Odbojkarska zveza Slovenije
 
VolleyballWorld

SLOVENKI V AVSTRALIJI NA KONCU PETI

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta na turnirju najvišje ravni svetovne serije Beach Pro Tour Elite, ki ga je gostil avstralski Torquay, osvojili visoko 5. mesto. V boju za polfinale sta naši dekleti klonili proti avstralski navezi Clancy in Mariafe.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA KLONIL PO PETIH NIZIH

Na tekmi tretjega kroga skupinskega dela Lige prvakov sta se v dvorani Tivoli pomerili ekipi ACH Volley Ljubljana in Ziraat Bank iz Ankare. Pred več kot 4000 glavo množico smo bili priča pravi odbojkarski poslastici, na kateri smo spremljali pet nizov, boljši so bili Turki.

Preberi več
Alen Hadžić

ZAčENJA SE čETRTFINALE POKALA SLOVENIJE

S prvimi obračuni se začenja četrtfinale tekmovanja za Pokal Slovenije za ženske. V boj za prvo lovoriko v letošnji sezoni se tako podaja osem najuspešnejših ekip, naslov pokalnih prvakinj pa branijo odbojkarice Calcit Volleyja.

Preberi več
Aleš Oblak

REPREZENTANTI S POLOVIčNIM IZKUPIčKOM

Slovenski reprezentanti in reprezentantke imajo za seboj nove tekme v prvenstvih po Evropi in Aziji. Na Poljskem še naprej zmagujeta Jan Kozamernik in Klemen Čebulj, v zelo dobri formi na Madžarskem igra Selena Leban, v Nemčiji ima Darja Eržen vse pomembnejšo vlogo.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA PRED POMEMBNO TEKMO

V sredo, 30. novembra, ob 18. uri, odbojkarje ACH Volleyja Ljubljana čaka tretja tekma skupinskega dela elitne Lige prvakov, na kateri se bodo pomerili s turško ekipo Ziraat Bank iz Ankare.

Preberi več
BeachProTour

V AVSTRALIJI OSTALI PRED ČETRTFINALOM

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta, na turnirju serije challenge Beach Pro Tour v Torquayju v Avstraliji, ostali pred četrtino finala.

Preberi več
Aleš Oblak

CALCITOVKE TUDI LETOS BREZ LIGE PRVAKINJ

Odbojkarice Calcit Volleyja so v povratni tekmi tretjega kroga kvalifikacij lige prvakinj v gosteh izgubile proti ekipi Tenerife La Laguna z 1:3 (-16, 17, -19, -19).

Preberi več
Aleš Oblak

V MEVZI TOKRAT DVOBOJI MED SLOVENSKIMI KLUBI

V minulih dneh smo spremljali tekme 2. kroga srednjeevropske lige MEVZA, v katerem so nastopili vsi trije naši predstavniki. ACH Volley Ljubljana je zmagal dvakrat, Calcit Volley je prišel do ene zmage, Merkur Maribor pa dvakrat klonil.

Preberi več
Aleš Oblak

ZA CALCIT DANES TEKMA NA VSE ALI NIč

Odbojkarice Calcit Volleyja so včeraj pristale na Tenerifu, kjer jih danes čaka še zadnja priložnost, da se kot prva slovenska ženska ekipa uvrstijo v redni del lige prvakinj.

Preberi več
Aleš Oblak

ZNANI čETRTFINALNI PARI POKALA SLOVENIJE

Danes je bil na Odbojkarski zvezi Slovenije opravljen žreb parov, ki se bodo med seboj pomerili v četrtfinalu pokalnega tekmovanja. Naslove zmagovalcev branita med moškimi ACH Volley Ljubljana, pri ženskah pa Calcit Volley.

Preberi več