Odbojkarska zveza Slovenije
 
SIP Šempeter

NAJUSPEšNEJšA KOROšKA S CELJSKO REGIJO

V Šempetru se je zaključil dvodnevni Turnir regij, na katerem so se med seboj pomerili najboljši mladi odbojkarji in odbojkarice iz šestih slovenskih regij. Danes so na parket stopile deklice letnika 2007 in mlajše, zmage se je veselila izbrana vrsta Koroške s Celjsko regijo.

Preberi več
CEV

SLOVENKE Z ZMAGO ZAKLJUčILE KVALIFIKACIJE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je z zmago s 3:1 (23, -22, -22, 22) nad Bosno in Hercegovino zaključila kvalifikacije za evropsko prvenstvo. Kljub temu se našim dekletom ni uspelo uvrstiti na avgustovski EuroVolley, kamor potujeta Češka ter Bosna in Hercegovina.

Preberi več
CEV

SLOVENKE šE DRUGIč IZGUBILE S ČEšKO

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je morala na drugi tekmi drugega kroga kvalifikacij za evropsko prvenstvo priznati premoč Češki, ki je slavila s 3:0 (18, 15, 22) in le še potrdila uvrstitev na EuroVolley, za katerega imajo naše odbojkarice le še malo možnosti.

Preberi več
SIP Šempeter

LJUBLJANčANI PRVAKI TURNIRJA REGIJ

Reprezentanca Ljubljanske regije z okolico je zmagovalka letošnjega turnirja regij za dečke. Srebro so osvojili odbojkarji Koroške s Celjsko regijo, bron je pripadel izbrani vrsti Maribora z okolico in Pomursko regijo.

Preberi več
OZS

TURNIR REGIJ TA VIKEND V ŠEMPETRU

V Šempetru bo v organizaciji Odbojkarskega kluba SIP Šempeter potekal turnir regijskih reprezentanc za deklice letnika 2007 in mlajše ter dečke letnika 2006 in mlajše. Turnir bo potekal 15. in 16. maja v športni dvorani OŠ Šempeter.

Preberi več
CEV

SLOVENKE USPEšNEJšE OD LATVIJE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je na prvi tekmi drugega kroga kvalifikacij za evropsko prvenstvo, ki jih gosti Zenica, s 3:1 (14, 22, -23, 21) premagala Latvijo. Jutri naša dekleta čaka obračun s Češko, ki se bo začela ob 17. uri.

Preberi več
CEV

SLOVENKE Z OPTIMIZMOM V ZENICO

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo ob 13. uri odpotovala v Zenico, kjer jo čaka drugi turnir kvalifikacij za avgustovsko evropsko prvenstvo. Naša dekleta bodo prvo tekmo igrala v petek proti Latviji, sledila bosta obračuna s Češko ter Bosno in Hercegovino.

Preberi več
CEV

SLOVENIJA V SKUPINI Z GOSTITELJI PRVENSTVA

Albanija bo od 10. do 18. julija gostila evropsko prvenstvo za odbojkarje do 17 let. Slovenija bo nastopila v skupini 1, skupaj z Albanijo, Turčijo, Rusijo, Belgijo in Latvijo.

Preberi več
Aleš Oblak

ŠTALEKAR Z VISOKIMI CILJI V PANATHINAIKOS

Slovenski odbojkarski reprezentant Sašo Štalekar bo kariero nadaljeval v grškem prvenstvu, v katerem bo okrepil vrste Panathinaikosa. Eden najbolj prepoznavnih grških klubov ima v prihajajoči sezoni visoke ambicije, cilj je osvojitev naslova prvakov.

Preberi več
CEV

BOSANKE V KONčNICAH NIZOV STRLE ODPOR SLOVENK

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je izgubila prvo tekmo prvega kroga kvalifikacij za evropsko prvenstvo, ki jih gosti Daugavpils. Odbojkarice Bosne in Hercegovine so bile uspešnejše s 3:0 (23, 20, 24). Že jutri se bodo naša dekleta pomerila z Latvijo.

Preberi več