Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

MLADINSKA REPREZENTANTA V DRES ACH VOLLEYJA

Iz tabora aktualnih državnih in pokalnih prvakov, ekipe ACH Volley Ljubljana prihaja novica, da se bosta ekipi oranžnih zmajev v naslednji sezoni pridružila mlada ter izjemno perspektivna mladinska reprezentanta Nejc Najdič in Jošt Kržič.

Preberi več
OZS

SEŠEK IN MAROVT K SLOVENSKIM PRVAKOM

Iz tabora najuspešnejšega slovenskega odbojkarskega kluba ACH Volley Ljubljana so sporočili, da se bosta iz Črnuč slovenskim prvakom v naslednji sezoni pridružila dva izjemno perspektivna odbojkarja, Luka Marovt in Jaka Sešek.

Preberi več
OZS

GAČIČ OSTAJA NA KLOPI SLOVENSKIH PRVAKOV

Iz tabora aktualnih državnih in pokalnih prvakov, ekipe ACH Volley Ljubljana sporočajo, da na mestu prvega trenerja ostaja Radovan Gačič.

Preberi več
CEV

ACH VOLLEY PO ZLATEM NIZU BREZ FINALA

Na povratnem dvoboju polfinala evropskega pokala CEV Challenge smo v Areni Narbonne spremljali obračun med domačo ekipo Narbonne Volley in ACH Volleyjem Ljubljana. V odločilnem zlatem nizu so bili za odtenek boljši odbojkarji Narbonne Volleyja in se uvrstili v veliki finale.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA V FRANCIJO PO PREOBRAT

V torek, 1. 3., ob 19. uri odbojkarje ACH Volleyja Ljubljana čaka povratna tekma polfinala pokala CEV Challenge, na kateri se bodo še drugič v manj kot tednu dni pomerili s francoskim Narbonne Volleyjem ter se kljub ne najboljšemu izhodišču poskušali uvrstiti v finale pokala CEV.

Preberi več
Alen Hadžić

ACH VOLLEYJU LJUBLJANA PREOBRAT NI USPEL

Na prvi polfinalni tekmi evropskega pokala CEV Challenge smo v dvorani Tivoli pred več kot 1000 glavo množico spremljali obračun domačega ACH Volley Ljubljana in Narbonne Volleyja. Na zanimivem obračunu je bila z rezultatom 3:2 (-23, -22, 28, 16, -10) boljša francoska vrsta.

Preberi več
MEVZA

ACH VOLLEY LJUBLJANA DO 12. LOVORIKE MEVZA

V velikem finalu srednjeevropske lige v Pliberku smo spremljali obračun ACH Volleyja Ljubljana in HAOK Mladosti iz Zagreba. Zmage s 3:1 (14, -20, 22, 14) in že 12. lovorike v tem tekmovanju so se veselili Ljubljančani, ki na prestolu ostajajo že četrto sezono zapored.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA V FINALU MEVZA

Druga polfinalna tekma zaključnega turnirja lige Mevza v Pliberku je potekala med gostitelji iz SK Zadruge AICH/DOB in ACH Volleyjem Ljubljana. Prepričljivo, s 3:0 (-21, -18, -22) so bili boljši gostje iz Ljubljane, ki se bodo v velikem finalu pomerili z Mladostjo iz Zagreba.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY IN MARIBOR V BOJ ZA LOVORIKO

Pliberk bo ta vikend gostil zaključni turnir srednjeevropske lige MEVZA za moške, na katerem se bosta v boj za najvišja mesta podali dve slovenski ekipi, ACH Volley Ljubljana in Merkur Maribor, medtem ko je naš tretji predstavnik, Calcit Volley, z nastopi že zaključil.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA NA GENERALKI ZANESLJIV

S tekmo 18. kroga srednjeevropske lige MEVZA se je v Pliberku med ekipama SK Zadruga AICH/DOB in ACH Volley Ljubljana zaključil redni del tekmovanja. Na obračunu, ki rezultatsko ni odločal o ničemur, so bili še drugič v sezoni prepričljivo, s 3:0, boljši gostje iz Ljubljane.

Preberi več