Odbojkarska zveza Slovenije
 
Alen Hadžić

DAGOSTINO ZNOVA ZA ACH VOLLEY LJUBLJANA

Kadru slovenskih prvakov se je po uspešno odigrani lanski sezoni v oranžnem dresu znova pridružil prosti igralec Kyle Patrick Dagostino. Američan je sicer sezono začel v Frankfurtu pri United Volleys.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH PO ZMAGI NA CALCITOM PREVZEL VODSTVO

V sobotnem derbiju 6. kroga Sportklub prve odbojkarske lige je bil uspešnejši ACH Volley Ljubljana, ki je po zmagi nad Calcit Volleyjem prevzel prvo mesto prvenstvene lestvice. Do prve zmage v sezoni je prišla Krka.

Preberi več
Aleš Oblak

DERBI KROGA NOVOGORIčANKAM

OD Krim je po sredini zmagi v zaostali tekmi 3. kroga zmagal še drugič zaporedoma. V tekmi 6. kroga Sportklub prve odbojkarske lige je bil s 3:0 boljši od Luke Koper. Prvi poraz letos pa je v derbiju kroga v gosteh pri Gen-i Volleyju doživela Nova KBM Branik.

Preberi več
Aleš Oblak

V SOBOTO DERBI VODILNIH EKIP

Šesti krog Sportklub prve odbojkarske lige bosta danes zvečer odprla Hoče in Merkur Maribor, derbi kroga pa bo v soboto ob 20.30 uri. Takrat bo ACH Volley Ljubljana gostil vodilni Calcit Volley, ki ima tako kot Ljubljančani 12 točk.

Preberi več
Aleš Oblak

SALONIT BREZ PRESENEčENJA V MARIBORU

V petem krogu Sportklub prve odbojkarske lige so do nove zmage prišli favoriti tekem Merkur Maribor, ACH Volley Ljubljana in Calcit Volley. Tekma med Hišo na kolesih Triglav in Hočami je bila prestavljena.

Preberi več
Aleš Oblak

ATK GROSUPLJE IN SIP ŠEMPETER DO ZMAGE

V petem krogu Sportklub prve odbojkarske lige za dekleta sta bili v soboto odigrani dve tekmi, medtem ko bosta preostala obračuna odigrana v nadaljevanju meseca. Do druge letošnje zmage sta prišla ATK Grosuplje in SIP Šempeter.

Preberi več
Aleš Oblak

PETI KROG ODPIRATA MERKUR MARIBOR IN SALONIT

Danes ob 20. uri bosta Merkur Maribor in Salonit Anhovo odigrala uvodno tekmo petega kroga Sportklub prve odbojkarske lige. Večina preostalih tekem bo v soboto, 10. oktobra, ko bomo spremljali tudi dva obračuna deklet v ženskem delu prvenstva.

Preberi več
Aleš Oblak

CALCIT IN ACH VOLLEY DO NOVIH ZMAG

Najboljši slovenski klubi so pretekli konec tedna odigrali četrti krog Sportklub prve odbojkarske lige, v katerem sta do novih zmag prišla Calcit Volley in ACH Volley Ljubljana.

Preberi več
Aleš Oblak

ANKARANčANKE DO PRVE ZMAGE

V ženskem delu Sportklub prve odbojkarske lige sta bili pretekli konec tedna odigrani le dve tekmi četrtega kroga, preostala dvoboja (SIP Šempeter – Nova KBM Branik in Luka Koper – Gen-I Volley) bosta v oktobru oz. novembru.

Preberi več
Aleš Oblak

TUDI KAMNIčANKE IMAJO SVOJE NAčRTE

Slovenske državne prvakinje, odbojkarice Calcit Volleyja so do zdaj že dvakrat igrale v ligi prvakinj, obakrat so bile vanjo uvrščene neposredno, v letošnji sezoni morajo igrati kvalifikacije. Njihova zadnja ovira je poljska ekipa LKS Commercecon Lodž.

Preberi več