Odbojkarska zveza Slovenije
 
Alen Hadžić

SLOVENSKI PRVAKI PREDSTAVILI NAčRTE

Aktualni državni in pokalni prvaki, odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so na današnji novinarski konferenci pred začetkom sezone predstavili ekipo in razkrili načrte ter cilje v naslednji odbojkarski sezoni.

Preberi več
Aleš Oblak

ČLANSKA EKIPA V NOVO SEZONO OKREPLJENA

Priprave članske ekipe Nove KBM Branika na novo sezono so že v polnem teku. Po odhodu Eve Pogačar v tujino je mesto podajalke zapolnila srbska podajalka Andrea Tišma, ki se kljub svoji mladosti že lahko pohvali tudi z nekaj izkušnjami igranja v tujini.

Preberi več
Klemen Brumec

TUDI DRžAVNE PRVAKINJE V POLNEM POGONU

Nekaj dni po prvi moški ekipi Calcit Volleyja so priprave na novo sezono začele tudi aktualne štirikratne zaporedne državne prvakinje. Prve dni so trenirale pod vodstvom kondicijskega trenerja Gregorja Sobočana, zdaj je vajeti v svoje roke vzel Bruno Najdič.

Preberi več
OK Kamnik

KAMNIčANI SEZONO ZAčELI Z DELOVNO AKCIJO

Teden dni pozneje, kot so načrtovali, so v ponedeljek priprave začeli tudi odbojkarji Calcit Volleyja. Toda preden so se popoldne zbrali v dvorani, so dopoldne prvi trening namenili obnovi močno poškodovanega odbojkarskega igrišča v Območju 70.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI PRVAKI ZAčELI S PRIPRAVAMI

Aktualni državni in pokalni prvaki, odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana, so začeli s pripravami na novo sezono. Na uvodnem treningu se je zbralo šest igralcev, in sicer Alen Šket, Matic Videčnik, Jaka Sešek, Primož Mejal, Klemen Šen in povratnik v ekipi zmajev, Jan Pokeršnik.

Preberi več
OK Kamnik

OBETAVNI MLADI TALENTI PRI CALCITU

Državni podprvaki iz Kamnika predstavljajo še zadnje okrepitve za sezono 2023/24. V svoje vrste so zvabili perspektivna slovenska imena, ki bodo pripomogla k nadgradnji moštva Mladena Kašića.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIčANKE S SVEžIMI OBRAZI V LIGO PRVAKINJ

V Kamniku se obetajo spremembe v ekipi državnih prvakinj, odbojkaric Calcit Volley, saj so v svoje vrste pozdravili dve obetavni novinki. Ekipo bosta okrepili Lara Rituper in Asja Šen.

Preberi več
Aleš Oblak

KRIMOVKE Z OSVEžENO IN OKREPLJENO EKIPO

Sezona 2022/23 se za ekipo Krima v 1. DOL ni izšla po željah. Zaradi več nepredvidljivih razlogov (prestopi igralk, poškodbe...) ji ni uspel osnovni cilj – obstanek med elito, zato so v vodstvu kluba takoj po končani sezoni zavihali rokave.

Preberi več
ACH Volley Ljubljana

POKERšNIK SE VRAčA V ORANžNO GNEZDO

Iz tabora ACH Volley Ljubljana prihaja novica, da se v Tivoli vrača stari znanec ljubljanskega občinstva Jan Pokeršnik. Za zmaje je sicer tudi odlični odbojkar na mivki odigral že devet sezon, v minuli pa je uspešno zastopal barve romunske Steaue.

Preberi več
Aleš Oblak

MAšA PUCELJ: NAREDILE BOMO VSE

Odbojkarice Calcit bodo v tretji finalni tekmi končnice Sportklub prve odbojkarske lige za ženske v četrtek, ob 20. uri, v športni dvorani Kamnik gostile GEN -I Volley. Kamničanke za četrti zaporedni naslov državnih prvakinj, sedmega skupaj, potrebujejo le še zmago.

Preberi več