Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

MLADI SLOVENCI BOLJšI TUDI OD SRBOV

Slovenska reprezentanca do 20 let si je na evropskem prvenstvu v Italiji priigrala že drugo zmago. Naši odbojkarji so bili prepričljivo, s 3:0 (18, 22, 11), boljši od Srbije. Jutri jih na prvenstvu čaka prost dan, v sredo pa se bodo pomerili s Poljsko.

Preberi več
FIVB

SLOVENKI NA SVETOVNEM PRVENSTVU 17.

Slovenski odbojkarici na mivki Živa Javornik in Anja Puckmeister sta nastopili na svetovnem prvenstvu do 19 let v Turčiji in po dobrih predstavah v skupinskem delu tekmovanja na koncu osvojili 17. mesto.

Preberi več
CEV

ZA UVOD V EUROVOLLEY USPEšNEJšI ITALIJANI

Slovenska reprezentanca do 20 let je morala na prvi tekmi evropskega prvenstva v Italiji priznati premoč gostiteljem, ki so bili boljši s 3:0 (25, 18, 16). Jutri varovance Jerneja Rojca čaka obračun s Slovaško, ki se bo začel ob 17.30 uri.

Preberi več
kolektiff

SLOVENCI V KVALIFIKACIJE ZA PARIZ 2024

Slovenska reprezentanca bo med 30. septembrom in 8. oktobrom prihodnje leto igrala v kvalifikacijah za olimpijske igre 2024 v Parizu. V boj za nastop na olimpijskem turnirju se bo podalo 24 reprezentanc.

Preberi več
CEV

ZNANA DATUMA EVROPSKIH PRVENSTEV 2023

Evropska zveza je objavila datuma evropskih prvenstev 2023. Naše odbojkarice se bodo med evropsko elito merile med 15. avgustom in 3. septembrom, naši odbojkarji pa bodo srebro branili med 28. avgustom in 16. septembrom.

Preberi več
Kemal Alibašić

SLOVENKE NA EUROVOLLEY S PRVIM MESTOM

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je nanizala še šesto zaporedno zmago v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo. Naša dekleta so bila s 3:0 (18, 16, 20) boljša od Gruzije in so le še potrdila uvrstitev na EuroVolley in prvo mesto v kvalifikacijski skupini D.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE SI žELIJO OSTATI NEPORAžENE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo jutri, ob 15.30, igrala še zadnjo tekmo kvalifikacij za evropsko prvenstvo. Naša dekleta, ki so si že zagotovila uvrstitev na EuroVolley 2023 in tudi prvo mesto v kvalifikacijski skupini D, se bodo v Mariboru pomerila z Gruzijo.

Preberi več
kolektiff

SLOVENCI ZA VSTOPNICO V FINALE PROTI ITALIJI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se je iz Ljubljane preselila v poljske Katovice, kjer bo potekal zaključek svetovnega prvenstva. Jutri, ob 21. uri, se bodo naši fantje v polfinalu pomerili z Italijani, ki na tem turnirju še ne poznajo poraza.

Preberi več
Anže Malovrt/kolektiff

SLOVENCI V POLFINALU SVETOVNEGA PRVENSTVA

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se podaja v boj za odličja na svetovnem prvenstvu. Naši fantje so v četrtfinalu po hudem boju s 3:1 (-18, 24, 19, 23) odpravili Ukrajino in se pred polno dvorano Stožice veselili enega največjih uspehov slovenske odbojke.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE PO DOBRO IZHODIščE NA EUROVOLLEYJU

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo jutri, ob 15.30, v Mariboru proti Azerbajdžanu igrala tekmo 5. kroga kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2023, na katerega so se naša dekleta po zmagah nad Avstrijo, Gruzijo in Azerbajdžanom že uvrstila.

Preberi več