Odbojkarska zveza Slovenije
 
MEVZA

ACH VOLLEY LJUBLJANA DO 12. LOVORIKE MEVZA

V velikem finalu srednjeevropske lige v Pliberku smo spremljali obračun ACH Volleyja Ljubljana in HAOK Mladosti iz Zagreba. Zmage s 3:1 (14, -20, 22, 14) in že 12. lovorike v tem tekmovanju so se veselili Ljubljančani, ki na prestolu ostajajo že četrto sezono zapored.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA V FINALU MEVZA

Druga polfinalna tekma zaključnega turnirja lige Mevza v Pliberku je potekala med gostitelji iz SK Zadruge AICH/DOB in ACH Volleyjem Ljubljana. Prepričljivo, s 3:0 (-21, -18, -22) so bili boljši gostje iz Ljubljane, ki se bodo v velikem finalu pomerili z Mladostjo iz Zagreba.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY IN MARIBOR V BOJ ZA LOVORIKO

Pliberk bo ta vikend gostil zaključni turnir srednjeevropske lige MEVZA za moške, na katerem se bosta v boj za najvišja mesta podali dve slovenski ekipi, ACH Volley Ljubljana in Merkur Maribor, medtem ko je naš tretji predstavnik, Calcit Volley, z nastopi že zaključil.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA NA GENERALKI ZANESLJIV

S tekmo 18. kroga srednjeevropske lige MEVZA se je v Pliberku med ekipama SK Zadruga AICH/DOB in ACH Volley Ljubljana zaključil redni del tekmovanja. Na obračunu, ki rezultatsko ni odločal o ničemur, so bili še drugič v sezoni prepričljivo, s 3:0, boljši gostje iz Ljubljane.

Preberi več
Aleš Oblak

ŠKET ŠE VSAJ DVE LETI V ORANŽNEM GNEZDU

Iz tabora najuspešnejšega slovenskega odbojkarskega kluba ACH Volley Ljubljana sporočajo, da je sodelovanje še pred vrhunci letošnje sezone podaljšal Alen Šket. Igralec in klub sta podpisala dveletno pogodbo, ki priča o obojestranskem zadovoljstvu.

Preberi več
Aleš Oblak

KAŠIĆEVI VAROVANCI ŠE ENKRAT ZMAGOVITO

a tekmi 15. kroga srednjeevropske lige smo spremljali obračun med domačo ekipo ACH Volleyja Ljubljana ter avstrijsko ekipo Union Raiffeisen iz Waldviertla. Na ne ravno zanimivi tekmi so Ljubljančani upravičili vlogo favoritov ter brez težav slavili z rezultatom 3:0 (11, 17, 21).

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY NA KRILIH ŠKETA POVOZIL GRAZ

Na tekmi 17. kroga srednjeevropske lige sta se v Hali Tivoli pomerila ACH Volley Ljubljana ter eden izmed treh avstrijskih predstavnikov v tekmovanju, ekipa UVC Holding Graz. Ljubljančani so upravičili vlogo favoritov in po uri igre prepričljivo slavili 3:0 (14, 17, 17).

Preberi več
Aleš Oblak

LJUBLJANČANI LETO 2022 ZAČELI Z ZMAGO

Na zaostali tekmi 4. kroga srednjeevropske lige MEVZA sta se v ljubljanski Hali Tivoli pomerila domači ACH Volley Ljubljana ter slovaški predstavnik VKP Bratislava. Ljubljančani so upravičili vlogo favorita in slavili z rezultatom 3:0.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY VNOVIČ DO PREPRIČLJIVE ZMAGE

Na tekmi 12. kroga srednjeevropske lige so odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana vnovič slavili. Tokrat so s prepričljivih 3:0 ugnali slovaško ekipo TJ Spartak Myjava. Že 27. zaporedna zmaga oranžnih zmajev v letošnji sezoni je odličen obet pred naslednjo evropsko preizkušnjo.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA ZMLEL TUDI DOBLJANE

Na tekmi 9. kroga srednjeevropske lige sta se premierno v tej sezoni pomerili ekipi z največ osvojenimi naslovi srednjeevropskih prvakov, domači ACH Volley Ljubljana in SK Zadruga AICH/DOB. Oranžni zmaji so še enkrat več potrdili, da so v vrhunski formi in slavili s 3:0.

Preberi več