Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

V POTSDAMU SLOVO BREZ OSVOJENEGA NIZA

Odbojkarice Calcit Volleyja so v šestem krogu skupine C lige prvakinj v gosteh izgubile s Potsdamom z 0:3 (-28, -10, -18). To je bila njihova zadnja tekme v tem tekmovanju v tej sezoni.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED TEKMO: CALCIT VOLLEY - FENERBAHČE

Odbojkarice Calcit Volleyja bodo prvo tekmo v letu 2024 odigrale proti eni najboljših evropskih ekip, turškemu Fenerbahčeju. Kamničanke bodo vodilno ekipo skupine C Lige prvakinj gostile v četrtek, ob 18. uri, v dvorani Tivoli.

Preberi več
CEV

ACH VOLLEY LJUBLJANA Z NOVIMI MOČMI

Za aktualne državne in pokalne prvake, odbojkarje ACH Volleyja Ljubljana se s sredino tekmo proti italijanskim prvakom Trentino Itas nadaljuje elitna liga prvakov. Ljubljanska zasedba predstavlja tudi novi okrepitvi.

Preberi več
Aleš Oblak

POLJSKI ODBOJKARJI PREVISOKA OVIRA ZA ACH

Na četrti tekmi oranžnih zmajev v letošnji sezoni elitne Lige prvakov smo na Poljskem spremljali obračun Asseco Resovie in ACH Volleyja Ljubljana. Poljski odbojkarji so prevladovali v vseh elementih igre in slavili s 3:0 (16, 16, 19).

Preberi več
Aleš Oblak

FRANCOSKI PRVAKI PREVISOKA OVIRA ZA ACH

Na drugi domači tekmi oranžnih zmajev v letošnji sezoni lige prvakov so se Ljubljančani pomerili s francoskim prvakom Tours VB. Na spektaklu, ki ga je pospremila več kot 3000 glava množica so slovenski prvaki po odličnem uvodnem nizu popustili in izgubili z 1:3.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIČANKE VERJAMEJO V UGODEN IZID

Odbojkarice Calcit Volleyja v sredo čaka drugo gostovanje v ligi prvakinj. V skupini C bodo v četrtem krogu igrale proti ekipi Grot Budowlani Lodž, ki jih je v Tivoliju premagala s 3:1. Tekma se bo začela ob 20.30.

Preberi več
Aleš Oblak

PANVITA KLONILA V ZLATEM NIZU

Odbojkarji Panvite Pomgrada na povratni tekmi 1/16-finala pokala CEV Challenge niso uspeli nadgraditi presenečenja s prve tekme, ko so zmagali s 3:1. Po porazu na drugi tekmi v gosteh s 3:0 je sledil zlati niz, ki so ga Španci dobili s 15:10 in se veselili napredovanja.

Preberi več
CEV

ACH V POLNEM TIVOLIJU NI BIL KOS RESOVII

Na prvi domači tekmi v tej sezoni lige prvakov so se Ljubljančani pomerili s favorizirano ekipo Asseco Resovie. Na spektaklu, na katerem je več kot 4000 glava množica ustvarila izjemno atmosfero, so slovenski prvaki prikazali dober odpor, a vseeno klonili z 0:3 (-21, -23, -21).

Preberi več
CEV

KAMNIČANKE NA PRAGU ZGODOVINSKE ZMAGE

Odbojkarice Calcit Volleyju so v tretjem krogu skupine C lige prvakinj v ljubljanski dvorani Tivoli izgubile z nemškim Potsdamom z 2:3 (18, -23, -18, 23, -14). V prihodnjem krogu bodo Kamničanke, v sredo, 6. decembra, ob 20.30 v gosteh igrale z ekipo Grot Budowlani Lodž.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIČANI NA GOSTOVANJE V VARŠAVI

Odbojkarji Calcit Volleyja bodo v sredo, ob 19. uri, v Varšavi igrali povratno tekmo prvega kroga pokala Challenge. V prvi so doma morali priznati premoč ekipi Projekt Varšava, ki za napredovanje potrebuje le še niz.

Preberi več