Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

ZAčENJA SE SREDNJEEVROPSKO PRVENSTVO

S tekmami 1. kroga se 31. oktobra začenja srednjeevropsko prvenstvo MEVZA za sezono 2023/24. V boj za lovoriko se bodo podale tudi štiri slovenske ekipe, pri ženskah Calcit Volley in Nova KBM Branik, pri moških Calcit Volley in OK Merkur Maribor.

Preberi več
GEPA, Max Mauthner, Johannes Zeiler

JAVORNIK IN MAROLT SREDNJEEVROPSKI PRVAKINJI

V avstrijskem Innsbrucku se je v minulih dneh v sklopu avstrijskega državnega prvenstva v odbojki na mivki odvil tudi mednarodni turnir MEVZA. Srednjeevropski prvakinji sta postali slovenski odbojkarici Živa Javornik in Maja Marolt.

Preberi več
OK Triglav

V KRANJU V POLFINALU TRIJE SLOVENSKI PARI

V soboto bomo v Kranju dobili nove srednjeevropske prvake in prvakinje. V igri za naslov so kar tri slovenske dvojice!

Preberi več
OK Triglav

V KRANJU ZAčETEK POSLASTICE NA MIVKI

Ta konec tedna bo sočasno s festivalom Kranfest v središču mesta Kranj potekal mednarodni turnir serije MEVZA Championship Tour,  Zavarovalnica Sava Kranj Open 2023. Na njem se bodo borili najboljši igralci iz Avstrije, Češke, Slovaške, Madžarske, Hrvaške, Izraela in Slovenije.

Preberi več
OK Triglav

DVE SLOVENSKI DVOJICI DIREKTNO V čETRTFINALE

Skupinski del MEVZA srednjeevropskega prvenstva v odbojki na mivki v Kranju je skoraj pri koncu! V moški konkurenci sta slovenska para Boženk/Jakopin in Šen/Zemljak s prvima mestoma v skupini napredovala direktno v četrtfinale.

Preberi več
OK Triglav

VROčICA V KRANJU SE STOPNJUJE

S sredinimi kvalifikacijami se bo v okviru MEVZA Championship Toura v Kranju začel turnir Zavarovalnica Sava Kranj Open 2023 v odbojki na mivki. Na delu bo mogoče spremljati tudi najboljše dvojice iz Srednje Evrope.

Preberi več
osebni arhiv

MLADIM ODBOJKARJEM NA MIVKI DVE ODLIčJI

V avstrijskem Hartbergu se je zaključilo srednjeevropsko prvenstvo v odbojki na mivki v kategorijah do 16 in do 18 let. Naši mladi odbojkarji se domov vračajo z dvema odličjema, Predan in Godec sta osvojila srebro, Donkova in Ferleževa pa bron.

Preberi več
OZS

TRI SLOVENSKE EKIPE PO ODLIčJA

Na srednjeevropskem prvenstvu v avstrijskem Hartbergu se v boj za odličja podajajo kar tri slovenske ekipe. V polfinalu bomo spremljali Tima Matka in Ožbeja Plaskana ter Valentina Predana in Tina Godca, pri dekletih pa Živo Donko in Tajo Ferlež.

Preberi več
VolleyballWorld

DOBER ZAčETEK SLOVENCEV V HARTBERGU

Mladi slovenski odbojkarji na mivki so zelo dobro začeli srednjeevropsko prvenstvo v Avstriji, na katerem so zabeležili kar šest zmag in si pred izločilnimi boji pripravili dobro izhodišče.

Preberi več
OK Triglav

V KRANJU NAJMOčNEJšI TURNIR NA MIVKI LETOS

Kranj bo med 26. in 29. julijem prizorišče mednarodnega turnirja serije MEVZA Championship Tour. To bo najmočnejše tekmovanje v odbojki na mivki v Sloveniji letos, na njem pa se bodo pomerili najboljši igralci in igralke v Srednji Evropi.

Preberi več