Odbojkarska zveza Slovenije
 
OK Luka Koper

S PRVENSTVOM ZAčELI KADETI IN KADETINJE

V kvalifikacijah za prvo ligo pri dekletih nastopa 36 ekip, v kvalifikacijah za 2. ligo spremljamo 14 ekip, pri fantih pa se bo v kvalifikacijah za prvo ligo med seboj merilo 13 moštev.

Preberi več
OK Triglav Kranj

KVALIFIKACIJE ZA DP MLADINCEV ZAKLJUčENE

Mladinci in mladinke so odigrali dva kroga kvalifikacij, ki sta pred začetkom glavnega dela tekmovanja ekipe razdelila v dve oziroma tri lige. Pri mladincih bo v dveh ligah nastopilo 16 ekip, pri mladinkah bodo potekale tri lige s 43 ekipami. Tekmovanju se bo začelo 24. oktobra.

Preberi več
OD Flip Flop

PRVE TEKME ODIGRALI TUDI MLADI ODBOJKARJI

S tekmovanjem v državnem prvenstvu so minuli vikend začeli tudi starejši dečki in deklice, ki se med seboj merijo v kvalifikacijah za 1. ligo na vzhodu in zahodu, prve obračune pa so odigrale tudi že ekipe, ki se borijo v kvalifikacijah za 2. ligo.

Preberi več
Saša Pahič Szabo

V LJUBLJANI EVROPSKO PRVENSTVO DO 18 LET

Med 2. in 5. septembrom bo Ljubljana prizorišče evropskega prvenstva v odbojki na mivki do 18 let, na katerem bo nastopilo 64 najboljših evropskih dvojic, med njimi tudi šest slovenskih. Na črnuški mivki bomo lahko spremljali tudi aktualnega evropskega prvaka Roka Bračka.

Preberi več
Saša Pahič Szabo

NA POGAčARJEVEM TRGU OKRONALI MLADE PRVAKE

V Ljubljani se je odvijalo Sberbank finale državnega prvenstva v odbojki na mivki za mlade, na katerem so se najboljši mladi slovenski upi v kategorijah do 14 do 16, do 18 in do 20 let podali v boj za državne naslove.

Preberi več
ŽOK Šentvid

NA PRVENSTVU DO 16 LET V LJUBLJANI 27 EKIP

ŠRC Šentvid v Ljubljani je minuli vikend gostil turnir državnega prvenstva v odbojki na mivki do 16 let, na katerem je nastopilo 27 dvojic. Zmage so se veselili Živa Donko in Taja Ferlež ter Rok Drobnič in Žan Muhovic.

Preberi več
Cone.center

V KATEGORIJI DO 18 LET ZAKLJUčEN DRUGI TURNIR

Na Letnem kopališču Murska Sobota je v soboto, 10. in v nedeljo, 11. julija, potekalo državno prvenstvo v odbojki na mivki do 18 let. Nastopilo je 22 dvojic, zmagali so Mohor Travnik in Vid Ranc ter Živa Javornik in Ula Gorjup.

Preberi več
CEV

MOžIč IN BRAčKO SE PODAJATA V BOJ ZA ODLIčJA

Slovenska odbojkarja na mivki Rok Možič in Rok Bračko se bosta na evropskem prvenstvu do 20 let v Izmirju borila za odličja. Asja Šen in Ira Kadunc sta prvenstvo zaključili na 9. mestu.

Preberi več
Petra Grahovac

DOBILI SMO TUDI ZMAGOVALCE DO 20 LET

Ta teden se je v Braslovčah in Preboldu odvijalo državno prvenstvo v odbojki na mivki. V obeh kategorijah je bilo prijavljenih 11 ekip, zmag so se veselili Iza Zbičajnik in Maja Marolt ter Dino Vinkovič in Žan Zajc.

Preberi več
ŠD Fitko

NA MIVKI TUDI DVOJICE DO 14 LET

V Stražišču je včeraj potekalo državno prvenstvo v odbojki na mivki do 14 let, na katerem je nastopilo dvanajst ekip. Zmage so se veselili Nika Knep in Tjaša Celarc ter Leon in Valentin Predan.

Preberi več