Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

MARIBORČANI S PRVIMA OKREPITVAMA

Pri Merkur Mariboru so predstavili prvi okrepitvi - 24-letni sprejemalec Martin Valenčič ter 23-letni podajalec Marin Novak.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY IN MARIBOR V BOJ ZA LOVORIKO

Pliberk bo ta vikend gostil zaključni turnir srednjeevropske lige MEVZA za moške, na katerem se bosta v boj za najvišja mesta podali dve slovenski ekipi, ACH Volley Ljubljana in Merkur Maribor, medtem ko je naš tretji predstavnik, Calcit Volley, z nastopi že zaključil.

Preberi več
Aleš Oblak

MERKUR MARIBOR ZAKLJUČIL KRSTNO SEZONO

Odbojkarji Merkur Maribora so krstno sezono v ligi prvakov zaključili s porazom proti ruskemu VC Lokomotivu Novosibirsk, ki je bil v dvorani Lukna boljši z 0:3 (-22, -23, -21). Slovenski prvaki se tako niso uvrstili v izločilne boje in so zaključili z nastopi v ligi prvako

Preberi več
Aleš Oblak

MERKUR MARIBOR IZGUBIL Z ZAKSO

Odbojkarji Merkur Maribora so morali na tekmi 5. kroga elitne lige prvakov priznati premoč evropskemu prvaku, ekipi Grupa Azoty Kedzierzyn-Kozle. Poljsko moštvo je bilo v mariborski dvorani Lukna uspešnejše z 0:3 (-19, -11, -21).

Preberi več
Aleš Oblak

V MARIBORU GOSTUJE AKTUALNI EVROPSKI PRVAK

Odbojkarje Merkur Maribora v torek, 8. februarja, ob 19. uri, čaka 5. krog elitne lige prvakov proti zvezdniški ekipi Grupa Azoty Kedzierzyn-Kozle. Na Poljskem so morali Mariborčani v 1. krogu tekmovanja priznati premoč aktualnim evropskim prvakom, ki so zmagali s 3:0.

Preberi več
Aleš Oblak

MERKUR MARIBOR KLONIL PO PETIH NIZIH

V 17. krogu lige MEVZA sta se v Dvorani Lukna pomerili udeleženki zaključnega turnirja SK Zadruga Aich/Dob in Merkur Maribor. Po vodstvu domačih z 2:1 so gostje prestavili prestavo višje ter tekmo obrnili v svojo korist ter zmagali z 2:3 (18, -21, 18, -20, -6).

Preberi več
CEV

V ČETRTEM KROGU MARIBOR V CIVITANOVI

Odbojkarji Merkur Maribora bodo v sredo, 26. januarja, v 4. krogu Lige prvakov gostovali pri zvezdniški zasedbi Cucine Lube Civitanova. Italijani so v lanski sezoni osvojili drugo mesto, v decembru pa so v Braziliji postali še aktualni svetovni klubski podprvaki.

Preberi več
Aleš Oblak

MERKUR MARIBOR DO NOVE ZMAGE V LIGI MEVZA

Na zaostali tekmi 9. kroga lige MEVZA smo v Dvorani Lukna spremljali obračun med Mladostjo iz Zagreba ter Merkur Mariborom. Napeto tekmo so v svojo korist obrnili Mariborčani, ki so se z zmago s 3:1 (20, 20, -22, 23) praktično že uvrstili na finalni turnir v Pliberk.

Preberi več
Aleš Oblak

MERKUR MARIBOR DO PRVE ZMAGE V 2022

V 11. krogu srednjeevropske lige MEVZA sta se na prvi tekmi v letu 2022 srečali ekipi Merkur Maribor in Waldviertel. Zmago s 3:1 (21, -22, 26, 24) je predvsem na krilih izjemnega Ahmeda Ikhbayrija, ki je dosegel kar 35 točk, zabeležila mariborska vrsta.

Preberi več
Aleš Oblak

MERKUR MARIBOR V LIGI MEVZA GOSTI WALDVIERTEL

Odbojkarji Merkur Maribora bodo 3. januarja v 13. krogu srednjeevropske lige MEVZA gostili ekipo iz avstrijskega Zwettla – Union Raiffeisen Waldviertel. Moštvi sta se v 4. krogu že pomerili v Avstriji, Mariborčani so zmagali s 3:1. Merkurjevci zasedajo drugo mesto (2

Preberi več