Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

DEKLETA DO NOVIH TOčK V 6. KROGU PRVENSTVA

V soboto je potekal 6. krog Sportklub prve odbojkarske lige za ženske. Nove tri točke so si priigrale ekipe Nova KBM Branik, Calcit Volley in Ankaran. Vodilna na lestvici je Nova KBM Branik s štirinajstimi točkami, sledita pa ji Ankaran s trinajstimi in Calcit z dvanajstimi.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED NAMI ZANIMIV PRVENSTVENI KROG

Odbojkarji in odbojkarice bodo igrali tekme 5. in 6. kroga Sportklub prve odbojkarske lige. Pri ženskah bo že danes na sporedu zanimiv obračun med Novo KBM Branik in SIP Šempetrom, pri moških bomo jutri priča še enemu derbiju.

Preberi več
Aleš Oblak

ZA žENSKAMI 5. KROG PRVENSTVA

V soboto, 23. 10, smo lahko spremljali 5. krog Sportklub 1A. ženske lige. Nove točke so si priborile ekipe Calcit Volley, Nova KBM Branik, SIP Šempeter in Ankaran. Na lestvici pa sta z enajstimi točkami povedli ekipi Nova KBM Branik in SIP Šempeter.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED NAMI NOV KROG PRVENSTVA

S tekmami 4. kroga za ženske in 5. kroga za moške se nadaljuje Sportklub prva odbojkarska liga, v okviru katere bomo danes spremljali vseh osem srečanj. Obračun med ATK Grosupljem in Ankaranom bo prenašal Sportklub 2.

Preberi več
Aleš Oblak

MARIBOR IN ACH VOLLEY DO VODSTVA TREH TOčK

V soboto so potekali novi derbiji v 1. Sportklub odbojkarski ligi za moške. Do svoje tretje zmage sta prišli ekipi Merkur Maribor in ACH Volley Ljubljana, Calcit Volleyu pa si je uspelo priigrati prvo zmago.

Preberi več
Aleš Oblak

NA VRHU SIP ŠEMPETER IN OD KRIM

V soboto je na tekmah Sportklub 1A odbojkarske lige za ženske do novih treh točk uspelo priti ekipam Nova KBM Branik, SIP Šempeter, Ankaran in OD Krim. Na lestvici so z devetimi točkami povedle Šempetranke in Krimovke.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED žENSKAMI 4., PRED MOšKIMI 3. KROG

Odbojkarice in odbojkarji bodo jutri odigrali nova srečanja v okviru Sportklub prve odbojkarske lige, na sporedu pa bo vseh osem obračunov. Tekmo med Črnučami in Merkur Mariborom si bo moč ogledati v televizijskem prenosu na Sportklubu.

Preberi več
Aleš Oblak

SIP ŠEMPETER IN NOVA KBM BRANIK V VODSTVU

Drugi krog Sportklub 1. A ženske lige je potekal v sredo, 6. oktobra. Koprčanke in Grosupeljčanke so bile ponovne prekratke za zmago, v skupnem seštevku pa sta povedli ekipi SIP Šempeter in Nova KBM Branik.

Preberi več
OK Gorica

ODBOJKARICE 1. LIGE DO PRVIH TOčK

V soboto, 2. oktobra, je bil odigran uvodni krog Sportklub prve odbojkarske lige za ženske. Do prve zmage so prišle igralke Calcita, Ankarana in Šempetra, ki so si prisvojile prve tri letošnje točke in igralke Nove KBM Branik, ki so si priigrale dve točki.

Preberi več
Aleš Oblak

PRVI DERBI SEZONE MERKUR MARIBORU

Že uvodni krog Sportklub prve odbojkarske lige za moške nam je postregel s pravim derbijem med Calcit Volleyjem in Merkur Mariborom in nakazal na še eno zanimivo prvenstvo.

Preberi več