Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak/VolleyballWorld

MOšKA VRSTA Z ITALIJO, žENSKA Z LUKSEMBURGOM

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo jutri v Quezon Cityju igrala tretjo tekmo drugega turnirja elitne Lige narodov proti Italiji, pred našo žensko izbrano vrsto pa je še zadnji krog srebrne evropske lige, v okviru katerega se bo srečala z Luksemburgom.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI DO POMEMBNE ZMAGE PROTI ARGENTINI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na drugi tekmi drugega turnirja elitne Lige narodov na Filipinih s 3:1 (20, -25, 18, 17) premagala Argentino in si zagotovila pomembno zmago. Sobotni tekmeci naše vrste bodo Italijani.

Preberi več
CEV

ŠVEDINJE PRIčAKOVANO BOLJšE OD SLOVENK

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je morala na tekmi 7. kroga srebrne evropske lige v gosteh priznati premoč Švedski. Gostiteljice so bile uspešnejše s 3:0 (19, 20, 16) in so le še potrdile prvo mesto. Zadnji obračun naša dekleta čaka 26. junija v Luksemburgu.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI TOKRAT PROTI ARGENTINI

Slovenska reprezentanca bo v četrtek igrala drugo tekmo drugega turnirja elitne Lige narodov na Filipinih. Naši fantje se bodo po uvodnem porazu proti Nizozemski tokrat pomerili z Argentino. Obračun se bo začel ob 13. uri, prenos na Sportklub 1.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI KLONILI PROTI NIZOZEMSKI

Slovenski odbojkarji so morali na prvi tekmi drugega turnirja elitne Lige narodov, ki ga gosti Quezon City, priznati premoč Nizozemski. Tekmeci so bili boljši s 3:0 (17, 21, 24). Naslednji obračun našo izbrano vrsto čaka v četrtek proti Argentini.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE TOKRAT PROTI ŠVEDINJAM

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo jutri igrala predzadnjo tekmo srebrne evropske lige proti Švedski. Naša dekleta po zmagi nad Portugalsko čaka nov izziv, proti favoriziranim tekmicam bodo skušala iztržiti čim več.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENSKI ODBOJKARJI JUTRI PROTI NIZOZEMSKI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca z jutrišnjim obračunom proti Nizozemski začenja drugi turnir elitne Lige narodov. Srečanje v dvorani Smart Araneta Coliseum v Quezon Cityju se bo začelo ob 9. uri.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENSKI ODBOJKARJI PRISPELI NA FILIPINE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je po dolgem potovanju prispela na Filipine, ki bodo prizorišče drugega turnirja elitne Lige narodov. Slovenci se bodo v Quezon Cityju med 21. in 26. junijem pomerili z Nizozemci, Argentinci, Italijani in Japonci.

Preberi več
OZS

SLOVENKE ZA NOVO ZMAGO PRESENETILE PORTUGALKE

Slovenske odbojkarice so na tekmi 6. kroga srebrne evropske lige presenetile Portugalke in si pred domačimi navijači priigrale tretjo zmago. Od tekmic so bile boljše s 3:1 (24, 23, -16, 20). Naslednjo tekmo bodo Slovenke odigrale 22. junija v gosteh pri Švedski.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE JUTRI šE PROTI PORTUGALKAM

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo jutri v Mariboru igrala tekmo 6. kroga srebrne evropske lige proti Portugalski. Po porazu s 3:2 v gosteh proti Estoniji se naša dekleta od domačih navijačev želijo posloviti z zmago.

Preberi več