Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

LORENA LORBER FIJOK IZ GRČIJE V NEMČIJO

Slovenska odbojkarska reprezentantka Lorena Lorber Fijok se iz Grčije, kjer je branila barve A.O. Thirasa, seli v Nemčijo. Nosila bo tamkajšnjega prvoligaša Dresdnerja SC, za katerega je v preteklosti igrala tudi kapetanka naše izbrane vrste Saša Planinšec.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI VISOKO TUDI KOT POSAMEZNIKI

Slovenski odbojkarji so uvodni turnir elitne Lige narodov v turški Antalyji zaključili s štirimi zmagami in s tem drugim mestom na lestvici letošnje VNL, naše fante pa visoko najdemo tudi na statističnih lestvicah najboljših posameznikov.

Preberi več
OZS/VolleyballWorld

SLOVENCI NA IZJEMNEM 5. MESTU NA SVETU

Slovenski odbojkarji so se po zelo dobro odigranem uvodnem turnirju elitne Lige narodov in štirih zaporednih zmagah nad Nizozemsko, Francijo, Kanado in Poljsko povzpeli na visoko peto mesto na svetovni lestvici, kar je najvišje doslej.

Preberi več
CEV

ZLATA EVROPSKA LIGA

Pred slovenskimi odbojkaricami je drugi turnir Zlate evropske lige, ki ga bomo med 24. in 26. majem spremljali v dvorani Lukna - Ljudski vrt v Mariboru. Naša dekleta čakata obračuna s Špankami in Čehinjami.

Preberi več
VolleyballWorld

POLJAKI PROTI ODLIČNIM SLOVENCEM NEMOČNI

Slovenski odbojkarji so se na uvodnem turnirju elitne Lige narodov v Turčiji veselili četrte zaporedne zmage. Naši fantje so z odlično igro odpravili aktualne evropske prvake Poljake, od katerih so bili boljši s 3:0 (20, 21, 18) ter si zagotovili pomembne točke v boju za Pariz.

Preberi več
CEV

SLOVENKE NAMUČILE FAVORIZIRANE ČEHINJE

Slovenske odbojkarice so se na četrti tekmi Zlate evropske lige v Mariboru zelo dobro upirale favoriziranim Čehinjam, ki so odpor borbenih Slovenk strle po štirih nizih in slavile z 1:3 (-16, 20, -21, -21) ter našim dekletom ob eni zmagi zadale tretji poraz.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI V VNL ŽE DO TRETJE ZMAGE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na tretji tekmi elitne Lige narodov nanizala še tretjo zmago. Potem ko so bili naši fantje na uvodnem turnirju v turški Antalyji uspešnejši od Nizozemske in Francije, so bili s 3:2 (-22, 18, 18, -21, 10) boljši še od Kanade.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE PROTI RAZIGRANIM ŠPANKAM NEMOČNE

Slovenske odbojkarice so morale na prvi tekmi drugega turnirja Zlate evropske lige priznati premoč Špankam, ki so bile boljše z 0:3 (-16, -22, -13). Nov obračun naša dekleta čaka v nedeljo, ko se bodo ob 19. uri v Mariboru pomerile še s Čehinjami.

Preberi več
CEV

SLOVENSKE ODBOJKARICE PRED DRUGO PREIZKUŠNJO

Maribor bo 24. do 26. maja prizorišče drugega turnirja Zlate evropske lige, na katerem bomo spremljali obračune ženskih odbojkarskih reprezentanc Slovenije, Španije in Češke. Naša dekleta si bodo po dobrem začetku v Estoniji nove točke skušala priigrati pred svojimi navijači.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENSKI ODBOJKARJI ODPRAVILI ŠE FRANCOZE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se je na drugi tekmi elitne Lige narodov v Turčiji veselila druge zmage. Naši fantje so bili s 3:1 (19, 22, -23, 21) boljši od aktualnih olimpijskih prvakov Francozov in si s tem zagotovili nove pomembne točke na svetovni lestvici.

Preberi več