Odbojkarska zveza Slovenije
 
klubi

V POLFINALU SPORTKLUB LIGE ŠE ŠEMPETRANKE

Sobota je prinesla nova zanimiva srečanja v Sportklub prvi odbojkarski ligi. Odbojkarice SIP Šempetra so si na tretji tekmi četrtfinala priborile zadnjo polfinalno vstopnico. Derbi modre skupine pri moških med ACH Volleyjem Ljubljana in Calcit Volleyjem je pripadel ACH-ju.

Preberi več

ODBOJKARJI PRED 9. KROGOM

V soboto bo v Sportklub prvi odbojkarski ligi na sporedu sedem tekem. Odbojkarice SIP Šempetra in Luke Koper bodo igrale odločilno tekmo četrtfinala, na sporedu pa bo tudi šest tekem 9. kroga v modri in zeleni skupini Sportklub prve lige za moške.

Preberi več
klubi

TRI EKIPE ŽE V POLFINALU, ENO ŠE ČAKAMO

Odbojkarice so odigrale druge četrtfinalne tekme Sportklub prve odbojkarske lige. Tri ekipe so si že priigrale polfinalno vstopnico, in sicer Calcit Volley, Nova KBM Branik in GEN-I Volley. Igralke SIP Šempetra in Luke Koper čaka še 3. tekma.

Preberi več
Aleš Oblak

V SREDO 2. ČETRTFINALNE TEKME SPORTKLUB DOL

Odbojkarice so v Sportklub prvi ligi v petek in soboto odigrale prve tekme četrtfinala, to sredo pa jih čakajo povratna srečanja, ki bodo že lahko pokazala, katere ekipe bodo napredovale v naslednjo fazo prvenstva.

Preberi več
klubi

ODBOJKARICE OPRAVILE S PRVIMI ČETRTFINALI

Sportklub prva odbojkarska liga se preveša v zaključni del. Odbojkarice so odigrale prve tekme četrtfinala, moški pa so zaključili z osmim krogom modre in zelene skupine. Večjih rezultatskih presenečenj tekme tega konca tedna niso prinesle.

Preberi več
Aleš Oblak

ODBOJKARICE V KONČNICI, MOŠKI PRED 8. KROGOM

Petek prinaša prvo tekmo končnice za odbojkarice v Sportklub prvi odbojkarski ligi. Na prvi četrtfinalni tekmi se bosta pomerili ekipi SIP Šempeter in Luka Koper. Preostale tekme sledijo v soboto, kakor tudi tekme 8. kroga v modri in zeleni skupini Sportklub lige za moške.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED ODBOJKARICAMI LE ŠE KONČNICA PRVENSTVA

S tekmami 10. kroga v modri in zeleni skupini se je zaključil drugi del Sportklub prve odbojkarske lige za ženske. Končnica državnega prvenstva se bo s prvimi četrtfinalnimi obračuni začela 24. februarja. Še pred tem bodo odbojkarice odigrale tekme osmine finala Pokala Slovenije.

Preberi več
klubi

PANVITA POMGRAD PRESENETILA MARIBORČANE

Odbojkarice so v soboto zaključile z drugim delom Sportklub prve odbojkarske lige, čaka jih še končnica, odbojkarji pa so igrali tekme 7. kroga modre in zelene skupine. Odbojkarji Panvite Pomgrada so premagali Maribor, na preostalih tekmah večjih presenečenj ni bilo.

Preberi več

ODBOJKARICE PRED ZADNJIM KROGOM SPORTKLUB DOL

Konec tedna prinaša nove tekme v Sportklub prvi odbojkarski ligi. Odbojkarice čaka zadnji – 10. krog – v modri in zeleni skupini, odbojkarji pa bodo igrali tekme 7. kroga drugega dela prvenstva. Tekmo med Novo KBM Branik in Calcit Volleyjem si boste lahko ogledali na Sportklubu.

Preberi več
Aleš Oblak/klubi

KOPRČANKE PREMAGALE ŠEMPETRANKE

V sredo so odbojkarice odigrale tekme 9. kroga Sportklub prve odbojkarske lige v modri in zeleni skupini. Koprčanke so premagale Šempetranke, zmag pa so se veselile tudi Mariborčanke in Kamničanke.

Preberi več