Odbojkarska zveza Slovenije
 
klubi

ZNANI FINALISTI TURNIRJA DEČKOV IN DEKLIC

Odbojkarska liga za mlajše se prav tako že preveša v zaključne faze. Starejši dečki in starejše deklice so igrali tekme polfinalnega turnirja, tako da imamo znane finaliste. Starejše deklice so prav tako že igrale turnirje za mesta.

Preberi več
klubi

NAPREDOVALI MLADI ŠOŠTANJČANI IN KAMNIČANI

Pretekli konec tedna so bili v akciji državnega prvenstva starejši dečki in starejše deklice. Dečki so se na četrtfinalnem turnirju potegovali za napredovanje v polfinalno fazo prvenstva, starejše deklice pa so odigrale tekme 7. kroga prvenstva.

Preberi več
klubi

PRETEKLI KONEC TEDNA ZNOVA MALA ODBOJKA

Ob koncu preteklega tedna so bili v akciji znova mladi odbojkarji in odbojkarice – dečki in deklice v mali odbojki. Na sporedu so bile tekme 5. kroga državnega prvenstva.

Preberi več
klubi

RAVENSKI IN MARIBORSKI KADETI NEPORAŽENI

Državno odbojkarsko prvenstvo za kadete se je nadaljevalo s 6. krogom. Niz neporaženosti so podaljšali kadeti Fužinarja Sij Metala Ravne in OK i-Vent Maribora.

Preberi več
OK Nova KBM Branik

MLADINKE ANKARANA DRŽAVNE PRVAKINJE

Državne mladinske prvakinje za letošnjo sezono so postale igralke OK Ankaran, ki so v finalu s 3:1 strle odpor Nove KBM Branika. Na tekmi za tretje mesto so bile prepričljivejše igralke Weiler Volley Zreče, ki so z 2:0 ugnale ekipo Calcit Volley iz Kamnika.

Preberi več
klubi

STAREJŠI DEČKI KORVOLLEYJA MISLINJE NA VRHU

Mlade odbojkarice in odbojkarji Nove KBM Branik I in Korvolleyja Mislinje so na vrhu lestvice državnega prvenstva med starejšimi deklicami in dečki. Dečki so že zaključili s prvim delom prvenstva, deklice pa čaka še en krog.

Preberi več
OK Fužinar

ODBOJKARJI FUŽINARJA MLADINSKI DRŽAVNI PRVAKI

Finalni turnir mladincev je organiziral Odbojkarski klub Fužinar, turnir je bil odigran v dvorani OŠ Prežihovega Voranca. Vse tekme je spremljalo zelo veliko število odbojkarskih navdušencev, ki so skupaj z uradnim napovedovalcem ustvarili izjemno atmosfero in navijaško vzdušje.

Preberi več
OK Fužinar SIJ Metal Ravne

MLADINCI FUŽINARJA DRŽAVNI PRVAKI

Na Ravnah na Koroškem je potekal finalni turnir državnega prvenstva za mladince, kjer so se v domači dvorani naslova državnih prvakov veselili odbojkarji Fužinarja SIJ Metala Ravne. V finalu so premagali SIP Šempeter.

Preberi več
klubi

BRASLOVŠKE KADETINJE OSTAJAJO NEPORAŽENE

V nedeljo se je nadaljevalo državno prvenstvo v odbojki za kadetinje, in sicer s tekmami šestega kroga. V prvi ligi so po doslej odigranih krogih edine neporažene kadetinje ekipe Visit Braslovče I.

Preberi več
klubi

ZNANE SO TUDI FINALISTKE TURNIRJA MLADINK

Nedelja je prinesla polfinalna turnirja državnega prvenstva za mladinke, kjer smo dobili štiri ekipe, ki se bodo na finalnem turnirju pomerile za naslov državnih prvakinj.

Preberi več