Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

V BOJ ZA SREDNJEEVROPSKO LOVORIKO TUDI ŽENSKE

Dunaj bo jutri in v četrtek prizorišče zaključnega turnirja MEVZA, na njem pa bomo spremljali obračune najboljših treh ekip letošnjega tekmovanja in gostiteljic iz SVS Post Schwechat. V boj za lovoriko se podajata tudi slovenska predstavnika Calcit Volley in Nova KBM Branik.

Preberi več
Aleš Oblak

ŠTIRJE SLOVENSKI KLUBI NA EVROPSKEM PARKETU

Danes in jutri bodo štirje slovenski klubi nastopili v evropski konkurenci. Odbojkarice Calcit Volleyja in Nove KBM Branik bomo spremljali v pokalu CEV, prav tako tudi odbojkarje Calcit Volleyja, medtem ko se bodo v pokalu CEV Challenge predstavile odbojkarice OD Krim.

Preberi več
Aleš Oblak

BANKIRKE V SREDO PRIČENJAJO EVROPSKO POT

Jutri zjutraj bo članska ekipa Odbojkarskega kluba Nova KBM z dunajskega letališča odletela v prestolnico Kanarskih otokov, kje bo v sredo odigrala prvo tekmo evropskega pokala CEV s španskimi nasprotnicami.

Preberi več
Aleš Oblak

NOVE MOČI ZA ISTE CILJE!

Po številnih prekinitvah zaradi covida-19, je članska ekipa Nove KBM Branika v preteklem tednu pričela z zaostali tekmami drugega kroga. Minulo sredo je ekipa gostovala v Grosupljem, od koder se je vrnila s polnim točkovnim izkupičkom.

Preberi več
Nova KBM Branik

NOVA KBM BRANIK V MEHURČKU V CARIGRADU

Odločitev Evropske odbojkarske konfederacije, da se tudi pokal CEV igra v tako imenovanem mehurčku, je vplivala tudi na razpored tekmovanja slovenskih podprvakinj, Nove KBM Branik, ki se bo s tekmicami, nemškim Dresdnerjem, pomerila v Carigradu.

Preberi več
Aleš Oblak

ZNANI TEKMECI SLOVENSKIH KLUBOV

Na sedežu Evropske odbojkarske konfederacije (CEV) je potekal žreb evropskih odbojkarskih pokalov, v katerih bo v letošnji sezoni nastopilo pet slovenskih klubov.

Preberi več
Nova KBM Branik

NOVA KBM BRANIK - CALCIT VOLLEY 0:3

Calcit Volley je na tekmi 5. kroga modre skupine 1. DOL v Mariboru odnesel zmago s 3:0 (20, 25, 22) in se tako povzpel na prvo mesto na lestvici, kjer je zamenjal prav gostiteljice, odbojkarice Nove KBM Branik.

Preberi več
Aleš Oblak

GEN-I VOLLEY - NOVA KBM BRANIK 1:3

Mariborčanke so v predzadnjem krogu modre skupine 1. DOL za ženske iztržile tri točke, domačemu Gen-I Volleyu so oddale niz za zmago s 3:1 (19, 22, -23, 17).

Preberi več
Galij Vračun

NOVA KBM BRANIK - SIP ŠEMPETER 3:1

Odbojkarice Nove KBM Branik so v 3. krogu modre skupine 1A. DOL za ženske gostile SIP Šempeter. Mariborčanke so premagale gostje v štirih nizih s 3:1 (17, 24, -24, 16).

Preberi več
GEN-I Volley

V FINALE TUDI NOVA KBM BRANIK

Odbojkarice Nove KBM Branik so druge finalistke zaključnega turnirja srednjeevropske lige MEVZA. V drugem polfinalnem obračunu so bile z 1:3 uspešnejše od gostiteljic turnirja, odbojkaric novogoriškega Gen-i Volleyja.

Preberi več