Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

V ELITNI LIGI PRVAKOV SLOVENIJI LE ENO MESTO

Evropska odbojkarska konfederacija (CEV) je glede na število točk, ki so jih klubi iz posameznih držav v evropskih tekmovanjih zbrali v letih 2017-2019, določila kvote za nastop v evropskih tekmovanjih v sezoni 2020/21. Sloveniji je mesto v elitni Ligi prvakov pripadlo le pri moš

Preberi več
CEV

TUDI V DRUGO BOLJšE MADžARKE

Odbojkarice Calcit Volleyja so v povratni tekmi osmine finala pokala Challenge prikazale boljšo igro kot na prvi v Kamniku, vendar so tudi na Madžarskem ostale praznih rok. Domači Swietelsky Bekescsaba je slavil s 3:2 (-22, 16, 21, - 23, 12) in se uvrstil v četrtfinale.

Preberi več
Klemen Brumec

PRED NOVO GORICO šE V BEKESCSABO

Odbojkarice Calcit Volleyja konec tedna v Novi Gorici čaka zaključni turnir srednjeevropske lige, kjer se bodo v polfinalu pomerile z Jedinstvom iz Brčkega. Toda le dva dni pred tem jih v več kot 600 km oddaljeni Bekescsabi čaka povratna tekma osmine finala pokala Challenge.

Preberi več
Klemen Brumec

IZKUšENE MADžARKE PREMOčNE ZA CALCIT

Odbojkarice Calcit Volleyja so v prvi tekmi drugega kroga pokala Challenge pred svojimi navijači morale priznati premoč madžarski ekipi Swietelsky Bekescsaba z 0:3 (-14, -19, -23). Povratna tekma bo na sporedu 6. februarja v Bekescsabi.

Preberi več
CEV

KAMNIčANKE BOLJšE V ZLATEM NIZU

Odbojkarice Calcit Volleyja so v povratni tekmi 1. kroga pokala Challenge v Kladnu izgubile proti ekipi PVK Olymp Praga z 1:3 (20, -16, -20, -20), a jih je v drugi krog popeljala zmaga v zlatem nizu, ki so ga slovenske predstavnice dobile s 15:11.

Preberi več
Aleš Oblak

LETO KONčATI Z DVEMA ZMAGAMA

V soboto so odbojkarice Calcit Volleyja v dvanajstih dneh še tretjič ostale praznih rok, njihova edina zmaga v tem obdobju pa je bila v prvem krogu pokala Challenge, ko so doma s 3:1 (-18, 23, 28, 18) premagale PVK Olymp iz Prage.

Preberi več
CEV

PORTUGALCI SO BILI TOKRAT PREMOčNI

Na povratni tekmi prvega kroga pokala Challenge so odbojkarji Calcit Volleyja izgubili proti Sportingu z 0:3 (-18, -17, -22) in nato s portugalskim moštvom odigrali še zlati. Tudi slednjega so dobili gostitelji (15:8) in se veselili uvrstitve v 2. krog.

Preberi več
Klemen Brumec

DVA NIZA BOSTA DOVOLJ ZA DRUGI KROG

V prvi tekmi prvega kroga pokala Challenge so odbojkarji Calcit Volleyja pred svojimi navijači premagali neugodno portugalsko ekipo Sporting iz Lizbone s 3:1 (18, 15, -23, 20). Vendar je bil to le prvi polčas medsebojnega dvoboja, drugi, veliko težji jih čaka v torek.

Preberi več
Klemen Brumec

CALCIT VOLLEY USPEšNEJšI OD SPORTINGA

Odbojkarji Calcit Volleyja so v prvi tekmi prvega kroga pokala Challenge doma premagali Sporting iz Lizbone s 3:1 (18, 15, -23, 20). To je bila tudi zadnja tekma Kamničanov v svoji dvorani v letošnjem letu.

Preberi več
Klemen Brumec

NA ČEšKO S PREDNOSTJO

Odbojkarice Calcit Volleyja so v prvi tekmi prvega kroga pokala Challenge doma gostile ekipo PVK Olymp iz Prage. S 3:1 (-18, 23, 28, 18) so zmagale Kamničanke. Povratna tekma bo na sporedu 18. decembra v Kladnem.

Preberi več