Odbojkarska zveza Slovenije
 
VolleyballWorld

SLOVENCI V TOKIU žE DO DRUGE ZMAGE

Slovenska moška reprezentanca se je na drugi tekmi kvalifikacij za olimpijske igre, ki jih gosti Tokio, veselila druge zmage. Naši fantje so bili s 3:0 (26, 28, 22) boljši od neugodnih Turkov. Na vrsti je dan počitka, naslednji tekmeci Slovencev pa bodo Finci.

Preberi več
Kacper Kirklewski

SLOVENKE NAPREDOVALE ZA šTIRI MESTA

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je na svetovni jakostni lestvici pod okriljem Mednarodne odbojkarske zveze (FIVB) napredovala na 24. mesto. Ob Slovenkah sta največji skok v razvrstitvi zabeležila še Portoriko in Dominikanska republika.

Preberi več
Piotr Sumara/Polska Siatkowka

SLOVENKE KVALIFIKACIJE ZAKLJUčILE Z ZMAGO

Slovenske odbojkarice so kvalifikacije za olimpijske igre zaključile s prepričljivo zmago s 3:0 (13, 20, 23) nad Južno Korejo in šestim mestom v skupini C, obenem pa tudi s pomembnimi novimi točkami na svetovni lestvici.

Preberi več
Kacper Kirklewski/Piotr Sumara/Polska Siatkowka

SLOVENSKE ODBOJKARICE DO ZGODOVINSKE ZMAGE

Slovenske odbojkarice so si v kvalifikacijah za olimpijske igre priigrale prvo, zgodovinsko, zmago! V Lodžu na Poljskem so po hudem boju s 3:2 (17, -19, -24, 18, 11) slavile nad Kolumbijo. Zadnjo tekmo kvalifikacij bodo naša dekleta igrala v nedeljo proti Južni Koreji.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENSKE ODBOJKARICE NISO BILE KOS TAJKAM

Slovenske odbojkarice so morale na peti tekmi kvalifikacij za olimpijske igre v Lodžu priznati premoč trinajsti reprezentanci sveta Tajski. Tekmice so bile boljše s 3:0 (21, 23, 18). Nov obračun naša dekleta čaka v soboto proti Kolumbiji.

Preberi več
CEV

SLOVENKE V TOREK PROTI AMERIčANKAM

Slovenska ženska odbojkarska izbrana vrsta bo v torek igrala tretjo tekmo kvalifikacij za olimpijske igre. Tekmice naših deklet bodo Američanke, sicer aktualne olimpijske prvakinje in druga reprezentanca na svetovni lestvici.

Preberi več
VolleyballWorld

NA DRUGI TEKMI PRIčAKOVANO BOLJšE ITALIJANKE

Slovenska reprezentanca je na drugi tekmi kvalifikacij za olimpijske igre v Parizu, ki jih gosti Lodž, klonila proti favoriziranim Italijankam, ki so slavile s 3:0 (15, 15, 17). Slovenke bodo naslednji obračun igrale v torek, ko se bodo merile z aktualnimi olimpijskimi prvakinjam

Preberi več
Lukasz Szelag/Polska Siatkówka

NA UVODNI TEKMI KVALIFIKACIJ POLJSKA MOčNEJšA

Slovenske odbojkarice so morale na uvodni tekmi kvalifikacij za olimpijske igre v Parizu priznati premoč favoriziranim Poljakinjam, ki so bile boljše s 3:0 (18, 15, 22). Drugi obračun naša dekleta čaka v nedeljo, ko se bodo ob 20.45 srečala z Italijankami.

Preberi več
CEV

POLJAKINJE PRVE TEKMICE SLOVENK V LODžU

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo v soboto začela z nastopi v kvalifikacijah za olimpijske igre v Parizu. Naša dekleta bodo uvodni obračun v Lodžu odigrala proti gostiteljicam Poljakinjam, v nadaljevanju pa jih čaka še šest tekem.

Preberi več
Aleš Oblak

ZA SLOVENKAMI PRVI DNEVI PRIPRAV V RAVENI

Za slovenskimi odbojkaricami so prvi dnevi priprav na kvalifikacije za olimpijske igre, ki se bodo med 16. in 24. septembrom odvijale v Lodžu. Naša dekleta, ki pod vodstvom Marca Bonitte trenirajo v Raveni, se počasi že ozirajo proti Poljski.

Preberi več