportklub prvi odbojkarski ligi v letošnji sezoni čaka le še zadnja faza prvenstva, se v zaključni del počasi preveša tudi Sportklub prva liga za moške. V tem tednu bomo morda že dobili finalista tudi pri moških.

Preberi več
Aleš Oblak

IZ TABORA OK I-VENT MARIBOR

Pred končnico državnega prvenstva bi se najprej radi dotaknili letošnje sezone, ki je bila precej stresna. Po odhodu podjetja Merkur smo našli novega generalnega sponzorja in sicer podjetje i-Vent na čelu z g. Milanom Kustrom.

Preberi več
Aleš Oblak

RADOVAN GAČIČ ZAPUŠČA ACH VOLLEY

Iz tabora slovenskih prvakov, odbojkarjev ACH Volleyja Ljubljana, so sporočili, da so prekinili sodelovanje z dosedanjim trenerjem Radovanom Gačičem, ki je ljubljansko moštvo vodil od sezone 2022/23 in se z ljubljansko zasedbo v pretekli sezoni veselil treh lovorik.

Preberi več
klubi

MARIBOR IN KAMNIK V FINALU SPORTKLUB LIGE

Odbojkarice Nove KBM Branika in Calcit Volleyja konec tedna čaka boj za pokalno lovoriko, ekipi pa sta se sruvrstili še v finale Sportklub prve odbojkarske lige. V moški polfinale so napredovali Calcit Volley, OK i-Vent Maribor in Panvita Pomgrad.

Preberi več