Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

ODBOJKARJI ZAKLJUČUJEJO PRIPRAVE NA EP

Slovenska odbojkarska reprezentanca zaključuje priprave na evropsko prvenstvo, na katerem bo branila srebrno kolajno. Uvodna tekma jih čaka sredi prihodnjega tedna.

Preberi več
OZS

ZAČETEK PRIPRAV NA EP IN BRANJENJE SREBRA

Slovenska moška članska odbojkarska reprezentanca se je po krajšem premoru znova zbrala. V sredo je v Ljubljani zakorakala v priprave na evropsko prvenstvo, ki se začenja konec meseca.

Preberi več
Intime photography

SLOVENCI SLAVILI ŠE TRETJIČ ZAPORED

Moška odbojkarska reprezentanca je še tretjič v treh dneh premagala Grčijo. Tokrat so bili uspešnejši s 3:1 (-18, 20, 26, 14). S kar 19 doseženimi točkami je blestel mladi Rok Možič.

Preberi več
Intime photography

SLOVENCI NA PRVI TEKMI USPEŠNEJŠI OD GRKOV

Na prvi pripravljalni tekmi z reprezentanco Grčije so slovenski odbojkarji v Kalamatiju slavili s 3:1 (-18, 21, 24, 20). S 15 doseženimi točkami sta se v našem taboru najbolj izkazala Alen Šket in Mitja Gasparini.

Preberi več
OZS

V PRIPRAVAH NA EP TRIKRAT Z GRKI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je danes odpotovala v Grčijo, kjer se bodo, v sklopu priprav na prihajajoče evropsko prvenstvo, v Kalamatiju, blizu Aten, trikrat pomerili z Grki.

Preberi več
OZS

ZA ZAČETEK SEZONE SVETOVNA LIGA V IRANU

Slovenska reprezentanca v odbojki na mivki se je vrnila iz Avstrije, kjer je opravila del priprav na turnirje svetovne lige. Nejc Zemljak in Danijel Pokeršnik ter Tjaša Jančar in Tjaša Kotnik bodo s treningi nadaljevali v Ljubljani, fanta bosta za začetek odpotovala v Iran.

Preberi več
OZS

REPREZENTANCA ZAČELA S PRIPRAVAMI

Slovenska reprezentanca v odbojki na mivki je pod vodstvom selektorja Jasmina Čuturića začela s pripravami na letošnjo sezono. Glavnino treningov bodo Nejc Zemljak in Danijel Pokeršnik ter Tjaša Jančar in Tjaša Kotnik opravili v Avstriji in Ljubljani.

Preberi več