Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

V RIMU NAMESTO ROPRETA VINČIĆ

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na četrtkovi polfinalni tekmi klonila proti Poljski, ob tem pa ostala brez prvega podajalca Gregorja Ropreta, ki je zaradi poškodbe že zaključil z nastopi na letošnjem evropskem prvenstvu. Namesto njega v Rim prihaja Dejan Vinčić.

Preberi več
CEV

BORBENI SLOVENCI V BOJ ZA BRON

V polfinalu evropskega prvenstva so slovenski odbojkarji prvič na letošnjem tekmovanju morali priznati premoč tekmecem. Poljska je bila v Rimu boljša s 3:1 (-23, 21, 20, 21).

Preberi več
OZS

ŠE TRETJIČ ZAPORED V POLFINALU S POLJAKI

Rim bo prizorišče zaključnih bojev letošnjega evropskega prvenstva v odbojki. Slovenska reprezentanca se bo v dvorani PalaLottomatica ta četrtek ob 18. uri v polfinalu pomerila s Poljsko.

Preberi več
OZS

V POLFINALU PROTI STARIM ZNANCEM POLJAKOM

Slovenski odbojkarji so se po preboju v polfinale evropskega prvenstva v torek podali na pot. Varno, kjer so dosegli sedem zmag na prav toliko tekmah, so zamenjali za Rim, ki bo gostil zadnje tekme letošnjega tekmovanja. V četrtek Slovenijo čaka dvoboj s Poljsko.

Preberi več
Wagnerjev memorial

ODLIČEN ZAČETEK SLOVENSKIH NASTOPOV V KRAKOVU

Slovenska moška reprezentanca je z odliko začela nastope na Wagnerjevem memorialu, ki jim prinaša zadnje tri preizkuse pred začetkom letošnjega evropskega prvenstva. Uvodoma je v Krakovu s 3:0 odpravila gostitelje Poljake.

Preberi več
OZS

SLOVENSKI ODBOJKARJI NA ZADNJE TRI PREIZKUSE

Po pripravljalnih tekmah v Mariboru so se slovenski odbojkarji v ponedeljek vrnili na treninge in v Ljubljani nadaljevali priprave na evropsko prvenstvo. Ta konec tedna bodo preživeli v Krakovu, kjer bodo nastopili na Wagnerjevem memorialu.

Preberi več