Odbojkarska zveza Slovenije
 
VolleyballWorld

SLOVENSKI ODBOJKARJI JUTRI PROTI NIZOZEMSKI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca z jutrišnjim obračunom proti Nizozemski začenja drugi turnir elitne Lige narodov. Srečanje v dvorani Smart Araneta Coliseum v Quezon Cityju se bo začelo ob 9. uri.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENSKI ODBOJKARJI PRISPELI NA FILIPINE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je po dolgem potovanju prispela na Filipine, ki bodo prizorišče drugega turnirja elitne Lige narodov. Slovenci se bodo v Quezon Cityju med 21. in 26. junijem pomerili z Nizozemci, Argentinci, Italijani in Japonci.

Preberi več
CEV

SAšO ŠTALEKAR ODSLEJ ZA BR VOLLEYS

Slovenski odbojkarski reprezentant Sašo Štalekar bo kariero nadaljeval v Nemčiji. Potem, ko je v letošnji sezoni s Panathinaikosom osvajal lovorike v grških tekmovanjih, ga bomo prihodnji dve sezoni spremljali v dresu moštva BR Volleys iz Berlina.

Preberi več
VolleyballWorld

ŽIGA ŠTERN ODSLEJ ZA FRIEDRICHSHAFEN

Slovenski odbojkarski reprezentant Žiga Štern bo v prihodnji sezoni igral za nemškega podprvaka VfB Friedrichshafen. Po treh sezonah v grškem prvenstvu je pred 28-letnim Bistričanom zdaj nov izziv, njegove predstave pa bomo spremljali tudi v elitni Ligi prvakov.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI V VNL BOLJšI šE OD KITAJCEV

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v elitni Ligi narodov prišla do nove zmage. Naša izbrana vrsta je v Brasilii s 3:1 (15, 20, -18, 25) odpravila Kitajsko. Drugi turnir VNL bo med 21. in 26. junijem v Quezon Cityju na Filipinih.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI DO PREPRIčLJIVE ZMAGE NAD AVSTRALCI

Slovenski odbojkarji so v 3. krogu elitne Lige narodov prepričljivo, s 3:0 (22, 20, 21), premagali Avstralijo. Že ob 23. uri jih čaka nov obračun, ko se bodo v Brasilii pomerili s Kitajsko.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI MORALI PRIZNATI PREMOč BRAZILCEM

slovenski odbojkarji so morali na drugi tekmi elitne Lige narodov v Brasilii priznati premoč gostiteljem Brazilcem. Aktualni zmagovalci so bili pred polnimi tribunami boljši s 3:1 (21, -21, 20, 16). Naslednji tekmeci naših odbojkarjev bodo Avstralci.

Preberi več
VolleyballWorld

ODBOJKARJI NA DRUGI TEKMI PROTI BRAZILCEM

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo drugo tekmo Lige narodov odigrala danes ponoči proti Braziliji. Gostitelji turnirja in lanskoletni zmagovalci VNL so na tem obračunu favoriti, v našem taboru pa si želijo predvsem veliko boljše predstave kot na uvodni tekmi proti ZDA.

Preberi več
VolleyballWorld

AMERIčANI PREMOčAN NASPROTNIK V UVODU V VNL

Slovenski odbojkarji so na uvodni tekmi elitne Lige narodov izgubili z izbrano vrsto ZDA, tekmeci so bili boljši s 3:0 (19, 19, 14). Drugi obračun v Brasilii varovance Marka Lebedewa čaka v noči s četrtka na petek, ko se bodo pomerili z gostitelji Brazilci.

Preberi več
OSSRB

SLOVENSKI ODBOJKARJI SO PRISPELI V BRAZILIJO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je prispela v Brazilijo, kjer bo v torek igrala prvo tekmo elitne Lige narodov (VNL) proti ZDA. Cilji slovenske izbrane vrste, ki je lani navdušila s četrtim mestom, so visoki, želijo si vsaj ponovitve lanskega rezultata.

Preberi več