Odbojkarska zveza Slovenije
 
Siniša Kanižaj

V LJUBLJANI KONČAN PARAODBOJKARSKI SPEKTAKEL

Ljubljana je od petka do nedelje že tretjič zapored gostila močan mednarodni turnir v paraodbojki na mivki Beach Paravolley Ljubljana 2023.

Preberi več
OZS

V ČRNUČAH PARAODBOJKA NA MIVKI

Tudi letošnje poletje bo obeležila paraodbojka na mivki, pravi spektakel pa se obeta v Ljubljani. Slovenska prestolnica bo od petka do nedelje gostila Beach Paravolley Ljubljana 2023.

Preberi več
Alen Tači

ZUPANČIČ IN JUVANČIČ ŠE NAPREJ PREPRIČLJIVA

V 2. krogu zimske lige Ludus v odbojki na mivki za moške sta v 1. ligi znova prepričljivo slavila Davor Zupančič in Aljaž Juvančič, pri dekletih sta bili tokrat najuspešnejši Urša Kne in Špela Chvatal. V drugi ligi sta si zmago zagotovila Uroš Erpič in Matevž Berk.

Preberi več
Alen Tači

ZA EKIPAMI PRVI KROG ZIMSKE LIGE

V nedeljo so ekipe v Športnem Parku Ludus odigrale prvo kolo 1. moške in 1. ženske lige Ludus Beach zimske lige v odbojki na mivki. V moški konkurenci sta slavila Davor Zupančič in Aljaž Juvančič, pri dekletih Katarina Bulc in Nina Zdešar.

Preberi več
Borut Jurca, OK Salonit Anhovo-Kanal

SALONIT ANHOVO – ŠPORTNI PARK LUDUS 3:1

V 1/8 finala pokala Slovenije za moške sta se srečali ekipi Salonit Anhovo in Šporni park Ludus. Z rezultatom 3:1 (21, -23, 19, 19 ) so bili uspešnejši domači odbojkarji, ki so se tako uvrstili v ¼ finale Pokala Slovenije.

Preberi več