Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

USPEŠEN ZAKLJUČEK CALCIT VOLLEYJA IN MARIBORA

S turnirji 4. kroga se je zaključil redni del srednjeevropskega prvenstva MEVZA za moške, v katerem sta oba slovenska predstavnika zabeležila po dve zmagi in s tem le še potrdila prvo in drugo mesto v razvrstitvi ter uvrstitev na zaključni turnir najboljše četverice.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED TURNIRJEMA MEVZA

Obe prvi ekipi Calcit Volleyja v tem tednu čakajo obveznosti v srednjeevropski ligi. Odbojkarice bodo v torek, ob 18. uri, v Zagrebu igrale z Dinamom, odbojkarje pa od torka do četrtka čaka turnir v Komarnu.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIČANKE TRETJE, MARIBORČANKE ČETRTE

V srednjeevropskem prvenstvu MEVZA za ženske je zaključen 3. krog tekmovanja. Odbojkarice Calcit Volleyja so se z zmago nad Novo KBM Branik povzpele na tretje mesto lestvice ter se po številu zmag in točk izenačile z vodilnima ekipama lige.

Preberi več
MEVZA

NA CIPRU KONGRES MEVZA

Nikozija je bila prizorišče kongresa srednjeevropskega odbojkarskega združenja MEVZA. Na Cipru je Slovenijo zastopal generalni sekretar Odbojkarske zveze Slovenije Gregor Humerca.

Preberi več
Aleš Oblak

ZAČENJA SE SREDNJEEVROPSKO PRVENSTVO

S tekmami 1. kroga se 31. oktobra začenja srednjeevropsko prvenstvo MEVZA za sezono 2023/24. V boj za lovoriko se bodo podale tudi štiri slovenske ekipe, pri ženskah Calcit Volley in Nova KBM Branik, pri moških Calcit Volley in OK Merkur Maribor.

Preberi več
GEPA, Max Mauthner, Johannes Zeiler

JAVORNIK IN MAROLT SREDNJEEVROPSKI PRVAKINJI

V avstrijskem Innsbrucku se je v minulih dneh v sklopu avstrijskega državnega prvenstva v odbojki na mivki odvil tudi mednarodni turnir MEVZA. Srednjeevropski prvakinji sta postali slovenski odbojkarici Živa Javornik in Maja Marolt.

Preberi več
OK Triglav

V KRANJU V POLFINALU TRIJE SLOVENSKI PARI

V soboto bomo v Kranju dobili nove srednjeevropske prvake in prvakinje. V igri za naslov so kar tri slovenske dvojice!

Preberi več
OK Triglav

V KRANJU ZAČETEK POSLASTICE NA MIVKI

Ta konec tedna bo sočasno s festivalom Kranfest v središču mesta Kranj potekal mednarodni turnir serije MEVZA Championship Tour,  Zavarovalnica Sava Kranj Open 2023. Na njem se bodo borili najboljši igralci iz Avstrije, Češke, Slovaške, Madžarske, Hrvaške, Izraela in Slovenije.

Preberi več
OK Triglav

DVE SLOVENSKI DVOJICI DIREKTNO V ČETRTFINALE

Skupinski del MEVZA srednjeevropskega prvenstva v odbojki na mivki v Kranju je skoraj pri koncu! V moški konkurenci sta slovenska para Boženk/Jakopin in Šen/Zemljak s prvima mestoma v skupini napredovala direktno v četrtfinale.

Preberi več
OK Triglav

VROČICA V KRANJU SE STOPNJUJE

S sredinimi kvalifikacijami se bo v okviru MEVZA Championship Toura v Kranju začel turnir Zavarovalnica Sava Kranj Open 2023 v odbojki na mivki. Na delu bo mogoče spremljati tudi najboljše dvojice iz Srednje Evrope.

Preberi več