Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

KADETINJE BODO EUROVOLLEY IGRALE V SKUPINI I

Slovenska kadetska reprezentanca bo med 1. in 13. julijem nastopila na evropskem prvenstvu do 18 let, ki ga bosta skupaj gostili Romunija in Grčija. Naša dekleta se bodo v boj za najvišja mesta podala v Blaju, kjer se bodo odvijale tekme skupine I.

Preberi več
OZS

KADETSKA IZBRANA VRSTA DOBILA TEKMECE NA EP

Mladi slovenski odbojkarji so dobili nasprotnike na evropskem prvenstvu do 18 let, ki ga bo od 10. do 21. julija gostila Bolgarija. Nastope naših fantov bomo spremljali v skupini II.

Preberi več
Aleš Oblak

REPREZENTANTI V TUJINI

Nov teden je prinesel nove nastope odbojkarskih reprezentantov in reprezentantk, ki si kruh služijo v tujini. Tonček Štern je zelo dobro igral na prvi tekmi finala grškega prvenstva, v odlični formi je Mirta Velikonja Grbac, zanimiv pa bo tudi finale italijanskega prvenstva.

Preberi več
CEV

SLOVENSKE ODBOJKARICE BODO IGRALE NA EP

Slovenska reprezentanca do 18 let si je priigrala nastop na evropskem prvenstvu, ki ga bosta od 1. do 13. julija gostili Grčija in Romunija. Naše mlade odbojkarice so na turnirju v Tbilisiju sicer nanizale tri zmage, nazadnje proti Francozinjam, od katerih so bile boljše s 3:1.

Preberi več
CEV

ZNANE NASPROTNICE SLOVENK NA EP DO 20 LET

Slovenska reprezentanca deklet do 20 let je dobila tekmice na evropskem prvenstvu, ki ga bomo med 5. in 17. avgustom spremljali v Bolgariji in na Irskem. Naše odbojkarice bodo nastopale v skupini I.

Preberi več
Marko Vanovšek

ZA ZAČETEK ZMAGA PROTI UKRAJINI

Slovenske odbojkarice so kvalifikacije za evropsko prvenstvo do 18 let, ki jih gosti Tbilisi, začele z zmago s 3:1 (16, 26, -21, 19) nad Ukrajino. Naša dekleta že v soboto čaka obračun proti Gruzinkam.

Preberi več
Marko Vanovšek

PO EVROPSKO PRVENSTVO ŠE KADETINJE

Slovenska ženska kadetska reprezentanca je v četrtek odpotovala v Tbilisi, kjer jo od petka do nedelje čakajo kvalifikacije za evropsko prvenstvo do 18 let. Izbranke selektorja Sama Miklavca se bodo za nastop na EuroVolleyju pomerile z Ukrajinkami, Gruzinkami in Francozinjami.

Preberi več
CEV

SLOVENCI DOBILI NASPROTNIKE NA EP DO 20 LET

Mladi slovenski odbojkarji so dobili nasprotnike na evropskem prvenstvu do 20 let, ki ga bosta med 26. avgustom in 7. septembrom skupaj gostili Srbija in Grčija. Naši fantje bodo igrali v skupini II.

Preberi več
VolleyballWorld/OZS

CRETU OBJAVIL SEZNAM MOŠKE REPREZENTANCE

Selektor slovenske moške odbojkarske reprezentance Gheorghe Cretu je objavil seznam odbojkarjev, na katere računa v letošnji reprezentančni sezoni, v kateri bo slovenska izbrana vrsta igrala v elitni ligi narodov in si skušala zagotoviti tudi uvrstitev na olimpijske igre.

Preberi več
Aleš Oblak

REPREZENTANTI V TUJINI

Nadaljujejo se tekme odbojkarskih prvenstev v tujih ligah, kjer nastopajo slovenski reprezentanti in reprezentantke. Pretekli konec tedna sta bila med najbolj vidnimi na igrišču Žiga Štern na Poljskem in Jan Kozamernik v Italiji.

Preberi več