Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

OD LANSKE EKIPE SAMO KLOBUčAR IN MUJANOVIć

Odbojkarji Calcit Volleyja, ki so v minuli sezoni po letu dni premora v državnem prvenstvu spet osvojili drugo mesto, bodo v novo sezono krenili v močno spremenjeni zasedbi. Na mestu trenerja bo ostal Matija Pleško, od igralcev pa le reprezentanta Jan Klobučar in Nik Mujanović.

Preberi več
Aleš Oblak

V LJUBLJANI SPET REKORDNO šTEVILO PRIJAV

Od 28. do 31. julija bo Ljubljana prizorišče turnirja svetovne serije v odbojki na mivki, 2022 Volleyball World Beach Pro Tour Futures. Zanimanje za športni spektakel je izjemno, organizatorji so prejeli rekordnih 160 prijav iz 38 držav.

Preberi več
Aleš Oblak/VolleyballWorld

MOšKA VRSTA Z ITALIJO, žENSKA Z LUKSEMBURGOM

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo jutri v Quezon Cityju igrala tretjo tekmo drugega turnirja elitne Lige narodov proti Italiji, pred našo žensko izbrano vrsto pa je še zadnji krog srebrne evropske lige, v okviru katerega se bo srečala z Luksemburgom.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI DO POMEMBNE ZMAGE PROTI ARGENTINI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na drugi tekmi drugega turnirja elitne Lige narodov na Filipinih s 3:1 (20, -25, 18, 17) premagala Argentino in si zagotovila pomembno zmago. Sobotni tekmeci naše vrste bodo Italijani.

Preberi več
CEV

ŠVEDINJE PRIčAKOVANO BOLJšE OD SLOVENK

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je morala na tekmi 7. kroga srebrne evropske lige v gosteh priznati premoč Švedski. Gostiteljice so bile uspešnejše s 3:0 (19, 20, 16) in so le še potrdile prvo mesto. Zadnji obračun naša dekleta čaka 26. junija v Luksemburgu.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI TOKRAT PROTI ARGENTINI

Slovenska reprezentanca bo v četrtek igrala drugo tekmo drugega turnirja elitne Lige narodov na Filipinih. Naši fantje se bodo po uvodnem porazu proti Nizozemski tokrat pomerili z Argentino. Obračun se bo začel ob 13. uri, prenos na Sportklub 1.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI KLONILI PROTI NIZOZEMSKI

Slovenski odbojkarji so morali na prvi tekmi drugega turnirja elitne Lige narodov, ki ga gosti Quezon City, priznati premoč Nizozemski. Tekmeci so bili boljši s 3:0 (17, 21, 24). Naslednji obračun našo izbrano vrsto čaka v četrtek proti Argentini.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE TOKRAT PROTI ŠVEDINJAM

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo jutri igrala predzadnjo tekmo srebrne evropske lige proti Švedski. Naša dekleta po zmagi nad Portugalsko čaka nov izziv, proti favoriziranim tekmicam bodo skušala iztržiti čim več.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENSKI ODBOJKARJI JUTRI PROTI NIZOZEMSKI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca z jutrišnjim obračunom proti Nizozemski začenja drugi turnir elitne Lige narodov. Srečanje v dvorani Smart Araneta Coliseum v Quezon Cityju se bo začelo ob 9. uri.

Preberi več
OK Kamnik

NAJBOLJšA CESTNIK IN KLINGER

Na Odbojkarskih igriščih Pod skalco v Kamniku je v soboto, 18. in v nedeljo, 19. junija, potekalo državno prvenstvo v odbojki na mivki do 16 let za fante. Nastopilo je 22 dvojic, slavila sta Jaka Cestnik in Liam Klinger, ki sta do zmage prišla brez izgubljenega niza.

Preberi več