Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

ACH VOLLEY V ANKARNI KLONIL PO TREH NIZIH

Na tekmi zadnjega kroga skupinskega dela Lige prvakov sta se v neposrednem obračunu za drugo mesto v skupini E, ki prinaša izločilne boje v najelitnejšem tekmovanju, pomerili ekipi ACH Volley Ljubljana in Ziraat Banka iz Ankare.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA PRED ODLOčILNO TEKMO

V sredo, 25. 1., ob 18. uri po srednjeevropskem času odbojkarje ACH Volleyja Ljubljana čaka zadnja tekma skupinskega dela elitne Lige prvakov, na kateri se bodo pomerili s turško ekipo Ziraat Bank iz Ankare.

Preberi več
Aleš Oblak

BANKIRKE DANES GOSTUJEJO V ITALIJI

Po prvi tekmi osmine finala evropskega Pokala CEV, se bodo igralke Nove KBM Branika danes zvečer v E-Work Areni pomerile z domačo ekipo UYBA Volley Busto Arsizio.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY PROTI SVETOVNIM KLUBSKIM PRVAKOM

V sredo, 11. 1., ob 18. uri odbojkarje ACH Volleyja Ljubljana čaka težko pričakovana tekma skupinskega dela elitne Lige prvakov na domačih tleh, na kateri se bodo pomerili z aktualnimi svetovnimi klubskimi prvaki, italijansko ekipo Sir Sicoma Monini Perugia.

Preberi več
Aleš Oblak

ZNANI POLFINALISTI POKALA SLOVENIJE

Odigrani so bili še zadnji štirje četrtfinalni obračuni Pokala Slovenije za moške za sezono 2022/23. Na povratnih tekmah sta bila najbolj prepričljiva ACH Volley Ljubljana in Merkur Maribor, še posebej zanimivo pa je bilo v Kranju, kjer smo spremljali zlati niz.

Preberi več
CEV

PRED MARIBORčANKAMI POVRATNA TEKMA

Po zmagi v Kuusamo prejšnji teden, odbojkarice Nove KBM Branika čaka povratna tekma 1/16- finala evropskega pokala CEV z ekipo Pölkky Kuusamo, ki bo v sredo, ob 18. uri v Športni dvorani Lukna v Mariboru.

Preberi več
OZS

NA VRSTI šE POVRATNE TEKME čETRTFINALA

Pred odbojkarji so povratne tekme četrtfinala Pokala Slovenije. Vsi štirje obračuni, ki nam bodo prinesli polfinaliste tekmovanja za sezono 2022/23, bodo na sporedu jutri. Pri ženskah so najboljše štiri ekipe, ki se bodo podale v boj za lovoriko, že znane.

Preberi več
Aleš Oblak

V ATENE NAJPREJ PO ZLATI NIZ

Odbojkarice Calcit Volleyja bodo v torek, ob 19. uri, v Atenah igrale povratno tekmo prvega kroga pokala CEV proti Olympiacosu. Na prvi tekmi pred šestimi dni so v Kamniku s 3:1 (-18, 20, 27, 20) zmagale Grkinje.

Preberi več
CEV

ACH VOLLEY DO IZJEMNE POMEMBNE ZMAGE

Na tekmi četrtega kroga skupinskega dela Lige prvakov sta se v Areni Kreis v nemškem mestu Düren pomerili ekipi SWD powervolleys in ACH Volley Ljubljana. Tako kot pred mesecem dni v Hali Tivoli, so se tudi tokrat pomembne zmage veselili oranžni zmaji in slavili s 3:1.

Preberi več
Aleš Oblak

ZA KAMNIčANKE USODEN TRETJI NIZ

Odbojkarice Calcit Volleyja so v prvi tekmi prvega kroga pokala CEV doma izgubile proti Olympiacosu z 1:3 (-18, 20, -27, 20). Povratna tekma bo na sporedu prihodnji torek, 20. decembra, ob 19. uri, v Atenah.

Preberi več