Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak/klubi

V 11. KROGU 1A. DOL BOLJ RAZPOLOžENI GOSTJE

Pretekli konec tedna so bile na sporedu tekme 11. kroga Sportklub 1A. DOL. Večina tekem se je končala z zmagoslavjem gostujočih ekip.

Preberi več

V 11.KROGU 1A.DOL MARIBORSKO-KAMNIšKA DERBIJA

V petek se s tekmami 1B. DOL za ženske in moške začenja 11. krog državnega prvenstva. V soboto in nedeljo so na sporedu še tekme 11. kroga Sportklub 1A. DOL. Derbija med Merkurjem Maribor in Calcit Volleyjem ter Novo KBM Branik in Calcit Volleyjem bosta na ogled na Sportklubu.

Preberi več
Aleš Oblak

PANVITA KLONILA V ZLATEM NIZU

Odbojkarji Panvite Pomgrada na povratni tekmi 1/16-finala pokala CEV Challenge niso uspeli nadgraditi presenečenja s prve tekme, ko so zmagali s 3:1. Po porazu na drugi tekmi v gosteh s 3:0 je sledil zlati niz, ki so ga Španci dobili s 15:10 in se veselili napredovanja.

Preberi več
CEV

ACH V POLNEM TIVOLIJU NI BIL KOS RESOVII

Na prvi domači tekmi v tej sezoni lige prvakov so se Ljubljančani pomerili s favorizirano ekipo Asseco Resovie. Na spektaklu, na katerem je več kot 4000 glava množica ustvarila izjemno atmosfero, so slovenski prvaki prikazali dober odpor, a vseeno klonili z 0:3 (-21, -23, -21).

Preberi več
Aleš Oblak

ZNANI VSI TERMINI 3. KROGA POKALA SLOVENIJE

Odbojkarska zveza Slovenije je objavila vse termine 3. kroga tekmovanja za Pokal Slovenije, v okviru katerega tako v ženski kot v moški konkurenci spremljamo po 12 obračunov.

Preberi več
CEV

KAMNIčANKE NA PRAGU ZGODOVINSKE ZMAGE

Odbojkarice Calcit Volleyju so v tretjem krogu skupine C lige prvakinj v ljubljanski dvorani Tivoli izgubile z nemškim Potsdamom z 2:3 (18, -23, -18, 23, -14). V prihodnjem krogu bodo Kamničanke, v sredo, 6. decembra, ob 20.30 v gosteh igrale z ekipo Grot Budowlani Lodž.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIčANI NA GOSTOVANJE V VARšAVI

Odbojkarji Calcit Volleyja bodo v sredo, ob 19. uri, v Varšavi igrali povratno tekmo prvega kroga pokala Challenge. V prvi so doma morali priznati premoč ekipi Projekt Varšava, ki za napredovanje potrebuje le še niz.

Preberi več
Aleš Oblak

POT DO ZMAGE PREKO SERVISA IN SPREJEMA

Odbojkarice Calcit Volleyja bodo v 3. krogu skupine C v četrtek, ob 18. uri, v ljubljanski dvorani Tivoli gostile nemško ekipo Potsdam. Nemke so v prvem krogu v gosteh premagale poljski Grot Budowlani Lodž in doma izgubile s Fenerbahčejem, Kamničanke so doslej dvakrat izgubile.

Preberi več
Aleš Oblak

PROJEKT VARšAVA TUDI V DRUGO PREMOčNA

Odbojkarji Calcit Volleyja so v povratni tekmi prvega kroga pokala Challenge v gosteh izgubili s Projekt Varšavo z 0:3 (-17, -19, -19). Poljaki so bili boljši že v Kamniku, ko so zmagali s 3:0 (14, 23, 17).

Preberi več
klubi

ZAKLJUčENE KVALIFIKACIJE V MALI ODBOJKI

S 4. krogom so se zaključile kvalifikacije dečkov in deklic v mali odbojki. Luka Koper, Izola, Nova KBM Branik I, Formis I, ŽOK Ljutomer, Vital Ljubljana I, Brezovica, KEKO Oprema Žužemberk in Črnuče I so kvalifikacije prestali brez poraza.

Preberi več